Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MELBOURNE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Melbourne - lave priser

  Når du engang er landet i Melbourne, vil du med det samme blive overrasket over byens størrelse. Melbourne er den størtste by samt hovedstaden i Victoria State. Overordnet set er det Australiens anden største by. Læs mere om rejse i Australien. Grundlagt i 1835, er byen beliggende på den naturlige bugt Port Phillips og omgivet af bjergkæder og det populære turistområde i Yarra Valley. Hvis vinsmagning har din lyst, er Yarra Vally et godt sted at starte. Du vil få frihed med billeje i Melbourne, hvor du kan besøge dette blomstrende vindistrikt. Du kan smage klassisk, chardonnay, pinot noir og andre sprudlende vine. Hvis du foretrækker strande og natur, bør du tage til Mornington Peninsula, som er det ideelle sted for dig. Det er et perfekt sted at leje et strandhus, da området byder på massere af vandsports og camping muligheder.

  Melbourne er for sig selv en travl storby med utallige cafeer, restauranter og turistattraktioner. Det er et internationalt centrum, som er fuld af festivaler, comedy shows, music, drama, litteratur og musicals. Nattelivet kombineret med dens vandfront gør Melbourne til en fantastisk by, til at lave udendørs aktiviteter i. Det kan sommetider være problematisk at køre i byens centrum, men dit biludlejede køretøj giver dig en frihed og fleksibilitet, til at udforske det du vil. Før du afhenter din bil, skal du være sikker på, at alle de nødvendige dokumenter, gyldige kørekort og voucher i orden. Det vil spare dig for en kaotisk tid i Melbourne. Ligeledes gør du klogt i at læse Australiens færdselsregler hjemmefra. At vælge en bil kan sommetider være udfordrende, når du skal finde en bil til dit behov og budget. Auto Europe er her for at hjælpe dig, så hvorfor ikke kontakt os idag?

  Trafik

  Melbournes veje er ligesom andre storbyer svært trafikeret, så undgå disse i myldretiden. Forsøg dig med veje udenfor byen, da det ellers kan være frustrerende at sidde i kø blandt så mange biler. Undgå de centrale veje i timerne fra kl. 7 - 9 og kl. 17 - 19. Ligeledes bør lørdag aften også undgås. Overordnet set kan trafikken i Melbourne være en stressfuld affære. Din fleksible rejsemåde med biludlejning i Melbourne har dog også fordele.

  Parkering

  Ligesom så mange andre storbyer, har Melbourne og begrænsede parkeringsmuligheder. Dog er det ikke umulig, men det kan være stressende. Parkering på vejen er muligt, men vær sikker på at du holder lovligt. Skilte kan være forvirrende at læse, og bøderne kan være dyre, så vær sikker at din parkering er lovlig. Andre muligheder er parkeringshuse, disse kan ligeledes også være dyre. Ved ulovlig parkering eller manglende parkeringsbillet, kan du forvente parkeringsbøder eller at din bil trækkes væk.

  Geografisk information

  Som nævnt ovenstående er Melbourne hovedstaden i Victoria State, og den anden største by i Austarlien målt på indbyggere. Beliggende ved den naturlige Port Philips naturlige bugt, stækker storbyen sig mod Macedon, Dandenong, Mornington Peninsula og Yarrra Valley. Vejrmæssigt er Melbourne kendt for at have forskellige årstider på en dag. På grund af dette, er det oftest svært at klæde sig efter vejret. Melbournes sommertid (december - februar) har en gennemsnitstemperatur på 25,3°C, hvor den maksimale temperatur er 30°C. Melbournes efterår (marts - maj) måler temperaturer fra 10 - 20°C, hvor morgentåge oftest er tilfældet. Temperaturer helt ned til 6o bliver målt om vinteren, hvor det primært kun sner i det nordøstlige af staten Victoria. Melbournes forår (september - november) kan være den mest utilregnelige tid på året, hvor der både kan være varme og kolde solskinsdage. Oktober er den mest regnfulde måned, hvor der gennemsnitligt er 10 regndage.

  Melbourne lufthavn

  Melbourne lufthavn er beliggende omtrent 25 minutter nordvest fra Melbourne’s Central Business District, hvis du kører på Tullamarine motervejen.
  Melbourne (Tullamarine) International Airport (MEL)
  Adresse: Melbourne Airport, Locked Bag 16, Tullamarine, VIC 3043, Australien
  Telefon: +61 3 9297 1600

  Offentlig transport

  Et integreret offentligt transportnetværk er tilgængeligt, hvor det dækker store dele af storby-området. Netværket består af toge, sporvogne og busser. Det er muligt at tage en taxa de steder, hvor netværket ikke dækker. Togstationerne dækker over 209 forstads stationer og 16 ruter, hvor det dækker alt fra sydøst til nordvest. The City Loop er et underjordisk undergrundssystem, som er placeret lige under byens handels distrikt (the City Business District). Melbourne har togforbindelser til mange regionale Victorianske byen, som blandt andet er Sydney og Adelaide fra Southern Cross Station.

  I forlængelse til dette har Melbourne et fremragende sporvognsnetværk med 25 ruter. Sporvognene kører primært langs vejene, hvor dele af netværket også opereres som letbane. Busforbindelser tilbyder omkring 300 ruter, og hjælper med at forbinde forstæderne med storbyen. For de motionsønskende er det muligt at leje cykler. Du kan hente og aflevere cyklen ved de forskellige stationer. På den måde kan du se forskellige seværdigher i Melbourne, samtidig med at din cykel er låst fast.

  Melbourne driver et myki billetsystem (lignende med det i engelske Oyster system), hvor du kan benytte sporvogne, toge og busser. For besøgende kan du købe en myki Explorer Pack, hvor du får selve kortet ,og samtidig modtager informationer om de forskellige seværdigheder. Derudover modtager du også forskellige tilbud. Altid husk at check-in og check-ud når du bruger offentlig transport. Touchskærme er tilgængelige ved togstationer eller indeni sporvognene og busserne. Melbourne er opdelt i to zoner, og du har brug for en gyldig billet til den specifikke zone, du ønsker at rejse i. Det offentlige transport kører fra mandag - fredag. Busserne kører fra mandag - fredag fra kl. 6 -21, lørdag fra kl. 8 - 21 og søndag fra kl. 9 - 21. Fredag og lørdag nat kører alle storby toge, sporvogne og busser. Derudover er der bus til rådighed kl. 2, som kører til regionale områder. Med biludlejning fra Melbourne er du fri for at være afhængig af offentlig transport.

  Autocamper i Melbourne

  Rejsende som ønsker, at udforske endnu mere af hvad Australien har at byde på, har rig mulighed for dette i en autocamper i Melbourne. Dette er den perfekte måde at skabe mindeværdige minder på. Tag på roadtrip og opdag dele af Australiens spændende steder. Kørere kan føle sig hjemme på vejen, hvor de kan drage fordel af mobiliteten og friheden, som en autocamper tilbyder.