Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SYDNEY

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Sydney – Bedste priser med Auto Europe

  Rejs down under og oplev den travle storby og glitrende glamour i Sydney. Ikoniske landskaber, strålende strande, naturskøn lokalbefolkning, unikt dyreliv og meget mere - denne destination har det hele! Med en biludlejning i Sydney vil du være i stand til at rejse i samme afslappede tempo som Aussies og rejse hen hvor end du vil. Tag dit håndklæde under armen og gå til billedskønne Bondi Beach, hvor du kan tilbringe hele dagen med badeture i det klare hav eller solbadning på det varme sand. En tur til Sydney ville naturligvis ikke være komplet uden at besøge den verdensberømte Sydney Harbour Bridge og operahuset. Andre steder du ikke må gå glip af, er The Rocks, som er et rigt historisk distrikt. Fortiden møder nutiden i denne del af byen, og her finder du et stort udvalg af fine restauranter, caféer, pubber og barer. Køkkenet i Sydney er stærkt påvirket af smage fra rundt om i verden, og er meget multikulturelt. Sørg for at parre dit måltid med et glas af den berømte australske vin. Et andet bemærkelsesværdigt sted at besøge er Royal Botanic Gardens, som er placeret perfekt på Sydney Harbour og er hjemsted for næsten ni tusinde forskellige plantearter. Pak en picnic, se de venlige kakaduer og bliv indtil solnedgang, hvilket er særligt smukt.

  Auto Europe tilbyder verdensomspændende biludlejningstjenester, der passer til alle feriegæsters behov til de bedste priser. Med vores mangeårige partnerskaber med biludlejningsfirmaer over hele verden, kan vi tilbyde et stort udvalg af køretøjer, der passer til enhver smag og gruppestørrelse, når de rejser i Australien.

  Trafik

  Kørsel gennem Sydney, er som kørsel i en anden større by, og kan ofte blive udfordrende i byens centrum. I flere forstæder er der generelt færre trafik. Kør din biludlejning i Sydney omhyggeligt, da kørslen er i venstre side modsat Danmark hvor vi kører i højre side af vejbanen. Vær opmærksom på, at Australien håndhæver strenge vejregler, der skal holde vejene sikre, og meget tunge bøder gælder for dem, der ikke følger reglerne. Storbyerne er forbundet med vedligeholdte veje, så du kan nemt rejse ned ad sydkysten til Wollongong eller køre nordpå mod Cairns.

  Auto Europe har også sammensat en guide til færdselsregler i Australien. Tag et kig på den her før din rejse.

  Parkering

  Parker bilen leje på en af de mange parkeringspladser til rådighed i hele byen. Underjordisk, overjordisk eller parkering på gaden er alle parkeringsmuligheder i Sydney. De fleste parkeringspladser eller parkering på gaden i centrum vil kræve betaling. Vær opmærksom på, at priserne er højere, og pladser bliver sværere at finde i forhold til andre byer. En anden mulighed er at parkere din billeje i Sydney uden for byens centrum og tage offentlig transport et par stop for at komme til attraktionerne.

  Geografisk information

  Sydney ligger i et kystområde, der grænser op til Stillehavet mod øst, Blue Mountains i vest, Hawkesbury-floden mod nord og Woronora Plateau mod syd. Der er mere end 70 strande og havne i byområdet. Sydney har et tempereret klima med varme somre og milde vintre. Et gennemsnit på næsten femten dage om året har temperaturer på mere end 30°C.

  Sydneys lufthavn

  Sydneys lufthavn ligger ca. 8 km syd fra byens centrum og er let tilgængeligt med en biludlejning.

  Sydney Airport (SYD)
  Hjemmeside: www.sydneyairport.com.au/
  Telefon: +61 2 9667 9111

  Offentlig transport

  At komme rundt i Sydney er ret nemt. Der findes et omfattende offentlig transportsystem, der inkluderer tog, busser og sporvogne og alt er godt forbundet. En populær måde at rejse på er med færge. Færger går fra Circular Quay og rejser til populære destinationer som Manly Beach eller Taronga Zoo.

  Autocamper leje i Sydney

  Australien er et fantastisk land at udforske i bil, men endnu mere fantastisk i en autocamper fra Sydney, som giver dig rig mulighed for at opleve landets mange attraktioner på tæt hånd. Vores autocampere er yderst komfortable og fordelagtige, så hvorfor ikke vælge den du fortrækker og oplev komforten af dit hjem på fire hjul.

  Nyttige links

  Turistinformation - Sydney