Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED AVIS

  • 9.2
  • 8.9
  • 9.3
  • 9.4
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  January 23
  alt virker perfekt
  December 20
  Ingen problemer
  December 12
  bilen var møgbeskidt. Den havde ikke været vasket i maget lang tid. Der lå støv overalt.
  Læs mere

  Biludlejning med Avis – Hvor servicen er i top!

  Avis biludlejning - Auto EuropeAvis er et af verdens mest kendte og betroede biludlejningsfirmaer og har lokationer i mere end 165 lande. Som en del af Avis Budget Group har firmaet taget en innovativ tilgang til biludlejning igennem deres historie, og dermed rangerer firmaet højt på kunde lojalitetsskalaen. Udover Avis og Budget ejer firmaet også Zipcar. Sammen dækker de et uset antal af steder i Europa, Nordamerika og Australien. Dermed når du booker en biludlejning med Avis, booker du en enestående biludlejningsoplevelse.

  Som verdenskendt broker har Auto Europe over 60 års erfaring inden for biludlejning. Vi samarbejder med lokale, nationale og internationale biludlejningsleverandører for at kunne give dig de bedste tilbud og et stort udvalg af biler. Udover biludlejning er vi også i stand til at tilbyde luksus biludlejning og leje af autocampere. Kontakt en af vores reservationsagenter, så du kan finde den perfekte biludlejning til din næste ferie i dag.

  Selv i disse tider med COVID-19 kan du booke en biludlejning med Avis uden bekymringer på af deres strenge sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.

  Billeje med Avis: De bedste priser fra en af de ledende biludlejningsfirmaer

  Avis Bugdet Groups hovedkvarter ligger i Parsippany, New Jersez, USA og firmaet opererer primært i Nordamerika, Europa og Australien, men har også lokationer rundt om i verdenen. Deres kontorer kan findes i mange store internationale lufthavne og storby centrer, og deres hovedfokus er ferierejsende.

  Avis er dedikeret til at yde den bedste service uanset, hvad det er, de har gang i. Denne dedikation har placeret firmaet blandt verdens største biludlejningsfirmaer, hvor de især er placeret højt i forhold til kundetilfredshed. Avis’ udvalg af biler er morderne og brændstofseffektive, hvilket sparer kunderne penge i forhold til tankeomkostninger. Mange af deres biler har endda været til service mindre end 6 måneder før du afhenter bilen.

  Avis tilbyder derudover også miljøvenlige biler såsom Eco-Rides hybrider og SmartWay biler. I 2013 havde omkring 2 tredjedele af Avis’ biler nemlig en brændstofeffektivitet på 10 liter brændstof pr. 100 km. og hvor alle Avis’ biler var SmartWay certificeret.

  Avis støtter derudover også mange velgørenheder i hele USA. For eksempel leverer virksomheden strøm og økonomisk støtte til organisationen ”The Make-A-Wish Foundation”. Denne organisation opfylder ønsker fra børn med livstruende sygedomme. En anden ting, der er værd at bemærke, er at medarbejderne, og de loyale kunder går ofte sammen om at skaffe penge til det amerikanske Røde Kors. Man kan derfor booke med Avis med god samvattighed.

  Den unikke Avis biludlejningsoplevelse

  At booke en biludlejning med Avis kunne ikke være lettere eller mere ligetil. Du kan vælge at enten ringe til en af vores erfarne reservationsagenter eller at booke en reservation ved hjælp af tre enkle trin på vores hjemmeside. På vores hjemmeside kan du også nemt sammenligne tilbud på forskellige steder i verden, nemlig alt fra store lufthavne og hovedbanegårde til storby centrer. Når du har fundet et tilbud, du er tilfreds med, kan du endda også tilføje de ønskede yderligere tilvalg, såsom en GPS eller et børnesæde.

  Uanset om din ferie går til Italien, Chile eller USA, kan Avis nærmest altid opfylde alle dine krav til din biludlejning. Med lejeomkostninger til alle budgetter, fremragende kundeservice og morderne bilparker, er Avis et oplagt valg. Kontakt Auto Europe i dag og lad en af vores reservationsagenter guide dig igennem bookingsprocessen, så du får det, du vil, og så du får alle spørgsmål besvaret.