Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ EN AUTOCAMPER I
  AUSTRALIEN

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Australien

  I løbet af de mere end 60 år i biludlejningsbranchen, er Auto Europe blevet dedikeret til at være på forkant med at tilbyde kunderne en bred vifte af tjenester. Dette udvider vi nu yderligere og vi vil nu også tilbyde autocamper leje på talrige destinationer rundt om i verden gennem vores forskellige partnerskaber med lokale og internationale leverandører.

  Uanset om du spørger erfarne internationale rejsende eller australierene selv, vil begge med sikkerhed fortælle dig, at autocamper leje i Australien er en af de absolut bedste måder at se og opleve dette enorme land. Når du booker din autocamper leje gennem Auto Europe, får du et stort udvalg af Kategorir at vælge imellem, alle til meget overkommelige priser. Vi har altid en autocamper der kan opfylde dine behov!

  På rejse i Australien

  Lej en autocamper i Australien er en fantastisk idé, pga. landets størrelse. For at opdage al den skønhed der ligger mellem de store byer, skal du være i stand til at krydse Australiens landskaber i dit eget tempo. Hvis du har planer om at krydse lange strækninger i landet, skal du sørge for at give dig selv tid nok - at køre fra en by til en anden kan betyde flere dage på vejen. Planlægning er nøglen til en autocamper ferie i Australien. Det er vigtigt, at du har mindst har en lille idé om, hvor du skal gøre hold. Det er også en god idé at sætte dig ind i systemerne angående betalingsveje i de enkelte stater du rejser gennem.

  Biodiversiteten du finder i Australien er mildt sagt forbløffende. Hvis du ønsker at køre gennem de østlige stater, kan du nyde alt fra vinmarkerne i Hunter Valley til dykning i Solitary Islands Marine Park - det østlige Australien har både strande og regnskove, som du skal opleve på din ferie! Tag sydpå og oplev det vidunderlige dyreliv: du kan besøge pingviner i Penneshaw eller søløver på Kangaroo Island. Længes du efter at opleve den berømte australske outback (øde områder), så kan det opleves i det centrale Australien. Fuldfør rejsen med en tur til Uluru (også kaldet Ayers Rock), World Heritage-listen klippeformation med sine skiftende røde nuancer.


  Top autocamper destinationer i Australien

  Autocamper leje i Adelaide
  Adelaide
  Autocamper leje i Brisbane
  Brisbane
  Autocamper leje i Cairns
  Cairns
  Autocamper leje i Melbourne
  Melbourne
  Autocamper leje i Perth
  Perth
  Autocamper leje i Sydney
  Sydney

  Leverandører

  Leverandørerne vi samarbejder med varierer efter din valgte afhentningsby, men inkluderer bl.a. Hippie, Mighty, Cheapa Campa, Britz, og Apollo. De udbudte modeller spænder fra autocampere egnet til to personer til luksuskøretøjer såvel som firehjulstrækkere, der er velegnet til hårdere terrænkørsel.

  Autocampere til rådighed i Australien

  Ønsker du en komplet liste over udbudte autocampere, skal du benytte vores ovenstående søgemaskine. Der er mange måder du kan filtrere dine søgeresultater, for at finde præcis det du leder efter. Du kan for ekspempel filtrere med henblik på antallet af sovepladser eller faciliteter, der er inkluderet. Når du har fundet et tilbud, der interesserer dig kan du med ét enkelt klik downloade en detaljeret pdf-fil med tekniske oplysninger og priser. Klik nedenfor og start dit livs eventyr!

  Vivid Camper Hitop Campervan

  Vivid Camper

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: Tag-telt
  Længde: 5,4 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel

  HiTop

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Hi-Top
  Længde: 4,6 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin
  Ultima Plus Motorhome Euro Slider

  Ultima +

  Sovepladser: 3 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 7,0 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel

  Euro Slider

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,9 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel
  Outback 4WD Motorhome Hercules

  Outback 4WD

  Sovepladser: 5 personers
  Kategori: Tag-telt
  Længde: 5,3 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel

  Hercules RV

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,7 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel

  Anmeldelser af autocamper leje

  Anmeldelser af autocamper leje Karen med Apollo
  Brisbane - 11 Februar 2020
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  "Vi er fuld tilfreds. Vi har fået positiv respons på alt hvad vi har haft behov for hjælp eller støtte til. Vores spørgsmål vi har haft, har været positivt svar fra jeres side, Både i Brisbane og Melbourne. Skal vi rejse igen, vi vi helt bestemt søge på Apollo billeje. "