Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE FOR UNGE UNDER 21 ÅR

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning under 21 år

  Hvis du er mellem 18 og 21 år, er du i en gruppe, der elsker at rejse og opleve verden! Fra studier i udlandet, frivillige ferier, WWOOFing (World Wide Opportunities on Organic Farms) til undervisning som andetsprog. Din ungdom og livsstil åbner døre overalt og med disse spændende muligheder, finder du yderligere rejseinspiration rundt om hvert verdenshjørne! En biludlejning er den mest ideelle måde at rejse uafhængigt på, mens du er i udlandet og Auto Europe er her for, at hjælpe med alderskravet ikke er noget problem på rejsen, når du skal leje bil!

  Det er ikke ualmindeligt at reservere en biludlejning under 21, men der er en udbredt overbevisning om, at unge i denne alder har deres egen kørselsstil på grund af deres korte kørselserfaring. Af denne grund har hvert land og enhver udlejer deres egne alderskrav, når man skal leje bil.

  Indtil du når 26 år, kategoriseres du globalt som en "ung chauffør" og unge chauffører er underlagt et ungfører gebyr. Dette faste gebyr anvendes dagligt, dog typisk med en maksimal pris, som biludlejningsfirmaer opkræver for hver person, der fører bilen.

  Det unge førerkort kan variere meget fra land til land og også mellem de forskellige biludlejningsfirmaer, så det er en god idé at dobbelttjekke alle oplysninger. Heldigvis er det vores job og hjælpe med at give så meget information som muligt, når du søger efter en billeje! Du skal blot klikke på info-teksten ud for hvert billede af biludlejningskøretøjet og så ved du inden for få sekunder, hvad hvert firmas politik er omkring emnet.

  Her er en sammenligning for en kompakt bil i Rom og Barcelona fra et biludlejningsfirma, som Auto Europe samarbejder med. Dette er for at give dig en ide om afvigelserne i ungfører gebyret og alderskravet. Det første eksempel for Rom viser, at bilister mellem 18 og 24 år passer til de obligatoriske krav til biludlejning. Det daglige gebyr er på ca. 19,40€ pr. dag. Dette opkræves for hver fører, indtil den maksimale dækning er opfyldt for en vis periode (390,40€). Det maksimale gebyr i det tredje eksempel for Barcelona er næsten halvdelen af det, der skal betales i Italien, men minimumsalderen er højere, da det er på 21 år.

  Tillægsgebyr for ekstra fører

  Du har måske tænkt eller undret dig over, om der skal betales for en ekstra fører? Det daglige gebyr for en ekstra fører vil også være en ekstra udgift og beregnes ved afhentningstidspunktet. Igen varierer gebyrerne drastisk fra leverandører til destinationer. Overvejer man at tilføje en anden fører til sin rejse, er dette et gebyr en anden økonomisk faktor man skal overveje, når man sammenligner priser på billeje.

  Alderskrav og biludlejningskategorier

  Så længe dine krav ikke er for høje og du kan nøjes med en basis bilkategori, kan vi næsten altid finde en retfærdig løsning med lidt tålmodighed og kompromis. Forestiller du dig i stedet at køre med høj hastighed langs den tyske motorvej i en fed sportsvogn eller køre gennem Rivieraen i Sydfrankrig, så hold lige tanken. Bilerne tilgængelige for en billeje under 21 år har typisk mange restriktioner. Er det er en tur i en gang i livet, som du ikke ser dig selv gøre igen, skal du ringe til Auto Europe's prestigeafdeling gratis på 80 82 02 78, hvor vil vil hjælpe med at gøre dine drømme til virkelighed!

  Obligatorisk forsikring for billeje under 21 år

  I de fleste tilfælde, når du lejer en bil i Europa som ungfører, vil forsikringen altid være den samme som for enhver anden aldersgruppe. Der er nogle biludlejningsfirmaer, der dog kun giver dig mulighed for at leje en bil, hvis du betaler for yderligere forsikringsdækning. For eksempel i Tyskland er der et biludlejningsfirma, der godkender biludlejning under 21 år, men de kræver at man betaler for en selvrisiko-forsikring lokalt. Et andet firma for eksempel, kan tillade dig at bruge dit kreditkort som depositum. Derved skal du ikke betale en ekstra forsikring lokalt.

  Angiv hovedførerens alder

  Uanset om du bestiller din biludlejning via Auto Europes hjemmeside, eller bruger vores gratis nummer for at foretage en reservation hos en af vores agenter, skal du sørge for at angive den primære førers alder på det tidspunkt, hvor bilen lejes. Det kan gøre en forskel i de ekstra gebyrer, hvis de tilfældigvis overstiger minimumskravene til lejemålet på det tidspunkt, hvilket vil give dig flere flere penge til at arbejde med, eller måske har det ingen økonomisk indvirkning, men det er vigtigt at detaljerne er korrekte.

  Hvornår blev dit kørekort udstedt?

  For lovligt at leje en bil skal kørekortet mindst være et år fra udstedelsesdatoen. Lejer man bil i Irland, skal du have haft kørekortet i to år i stedet for et. De er meget strenge med hensyn til disse regler, så selvom man har haft kortet i fx 11 måneder, vil de ikke godkendte anmodningen.

  Skal du have et internationalt kørekort?

  Et internationalt kørekort er oversættelsen af dit kørekort til flere forskellige sprog. Afhængigt af udlejningslandet kan et internationalt kørekort kræves eller i det mindste anbefales. På vores side omkring internationalt kørekort, har vi samlet alle vigtige oplysninger for dig.

  Billeje for unge under 21 år

  Er du klar til at bestille en biludlejning? Auto Europe tilbyder den nødvendige sikkerhed til individuelle rejsende, der vælger os til en hurtig og nem booking-procedure. Hvis du har spørgsmål om biludlejning, er vores specialister til rådighed 24 timer i døgnet på vores telefonnummer: +45 78 75 53 06.