Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED NATIONAL

  • 9.8
  • 9.5
  • 9.8
  • 9.9
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  October 21
  Ventetid ved udlevering, ellers fin service. Lejede bil i 3 uger og blev ringet op af National...
  September 08
  Hurtig, nem og proffisionel betjening/service Nico skal have ris
  March 21
  Meget venligt personale.
  Læs mere

  Biludlejning med National: En førende biludlejer

  National BiludlejningNational biludlejning er en veletableret og internationalt anerkendt virksomhed, som servicerer feriegæster, forretningsrejsende og andre i hele Nord- Central- og Sydamerika, Europa og Caribien, såvel som det meste af Asien og mellemøsten. National er et amerikansk firma baseret i Clayton, Missouri, og ejes af samme firma som ejer de populære udlejningsfirmaer Enterprise og Alamo, nemlig Enterprise Holdings. Enterprise holdings rangerer på Forbes liste over de største private virksomheder i Amerika, så når du booker biludlejning med National ved du, at du er i sikre hænder.

  Sikkerhedsforanstaltninger i løbet af Corona krisen

  Løftet Complete Clean Pledge National På grund af den nuværende COVID situation er der implementeret adskillige regler hos National for at minimere risikoen for medarbejdere og kunder. Dermed følges henstillingerne og retningslinjer fra myndighederne nøje. For eksempel er antallet af ansatte begrænset pr. lokation. Social afstand, regelmæssig håndvask og hyppig desinfektion af alle overflader er den højeste prioritet. For at holde kundekontakten så som muligt er nogle processer til afhentningen og returneringen af lejebiler optimeret. Derudover tilbyder udvalgte lokationer muligheden for at levere bilen og aflevere den igen på gaden. I tilfælde af en (mulig) infektion af en kunde isoleres den berørte leje først, indtil den er blevet fuldstændigt rengjort.

  Complete Clean Pledge - Rengøringsløftet for maksimal sikkerhed

  Allerede før Coronavirussen var renligheden hos National stadig en meget høj priotet. På grund af de særlige omstændigheder blev den allerede grundige regøring intensiviseret. Løftet Complete Clean Plegde garanterer dig, som kunde, det højeste niveau af renhed, når du lejer med National. Efter standardvask, inklusiv støvsugning, rengøres og desinficeres 20 punkter inde i og unden for bilen grundigt. Dette inkluderer rattet, gearstangen, dørhåndtagene, spejlene og meget, meget mere. Se grafikken nedenfor for at se alle disse punkter. Alle medarbejdere er omhyggeligt trænet og bærer naturligvis handsker under rengøringen. Med løftet Complete Clean Plegde kan du altså booke en lejebil fra National uden nogle bekymringer, selv i disse ekstraordinære tider.

  Løftet Complete Clean Pledge National Infografikken

  Billeje med National: Bedste værdi fra en førende leverandør

  National biludlejning er et internationalt kendt og anerkendt mærke, og tilbyder den bedst kombination af udvalg, bekvemmelighed og hurtighed uanset om du rejser med familien eller med jobbet, og hvor i verden rejsen går til. National er det officielle biludlejningsfirma for PGA (professional Golfers’ Association) i Amerika, såvel som ti forskellige baseball hold, herimellem de verdensberømte Boston Red Sox, New York Mets og San Fransisco Giants, så med kombinationen Auto Europe og National er du helt sikker på at få det højeste niveau af service og kvalitet som findes på markedet. Nationals firmaprofil er formet gennem årene af Enterprise Holdings’ grundlæggene værdier og strategiske planlægnings- og målsætningsværktøjer, som hjælper med at bevare firmaets topposition i branchen.

  National er engagerer sig i langsigtet vækst gennem blandt andet beskæftigelse og bæredygtige initiativer. Gennem Enterprise Holdings forpligter National sig desuden til at opsætte og forfølge langsigtede mål for deres forretnig globalt. Denne tværfaglige styring, som består af fageksperter og ledere, vurderer sammen Nationals metoder til effektivisering og arbejder ssamtidigt for et positivt aftryk i det lokale miljø.

  Den unikke National biludlejningsoplevelse

  Med Enterprise Holdings i ryggen kan biludlejning med National tilbyde rejsende over hele verden en løsning på deres transportbehov. Virksomheden indgår i en forretning som tæller biludlejning, dele-biler, lastbiludlejning, flådestyring og bilsalg som tilsammen genererer over 30 milliarder USD om året. Faktisk administrerer National og dets søsterselskaber Enterprise og Alamo over 2 millioner køretøjer af 500 mærker og modeller på et hvilket som helst givet tidspunkt.

  National driver mere end 10.000 afdelinger i byer, ved strande, og i lufthavne i over 100 lande gennem sit globale netværk af franchise- og datterselskaber. Dette gør National til en af verdens største udlejningsselskaber målt både på flådestørrelse og årlig indtægt. Med National i spidsen er Enterprise Holdings uden sidestykke i biludlejningsindustrien med fantastisk kundeservice, global ansvarlighed, god ansættelsespraksis og overordnet ledelse.