Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  AUTOCAMPER LEJE I
  SYDNEY

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Sydney

  Sydney er for det meste den by, som besøgende vil vælge som deres udgangspunkt på en rejse til Australien. Der er næppe nogen, som vil tage turen til Australien uden at besøge byen som huser Habour Bridge og det berømte operahus. Sydney er et fremragende sted starte en tur i dette ernome land, og åbenlyst udgangspunkt for at rejse til byer som f.eks. Brisbane eller Melbourne.

  Vores anbefaling til din næste rejse i Australien: Planlæg en autocamper leje i Sydney! Som et af verdens førende biludlejningsfirmaer med et stadigt voksende sortiment vil Auto Europe hjælpe dig med dine planer. Med et stort udvalg af køretøjsKategorir har du også mulighed for at leje motorcykler og luksusbiler. Kontakt vores kompetente specialistteam via telefon eller e-mail for yderligere spørgsmål om din autocamper i Sydney.

  Planlæg din tur down under og lej autocamper i Sydney til din rejse gennem dette fantastiske land på landevejene. The Rocks er den ældste del af Sydney. Der er smalle gader, adelige koloniale bygninger, sandstens kirker og nok de ældste pubber i landet. Tilbage i 70'erne blev alt i dette område nedrevet for at opbygge moderne højhuse, men et borgerinitiativ kunne heldigvis forhindre dette og dermed bevare distrikets charme. Weekendernes markeder, kunstmuseer, gadeunderholdning og de lækre restauranter samt udsigt til havnen og operahuset gør The Rocks til et af byens mest interessante distrikter.

  Autocamper leje i Sydney

  Se vores forslag til campingpladser i og omkring Sydney, som vi har sammensat for dig. Alle steder på denne liste er velegnet til camping med en autocamper.

  Sydney Lakeside Holiday Park Denne campingplads er perfekt til dit ophold i Sydney. Pladsen ligger kun omkring 30 km fra byens centrum, hvor et nærliggende busstoppested er placeret. Campingpladsen er udstyret med en grill, opbevaringsrum, sanitet, kassette bortskaffelse, frisk drikkevand, el, toilet, bad, vask / tørretumbler, WLAN og en legeplads. Pladsen er handicapvenlig, men bemærk venligst at hunde ikke er tilladt.
  Lane Cove National Park Omkring 20 km fra Sydney ligger Lane Cove National Park. Vejen som fører til parken er asfalteret. Parken er åben i alle vejrforhold. Ideelle årstider for et besøg er efterår og forår. Der er et stort antal forskellige udstyret parkeringspladser. Du kan finde pladser med og uden elforbindelse, med græs eller betonstænger mv. Der er også en swimmingpool og en padlebassin.
  Wodonga Caravan & Cabin Park Wodonga Caravan & Cabin Park er perfekt til din rute mod Melbourne. Afstanden til Sydney er omkring tre timer og 20 minutter.
  Caravan Park South Canberra Denne campingplads ligger 3,5 timers kørsel fra Sydney. Der ligger en kiosk midt i parken med begrænsede indkøbsmuligheder, samt en bistro til små måltider og snacks. Caravan Park South Canberra er ideel til en overnatning, hvis du vil besøge byen Canberra.

  Ledige autocampere i Sydney

  Hvis du ønsker en autocamper leje i Sydney, kan du kigge på dette lille udvalg taget fra vores tilbud i Australien. Vores første prøve model, Euro Tourer, er en autocamper med to sovepladser, som gør den ideel til par. Den er udstyret med et gaskomfur, en mikrobølgeovn og et 1,90 m køleskab med fryserum. Hvis du kun har brug for et soveværelse, kan vi tilbyde Hippie Hitop. Den er 4,90 m langt, 1,70m bred og 2,70 m høj. Lofthøjden indeni er 1,95 m. Denne model er ideel for to voksne og et barn. Vores Euro Camper tilbyder 4 senge og er velegnet til en familie med to børn eller fire voksne. Med turbodieselmotoren, masser af tilbehør og en servostyring, garanteres en fremragende tur med denne model. Med River modellen som er 7,2 meter lang og 2,1 meter høj inde, har du den ultimative komfort på de australske veje. Denne model tilbyder sovepladser til hele 6 personer.

  Euro Tourer Hippie Hitop

  Euro Tourer

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 7,1 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel

  Hitop Camper

  Sovepladser: 3 personers
  Kategori: Hi Top
  Længde: 4,9 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Benzin
  Euro Camper River

  Euro Camper

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,7 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel

  River C-Klasse

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,2 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel