Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  CAIRNS

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Cairns

  Byen Cairns som ligger i den australske delstat Queensland, er et yderst populært feriemål for rejsende fra hele verden, samt et godt udgangspunkt for roadtrips i hele Australien. Selv om du kan se meget med en udlejningsbil, åbner en autocamper leje i Cairns en verden af andre muligheder. Få en uforglemmelig oplevelse med familie eller venner og planlæg din rute efter dine egne ønsker. På Auto Europe finder du ikke kun de billigste priser for biludlejning over hele verden, men også et stort udvalg af modeller for autocampere til attraktive priser. Book nu din autocamper på vores hjemmeside eller få mere information på + 49 89 412 072 98.

  Autocamper leje i Cairns

  I dette afsnit har vi samlet en række eksempler på campingpladser i regionen for at hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Vi har dog reduceret listen til steder i og omkring Cairns samt områder du kan passere på din vej mod Brisbane og Sydney. Hvis du ikke har noget imod at køre over flere dage, kan du vælge at besøge Perth, der ligger ca. 56 timer fra Cairns. En smule nærmere ligger Melbourne, som kan nås efter ca. 32 timers kørsel.

  Cairns Holiday Park Cairns Holiday Park ligger kun 3 km fra centrum. Der er rigelig plads på parkeringspladserne, garanteret strømforsyning og gratis trådløs internetadgang. Andre funktioner i parken omfatter en swimmingpool, fælleskøkken og vaskeri. Lufthavnen og Cairns botaniske kan nås inden for kort tid - et perfekt valg til byferier!
  Palm Cove Holiday Park Dette kompleks ligger omkring 27 km nord for Cairns og ligger tæt på stranden. Her vil du finde nok plads til din autocamper og nyde fordelene som gratis Wi-Fi, vaskeri, el-grill og lejrkøkken. Elektricitet er tilgængelig. Den ideelle beliggenhed giver mulighed for mange aktiviteter, såsom kajak, snorkling eller fiskeri og afslappende timer på stranden.
  Bramston Beach Campground Denne hyggelige campingplads ligger direkte på stranden og tilbyder sine gæster idylliske pladser med strømforsyning. Sanitære faciliteter er tilgængelige samt vaskeri og grillfaciliteter. For at nå Bramston Beach Campground, tag Bruce Highway og A1 sydgående fra Cairns i lidt over en time.
  BIG4 Townsville Woodlands Holiday Park Nach knapp vier Stunden Fahrt haben Sie diese Einrichtung erreicht und somit bereits ein gutes Stück Ihres Trips nach Brisbane zurückgelegt. Der Park besticht durch grasbewachsene, schattige Stellplätze mit allen nötigen Merkmalen. Besonders Kinder kommen hier im hauseigenen Wasserpark oder auf den großen Spielplatz auf Ihre Kosten. Ein Riesenschachspiel und eine Minigolfanlage runden das abwechslungsreiche Angebot ab.
  Discovery Parks - Rockhampton Efter kun fire timers kørsel har du nået denne facilitet og har allerede rejst en god del af din rejse mod Brisbane. Parken er omgivet af græsklædte, skyggefulde pladser med alle de nødvendige funktioner. Børn er især velkomne takket være et vandland og en stor legeplads. Et stort skakspil og en minigolfbane fuldender de varierede tilbud.

  Ledige autocampere i Cairns

  Her er fire eksempler på tilgængelige modeller, som du kan leje i Cairns. Hvis du rejser som et par, kan Aquila RV-modellen være værd at overveje. Det syv meter lange køretøj tilbyder attraktiv komfort: en dobbeltseng, køkken, bad og toilet. To gange så mange mennesker passer ind i den næsten fem meter Endeavour autocamper. Modellen har to dobbeltsenge og et udstyret køkken. Med Overlander vil fem personer kunne finde plads og takket være taget også nok sovepladser i for af en dobbeltseng og tre individuelle sovepladser. Der er også et køkken i denne autocamper og den er fem meter lang. For mere plads, book Hercules RV. Op til seks passagerer kan rejse sammen i denne autocamper. Tre dobbeltsenge sørger for nok sovepladser. På trods af den store længde på 7,7 meter får du ingen problemer med manøvrering takket være bagkameraet. Autocamperen er også beriget med et toilet, brusebad og køkken.

  Aquila RV Endeavour Camper

  Aquila

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 7,1 meters
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel

  Endeavor

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: Hi Top
  Længde: 4,9 meters
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin
  Overlander

  Hercules RV

  Overland

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: Tag-telt
  Længde: 5,0 meters
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Hercules

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,7 meters
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel

  Værd at vide om Cairns

  Cairns er beliggende i den nordlige del af Queensland, og mere end 147.000 mennesker bor i byen. Med en lang række interessante attraktioner er Cairns og Brisbane de vigtigste destinationer på denne del af kontinentet for de fleste turister. Det unikke Great Barrier Reef kan nås med båd på ca. halvanden time, og her vil du på ét dyk kunne se det største koralrev i verden i hele sin pragt. Når du har solid grund under dine fødder, venter Daintree National Park for dig i den nordvestlige del af byen. Parken giver et godt indblik i den australske regnskov med sin fascinerende flora og fauna. I det omkringliggende område finder du den botaniske have The Flecker Botanical Gardens og nogle fantastiske sandstrande. Der er fantastisk god mulighed for at nyde Australiens natur - uden at være langt fra byen!

  Lej autocamper i Cairns og oplev foruden en storslået natur også beriget med interessant arkitektur og monumenter. For eksempel er et besøg på St. Monica's Cathedral en fremragende måde at tilbringe en eftermiddag. De fint udformede glasvinduer, der fortæller historien om skabelsen på en særlig måde, vil inspirere dig. I Cairns Regional Gallery kan du besøge udstillinger af lokale, nationale og internationale kunstnere. De traditionelle aboriginale kunststykker udstilles i Doongal Aboriginal Art Gallery. For mere information om aboriginerne, besøg Tjapukai Aboriginal Cultural Park, hvor de traditionelle danse, teater og mange andre arrangementer tilbydes. Regelmæssige begivenheder gør byen endnu mere livlig. For hesteelskere er der en fire-dages begivenhed om hestevæddeløb, der er blevet fejret i 58 år.

  Din rejse begynder først virkelig, når du forlader byen. Start med din autocamper leje i Cairns og kør langs Australiens østkyst til Brisbane og Sydney eller nordvest mod Darwin. Under de lange køreture vil du kunne nyde det unikke landskab i Australien til fulde! Afstande Down Under er dog meget store. Hvis du vælger ruten til Sydney, skal du huske på, at du vil have næsten 26 timer kørsel forude. Vi vil naturligvis ikke råde jer at køre denne tur uden pauser. Takket være en autocamper leje i Cairns, kan du søge mod en af de mange campingpladser og overnatte - på denne måde vil du være veludhvilet og frisk til den følgende dags oplevelser.