Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  BRISBANE

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Brisbane

  Bortset fra de bedste tilbud på billeje, kan du også finde autocamper leje og luksus billeje til de bedste priser. Som en af verdens førende virksomheder med mere end 60 års erfaring, tilbyder vi autocamper leje i Brisbane til de bedste priser. Med din autocamper leje i Brisbane, kan du drage fordel af andre australske byer som Melbourne eller Sydney. Nyd den ubegrænsede frihed og maksimale komfort under din ferie på dette smukke kontinent. Vores autocamper specialister hos Auto Europe sidder klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål og bekymringer.

  Hvis du gerne vil udforske den autralske østkyst, så vær opmærksom på, at vi tilbyder autocamper leje i både Cairns og Melbourne. En anden mulighed er at rejse langs vestkysten og leje en autocamper i Perth. Gør dig klar på dit store australske eventyr!

  Autocamper leje i Brisbane

  Her er nogle eksempler på campingpladser og parkeringspladser hvor man kan slå sig ned i sin autocamper leje i Brisbane. Med denne liste, kan du få en idé om de faciliteter og det udstyr som er til rådighed i de australske parker, og dermed hjælp til at søge og finde det perfekte feriested.

  Brisbane
  Holiday Village
  Brisbane Holiday Village tilbyder luksus og alle de nødvendige betingelser for at du vil kunne nyde din ferie. Når du rejser med din autocamper leje i Brisbane, vil du kunne finde alt hvad du behøver på denne campingplads.
  Brisbane Gateway Resort Brisbane Gateway Resort ligger tæt på Brisbane, en levende by og subtropisk hovedstad i Queensland, på østkysten i Australien. Hvis du er på udkig efter en helt fantastisk og afslappende ferieoplevelse, bør du besøge dette fantastiske resort for selv at se, hvad den kan tilbyde.

  Newmarket Gardens Caravan Park

  Parken ligger blot 4 km fra byens centrum og denne campingplads tilbyder en rolig base efter en lang dag i den dejlige by Brisbane. Denne park ligger i nærheden af hospitaler, Ballymore, Suncorp Stadion, QLD Museum og kongrescentret.
  Aspley Acres Caravan Park Alle parkeringspladser er veludstyrede og græsplænen er vedligeholdt. Hver enhed har brusere til både mænd og kvinder, toiletter og et mønt-opererede vaskerum med vaskemaskiner og tørretumblere. Bemærk venligst, at kæledyr ikke er tilladt. Aspley er et fantastisk sted at sidde og slappe af, men hvis du gerne vil have lidt mere action, er der også flere muligheder lokalt.
  Greenacres Capalaba Caravan Park Beliggende i Redland Shire skoven som er tæt på Capalaba Mall, Cleveland Habour og Moreton Bay. Det er 25 km til Brisbane, 5 minutter til Sirromet Winery og 30 minutter til Princess Alexandra hospitalet.

  Ledige autocampere i Brisbane

  Her er et par autocampermodeller til rådighed i Brisbane. Den 5,3 meter lange Cheapa Trailfinder model tilbyder to sovepladser, et lille køkken og vandtank. Modellerne er fra år 2014 eller tidligere. Cheapa Hitop tilbyder overnatning til 3 personer, med en dobbeltseng og en enkelt seng, samt et køkken, vandtank og aircondition. Denne autocamper er ca. 5 meter lang. Pandora RV tilbyder 4 sovepladser med 2 dobbeltsenge, køkken, bad, toilet, vandtank og en restaffaldstank.. For mere information om denne campingvogn, se venligst vores hjemmeside. For større familier eller mindre grupper er Euro Deluxo det ideelle køretøj. Med tre dobbeltsenge, køkken, bad, toilet, vandtank og restaffaldstank, kan du rejse med stor komfort. Hertil kommer, at denne luksus model tilbyder aircondition og varme. Andre ekstra udstyr såsom borde og stole til camping kan reserveres uden problemer.

  Trailfinder Cheapa Hitop

  Trail Finder

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Pop Top
  Længde: 5,3 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Hitop Camper

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Hi Top
  Længde: 4,9 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Benzin
  Pandora RV Euro Deluxe

  Pandora RV

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,7 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel

  Euro Deluxe

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,7 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel

  Værd at vide om Brisbane

  Lej autocamper i Brisbane og oplev denne grønne by med et misundelsesværdig subtropisk klima og en forskelligartet befolkning. Næst efter Sydney, er Brisbane én af de hurtigst voksende byer i Australien og er kendt for sine levende bykvarterer, udendørs livsstil og venlig lokalbefolkning. Besøg også Brisbanes mindre turistede områder af denne store by.

  En af de bedste måder at lære mere om Brisbane på, er gennem øjnene på de lokale. Besøg den officielle hjemmeside for Brisbane og book i dag en guidet tur med én af de 200 medarbejdere som tilbyder mere end 25 sprog. Hvad end du er på udkig efter oplysninger om en udflugt eller indkvartering, begivenhed eller underholdning, brochurer, kort eller generelle turist tip, de mange akkrediterede resorts i Brisbane er også klar til at hjælpe dig.

  Takket være Brisbane Rådhus, har mange lokaliteter gratis Wi-Fi: Queen Street Mall, Reddacliff Place, Victoria Bridge og i 33 af byens boghandlere. Desuden er trådløs internetadgang ikke kun begrænset til virksomheder, men er også tilgængeligt uden for bygninger på 22 lokationer: South Bank Parklands, City Botanic Gardens, King George Square, New Farm Park og hele CityCat flåde. Mange caféer, restauranter og hoteller tilbyder også gratis trådløs internetadgang til sine gæster.

  Velsignet med et perfekt subtropisk klima og et gennemsnit på 8 timer af solens lys, er dette sted ideelt for udendørs aktiviteter - hele året rundt. Brisbane er byen med blå himmel og solskin. Det er derfor yderst vigtigt, at beskytte sig selv mod solen. Vær altid iført en t-shirt, hat, solbriller og en solcreme på mindst 30 SPF. Glem ikke at påfører solcremen op til flere gange, hvis du tilbringer hele dagen udendørs. I løbet af de varmeste timer, bør du undgå fuld sol eksponering og sørge for at drikke masser af væske for at undgå dehydrering

  Valutaen der anvendes i Australien er den australske dollar (AUD $). Samtlige af byens områder tilbyder hæveautomater, der accepterer Visa, Mastercard, Cirrus og Maestro. De mest almindeligt accepterede kreditkort er American Express, Diners Club, Mastercard, Visa, JCB og deres partnere. Hvis du har rejsechecks, kan de veksles til penge i banker, valutaveksling bureauer, hoteller og posthuse. Banker og vekselkontorer kan findes i byens centrum.


  Anmeldelser af autocamper leje

  Anmeldelser af autocamper leje Karen med Apollo
  11 Februar 2020
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  "Vi er fuld tilfreds. Vi har fået positiv respons på alt hvad vi har haft behov for hjælp eller støtte til. Vores spørgsmål vi har haft, har været positivt svar fra jeres side, Både i Brisbane og Melbourne. Skal vi rejse igen, vi vi helt bestemt søge på Apollo billeje. "