Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  MELBOURNE

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Melbourne

  Start dit eventyrfyldte eventyr i delstaten Victoria's hovedstad. Med autocamper leje i Melbourne, kan du opdage Australiens næststørste by på en mere komfortabel og fleksibel måde. Med en lejet autocamper, kan du til hver en tid forlade byen, for at gå på opdagelse i andre byer langs østkysten som fx Sydney, Brisbane og Cairns eller søge vestpå mod Perth. Undervejs kan man overnatte på en af de mange campingpladser i området. For mere information om campingpladser nordpå, så se vores guide til Cairns. Oplev en drømmeferie fuld af overraskelser med venner eller hele familien! Med Auto Europe kan du ikke kun drage fordel af en lang række biludlejningstilbud, men også fra leje af autocampere. Find ud af dette, når du søger vores hjemmeside. Har du spørgsmål eller bekymringer,så tøv ikke med at kontakte vores reservations team. Vores kollegaer er tilgængelige for at hjælpe dig med alle dine udlejningsbehov.

  Autocamper leje i Melbourne

  Lej autocamper i Melbourne og se vores forslag til campingpladser som vi har fundet til dig i Melbourne og omegn. Alle nedenstående campingpladser er egnet til overnatning med din autocamper.

  Discovery Parks - Melbourne Dette kompleks ligger 20 minutter fra centrum af Melbourne, og tilbyder adgang til el og vandforsyning. Derfra kan du nemt finde offentlig transport med forbindelse til byen. Wi-Fi, swimmingpool, sauna, spa og en legeplads er til rådighed for gæsterne. Melbourne Aquarium og Kartbahn Ace Karts racerbane er beliggende i denne parks nabolag.
  Melbourne BIG4 Holiday Parks Denne park ligger cirka en halv time fra byens centrum. Afhængig af hvilken kategori af parkeringsplads du vælger, har du adgang til el og vand. Faciliteterne i denne park omfatter et udendørs spa, en biograf med en kæmpe skærm, en solopvarmet swimmingpool og meget mere.
  Discovery Parks - Geelong Denne park er beliggende en time væk fra Melbourne, nær havnebyen Geelong. Parken ligger på Barwon-floden, med stranden kun 15 minutter væk. Vand og el er tilgængeligt her. Sørg for at besøge Adventure Park Geelong, et vandland specielt elsket af de små.
  Wodonga Caravan Cabin Park På vej til Sydney er dette det ideelle sted at stoppe. Omkring 3 timer og 20 minutter fra Melbourne tilbyder Wodonga Caravan & Cabin Park grønne områder med vand og elektricitet. Her kan du vaske dit tøj, bruge poolen eller handle ind i den lokale kiosk. Denne park er beliggende få minutter fra byerne Wondongas og Albury.
  Caravan Park South Canberra Hvis du har valgt denne park, betyder dette, at du allerede har kørt gennem det meste af vejen til Sydney. Parken byder på el og vand, og du kan også nyde lidt indkøb i kiosken. Fra denne campingplads kan du besøge den australske hovedstad Canberra, hvor du kan nyde byen om dagen eller natten og besøge Big Splash Water Park.

  Ledige autocampere i Melbourne

  Her er et par eksempler på autocampere til rådighed i Melbourne. Highball-modellen er en god mulighed for 2 passagerer. Bilens top byder på en komfortabel soveplads til 2 personer. Denne model er mellem 5 og 5,5 meter lang, og er udstyret med et køkken og en vandtank. Jackpot-modellen er ideel til 3 passagerer, fordi modellen til trods for at være en mindre autocamper, (mellem 4,5 og 5 meter) tilbyder 3 sovepladser med dobbeltseng og enkeltseng. Køkken og vandtank er også inkluderet. Explorer-modellen tilbyder såvel som 4 siddepladser også 4 sovepladser. Et køkken, brusebad og badeværelse er til rådighed i denne model på 7 meter i længden. Endelig tilbyder Frontier-modellen 6 sovepladser med 3 dobbeltsenge, et køkken, brusebad og et badeværelse. Alle modeller har køkkenudstyr, sengelinned og en tablet med navigationssystem inkluderet i prisen.

  Highball Jackpot

  Highball

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Hi Top
  Længde: 4,64 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Benzin

  Jackpot

  Sovepladser: 3 personers
  Kategori: Hi Top
  Længde: 4,65 - 5,55 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Benzin
  Explorer Euro Deluxe

  Explorer

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,15 - 7,25 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel

  Euro Deluxe

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,7 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel

  Værd at vide om Melbourne

  Melbourne er centrum for politik, forretning samt kultur i staten Victoria. Med mere end 4,25 millioner indbyggere på tværs af hele storbyområdet er Melbourne den næststørste by i Australien efter Sydney. Besøgende har meget at se og lave i Melbourne. Du kan starte med at udforske de mange museer i byen, såsom Melbourne Museum - et stort museumskompleks, der omfatter flere faciliteter af stor kulturel betydning. Byens dagsorden byder på en stor mangfoldighed af arrangementer og festivaler hele året. For eksempel er Melbourne Cup Day en vigtig dag for byen, som også har været en helligdag i staten siden 1877. Det største hestevæddeløb i landet foregår på denne dag. I løbet af sommeren tilbyder Melbourne International Jazz Festival en læng række af koncerter i barer og klubber over hele byen, mange af dem tilbyder gratis entre.

  Byens arkitektur er også et besøg værd. Kombinationen af moderne bygninger, som det imponerende Eureka Tower, blandet med ældre, som den kongelige udstillingsbygning, skaber et smukt landskab. Andre højdepunkter i byen omfatter the Shrine of Remembrance, Rialto Towers og Flinders Street Railway Station. Ved Royal Botanic Gardens kan du få et overblik over mangfoldigheden af den australske flora. Du kan også opdage planter fra hele verden, med i alt over 10.000 arter. Turister vil også nyde et besøg i Melbourne Zoo. Det er den ældste zoologiske have i Australien, modelleret på Londons zoologiske have, og hjemsted for mere end 320 arter. Som et resultat af Port Phillip Bay's beliggenhed i Melbourne er der mange muligheder for solbadning, dykning i havet og sportsaktiviteter. Vi anbefaler strandene: Brighton Beach, St. Kilda Beach eller Williamstown Beach.

  Da afstanden mellem byerne kan være lang i Australien, kan besøgende drage fordel af en autocamper end en udlejningsbil. For eksempel, hvis du ønsker at rejse med din autocamper fra Melbourne tilSydney, vil du have en 9 timers kørsel forude. Med en autocamper leje i Melbourne kan denne tur være mere behagelig, da du kan stoppe undervejs på en campingplads i regionen. Sørg for at handle ind i byens supermarkeder, inden du fortsætter på turen, således kan du forberede og nyde frisklavet måltider med et smukt landskab som baggrund eller endda under en stjerneklar himmel.