Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I AUSTRALIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Australien med Auto Europe

  Auto Europe har hjulpet kunder med at finde den perfekte billeje i mere end 24.000 steder i verden i over 60 år. Vi stræber efter at overgå dine forventninger i hele din billejningsperiode og vi er stolte af at yde overlegen kundeservice i tillæg til de bedste priser i branchen, hvilket også skyldes vores prisgaranti. Ser du et bedre tilbud hos en anden leverandør eller skulle prisen være faldet ved os, så kontakt os og vi matcher eller slåer prisen. Derudover er vi til at kontakte 24 timer i døgnet, hvis du pludselig har brug for hjælp angående din biludlejning. I Australien kan du afhente din lejebil i over 100 byer. Glem busplaner og anden unyttig spild af tid og tag på tur med din lejebil. Ring til os i dag på +45 78 75 53 06 og lad os sammen finde et tilbud der passer perfekt til jeres behov!

  Få mest ud af din billeje!

  Med en biludlejning i Australien har du frihed til at gøre hvad du vil i og du er i stand til at gå på opdagelse i dette fantastiske land og se seværdigheder du ikke finder andre steder i verden. Australien har noget for alle; spændende storbyer, små landsbyer, en fantastisk natur og smukke strande. Afhent din billeje i Melbourne og rejs i tre af regionens berømte vingårde eller besøg Sydney og udforske Giant Stairway i Blue Mountains eller se et af dansk arkitekturs vigtigste bidrag til verdensarkitekturen - Jørn Utzons operahus - og meget mere. Kør til Adelaide, byen med den afslappende stemning og tag derfra på en dagstur til Kangaroo Island eller Barossa Valley. "Down Under" byder på oplevelser uden lige, og er værd at udforske med en biludlejning. Du har også muligheden for bedre at kunne udforske den helt specielle natur i Outbacken og man kan tage afsted, når man vil.
  Nedenstående afsnit vil bringe dig tættere på de lokale færdselsregler så du føle dig fortrolig med kørslen under dine kør-selv-ferie i Australien.

  Kørselsregler og tankstationer

  Selvom der er otte stater og territorier i Australien er færdselsregler stort set de samme over hele landet.

  Her er et par tips som vil sikre, at du er klar til at køre i Australien:

  • Al kørsel i Australien sker i venstre side af vejen. Dette skal man lige vende sig til, men efter et par timer er det intet problem.
  • Vær opmærksom på altid at give god plads til højre ved usigtbare kryds.
  • Sikkerhedsseler er obligatoriske og brugen af mobiltelefoner under kørsel er begrænset til håndfrie.
  • Bilister har ikke tilladelse til at foretage en U-vending ved et lyskryds, med mindre et tegn specifikt angiver, at du må.
  • Australien har strenge love om, at drikke alkohol mens du kører, med den juridiske grænse sat til 0,5 promille.
  • I Australien er tankstationer også kaldet "Service Stations" og findes over 5.000 steder i hele landet. De fleste stationer accepterer internationale kreditkort, men inden påfyldning er det selvfølgelig vigtigt, at du ved hvilken type brændstof din bil kræver. Tjek derfor altid ved afhentning! Uden for de større byer skal man ikke antage, at benzin vil være tilgængelig sent om natten, i de tidlige morgentimer eller om søndagen. Hvis du planlægger at køre om natten skal du vide hvor du skal hen og hvor du vil være i stand til at få benzin.

  Parkering

  Det er godt at være bekendt med parkeringsreglerne i Australien. Hold godt øje med skiltningen og se, hvor man må holde. Parkering er kun tilladt i markerede områder. Man må ikke holde nær indgange, foran indkørsler og i vejkryds. Man skal være meget opmærksom på skilte med "parkering forbudt" og at man ikke holder ved bus- eller taxibaner.

  Ønsker du at vide mere om, at køre bil i Australien kan du klikke her.

  Vejafgifter

  Man skal betale for at køre på vejene i de østlige stater i New South Wales, Victoria og Queensland. I øjeblikket er dette alle inden for storbyområderne Sydney, Melbourne og Brisbane. På de fleste betalingsveje accepteres kontanter, men andre kræver E-pass for at få adgang til motorvejen. For at hjælpe rejsende, har Roads and Maritime Services i New South Wales udviklet partnerskaber med flere biludlejningsfirmaer for at give en vejafgiftsordning, som giver rejsende mulighed for at betale for deres vejafgifter automatisk.

  Aldersvilkår

  For at leje en bil i Australien skal du være mindst 21 år gammel (alder kan variere fra bil kategori) og have haft dit danske kørekort i mindst et år. Bilister under 25 kan blive påkrævet et ekstre ung chauffør gebyr og den maksimale aldersbegrænsning med visse leverandører er 75 år. For flere tips om at køre din udlejningsbil i Australien, er du velkommen til at besøge vores kørslsguide for Australien.

  Valuta

  Den australske dollar (AUD) er den valuta, der anvendes i Australien. Rejsende er i stand til at veksle deres valuta ved enhver udveksling tæller, som kan findes i lufthavnene. De fleste hæveautomater vil tillade tilbagetrækning med et internationalt kreditkort. Internationale kreditkort er også typisk accepteret som en form for betaling de fleste steder, men det anbefales du tjekker kortgebyrer med din kortudbyder, før du forlader Danmark.

  Tidsforskel

  Australien er 8 timer foran Danmark, hvilket betyder, at når det er 06:00 i København, Danmark, så er klokken 14.00 i Canberra, Australien. Australien bruger mere end tre tidszoner, herunder australske Western Standard Time (AWST), australske Central Standard Time (ACST) og australske Eastern Standard Time (CET).

  Ordbog

  I Australien tales der hovedsageligt engelsk med australsk dialekt, simpelt kaldet australsk engelsk.

  Her er et par vendinger til rejsen:

  Hej - Hello
  Hvordan går det? - How are you?
  Ved du hvor jeg kan finde ...? - Do you know where I can find ...?
  Hvor er toilettet? - Where is the toilet?
  Hvor er politistationen? - Where is the police station?
  Hvor er hospitalet? - Where is the hospital?
  Hvor er der en hæveautomat? - Where can I find an ATM?
  Tak - Thank you
  Vær så venlig - Please

  Elektricitet

  Den normale spænding i Australien er 230V 50Hz. Stik i Australien har to flade metal ben formet som et "V", og derfor behøver man adaptere for at benytte danske apparater.

  Pas og ambassade information

  Danske borgere skal have et visum for at rejse til Australien. Der findes to forskellige typer af elektroniske visa besøgende:

  • eVisitor Visa direkte fra Institut for Immigration & Border Protection. Der er ingen ansøgning eller servicegebyr for denne type visum.
  • Electronic Travel Authority (ETA), som kan fås gennem dit rejsebureau eller flyselskab. Der er ikke ansøgningsgebyr, men et standard servicegebyr.

  Derudover skal man medbringe pas, som skal være gyldigt seks måneden udover ens ophold.
  Skulle du brug for hjælp fra den danske ambassade i løbet af dine rejse, så ligger ambassaden i Canberra og har følgende kontaktsinformationer:

  Den danske ambassade i Australien
  15 Hunter Street
  Yarralumla ACT 2600
  Tlf: +61 (2) 6270 5333
  Email: cbramb@um.dk

  Åbningstider:
  Mandag - fredag kl. 9.00-12.30 og 13.00-15:00
  Pas: Mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 10.00-12.00

  Nyttige links

  Turistinformation Australien

  Infografik: Mærkeligste skisportssteder