Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  PERTH

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Perth

  Auto Europe ønsker at inspirere dit næste eventyr med en autocamper leje i Perth, hvor du bl.a. kan udforske et mekka af sejlads og vandsport i Australien samt ufattelig meget mere af dette utrolige kontinent. Byen Adelaide ligger ca. 2000 km væk, og det rigtige valg af autocamper kan sikre, at du nyder en behagelig rejse. Du kan også besøge andre australske byer som Brisbane eller Melbourne. Dit hjem på fire hjul vil give gode muligheder for at opleve Australien på egen hånd. Vores autocamper specialister er tilgængelige alle ugens dage, og kan hjælpe dig via telefon eller email med alle dine spørgsmål eller bekymringer.

  Campingpladser i og omkring Perth

  I Perth og byens nærliggende områder er det muligt at finde en bred vifte af fremragende campingpladser. Vi har nedenfor listet fem parker for at give dig en mere konkret ide om hvad man kan forvente, når man rejser.

  Perth Central Caravan Park Denne park ligger tæt på lufthavnen samt byens centrum. Faciliteterne er rene, moderne og med et garanteret internationalt miljø. En bus tager passagerer hvert 30. minut til downtown Perth.
  Acclaim Kingsway Tourist Park Efter indvielsen i 2013, er denne park blevet en af de mest berømte i Perth. Kæledyr er velkomne her! Den ligger i Greater Perth, kun 30 minutter fra Perth lufthavn og 25 minutter fra zoo. Faciliteterne er veludstyrede, og der er billardbord til rådighed for de større legebørn.
  Discovery Parks - Coogee Beach Dette er det perfekte sted for en ferie på stranden, i det parken ligger på den anden side af Coogee Beach klitterne. Her kan du nyde lidt velfortjent tid i vandet. Parken er godt vedligeholdt og tilbyder god service. Parken er i besiddelse af en café. Du kan også demonstrere dine grillfærdigheder på grillpladsen i parken.
  Karrinyup Waters Resort Denne park er ideel til familier! Der er en sjov og farverig legeplads ved siden af en smuk lagune, meget tæt på feriestedets køkken. Gæsterne har også adgang til flere pools og store oppustelige bolde. Sjov vil blive sikret for de små. Gæsteparkering er gratis.
  Peppermint Grove Beach Holiday Park Chaufføren der søger ren afslapning er fred, bål og romantik at finde i denne park. Lejlighedsvis kan nogle venlige kænguruer nærme sig området for at kigge rundt. Her kan du også nyde friskbagte kager og hjemmelavede tærter.

  Ledige autocampere i Perth

  Nedenfor listes et lille udvalg af autocampere, som du kan finde i Perth. Den billige 4WD-model har plads til 2 passagerer, samt et køkken, vandtank og aircondition. Denne model er kun tre år gammel. Ultima Plus autocamperen har plads til 3 personer, og er også en meget ny model - to år gammel. Børnesæder er til rådighed under lejeperioden. Beach modellen tilbyder ubegrænset antal kilometer, og rummer alt hvad du behøver for din rejse gennem Australien. Endelig kan Cheapa 6 Berth modellen rumme 6 passagerer med 3 dobbeltsenge. Denne model har manuelt gear og meget plads at tilbyde!

  Cheapa 4WD Camper Ultima Plus

  4WD Camper

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Pop Top
  Længde: 5,3 Meter
  Gearkasse: Manuel 4x4
  Brændstof: Diesel

  Ultima Plus

  Sovepladser: 3 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 7,0 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel
  C-Klasse Beach 6 Berth Cheapa

  C-Klasse Beach

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,2 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel

  6 Berth Cheapa

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,7 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Mere information om Perth

  Perth er den fjerde største by i Australien, hvor Swan River møder sydvestkysten. Byens fundament blev lagt den 12. august 1829, men først i 1856 blev byen officiel, og opkaldt efter den britiske minister Sir George Murray's hjemby i Skotland. Perth, sammen med det omkringliggende område, er hjemsted for næsten to millioner australiere i et område på over 5000 kvadratmeter. Lej autocamper i Perth og oplev et af de mest berømte rejsemål i Perth er Rottnest Island, også kendt som "Rotto" eller "Kings Park", og betragtes som byens sjæl. Cottesloe Beach er særligt spektakulær og kan frekventeres hele året, og tilbyder altid milde temperaturer til sine besøgende. Her kan du få en storslået udsigt over solnedgangen. Vineksperter bør planlægge et besøg i Sawn Valley, som består af mere end 60 forskellige vingårde. Perths centrum er forholdsvis lille med omkring 12.000 indbyggere, hvor Parlamentet, alle større banker, aktiemarkedet, nattelivsområdet Northbridge og et shoppingområde er beliggende.

  En autocamper leje i Perth er den mest komfortable måde at udforske landet, især hvis man ønsker at besøge andre australske byer. På grund af den geografiske beliggenhed og størrelse blev vejene i det vestlige Australien bygget med fokus i og omkring Perth. Derfor har turister nem adgang til en international lufthavn, busser og færgeforbindelser. De største motorveje går også gennem Perth, hvilket giver de bedste forbindelser til nærliggende områder og fjerntliggende byer som f.eks. Melbourne. Med udlejning af autocampere i Perth kan søgninger efter hotelværelser slettes fra din opgaveliste. I køkkenet kan du tilberede et velsmagende måltid med friske og lokale ingredienser samt grille foran dit firhjulede hus.