Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED ALAMO

  • 9.4
  • 9.1
  • 9.5
  • 9.7
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  December 31
  Fantastisk service, holdt vores bil selvom vi pga fly forsinkelse skulle hente vores bil meget...
  November 28
  Alamo opkræver selvrisiko efter skade hvor en bil bakker ind lejebil, som jf politrapport holdt stille. Og jeg uden skyld i uheld. Måtte desuden betale for transport til/fra lufthavn, selv om det fremgår atALamo har kontor i...
  November 26
  No comment
  Læs mere

  Biludlejning med Alamo – Problemfri udlejning

  Alamo Biludlejning - Auto EuropeAlamo er ejet af Enterprise Holdings og tilbyder udlejningsbiler af en god kvalitet til rimelige priser. Deres engagement overfor deres kunder, og deres servicekvalitet har gjort sådan, at Alamo er blevet til det tredje største biludlejningsfirma i USA. Da det primære fokus for firmaet er fritids- og rejse sektoren, har Alamo udviklet stærke bånd i hele verden med adskillige rejsebureauer, rejsearrangører og flyselskaber. Det har dermed gjort det muligt at tilbyde udlejningsbiler i hele USA, Central- og Sydamerika, Europa, Afrika og Australien.

  Med over 60 års erfaring med biludlejning er Auto Europe en biludlejnningsbroker, der tilbyder priser, der ikke kan slås ved over 24.000 steder i hele verden. Udover en fremragende kundeservice tilbyder vi også luksus biludlejning og autocamper udlejning. Når du vælger at booke en biludlejning fra Alamo, får du ikke kun en sikker og pålidelig udlejningsbil, men også en vel respekteret biludlejer i branchen med fremragende kundeservice.

  Selv i disse tider med COVID-19 kan du booke en biludlejning med Alamo uden bekymringer på af deres strenge sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.

  Billeje med Alamo – De bedste priser fra en ledende biludlejer

  Med Alamo er du garanteret en god service, når du lejer en bil med dem. Virksomhed har adapteret Enterprises service kvalitet indeks, som gør det muligt for hvert Alamo-kontor at blive vurderet i forhold til kontorets kvalitet, effektivitet og kundetilfredshed. Kunder bliver også kontaktet hver måned for at give feeback om deres seneste oplevelse.

  Alamo har altid bestræbt sig på at være på forkant med teknologi, og det er grunden til, at virksomheden i 2005 lancerede branchens første online check-in-service nogensinde. Dette innovative system giver kunderne mulighed for at vælge deres ønskede bil, sammenligne priserne og få let kontakt til deres kundeservice.

  Virksomheden har investeret meget i brændstofeffektive køretøjer og i forskning af vedvarende brændstoffer. Indtil videre er omkring 35 millioner euros blevet doneret til virsomhedens egen institut ”The Enterprise Institure of Renewable Energy” og til ”The Donal Danforth Plant Science Center” i håb om, at der en dag vil blive udviklet et effektivt biobrændstof, som biler kan køre på. Enterprise Holdings har også doneret omkring 25 millioner euros til ”The 50 Million Tree Pledge” ved at donere til ”The US Forest Service” og ”The Arbor Day Foundation”.

  Den unikke Alamo biludlejningsoplevelse

  Med nogle få trin kan du finde den ideelle biludlejning med Alamo ved hjælp af vores booking system. Her kan du vælge din bilkategori og sammenligne alle de mulige tilbud. En anden god funktion er muligheden for at tilføje ekstra tilvalg, hvis man har brug for det såsom børnesæder og en GPS, mens du foretager din reservation – nogle gange kan disse tilvalg endda være med i prisen, når der er tilbud.

  Hvis du ønsker at forbedre din næste biludlejningsoplevelse er Alamo en perfekt løsning, uanset om det er i Spanien, England eller et helt tredje sted, da de altid har et godt tilbud til dit bugdet og behov. Du skal blot ringe til en af vores reservationsagenter eller bruge vores sikre online booking system for at lave din reservation. Vores agenter er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have og vejlede dig gennem hele udlejningsprocessen.