Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I PERTH

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Perth – Fantastisk Oplevelse

  Når du skal til byen Perth, så vil det være en fantastisk ide at leje en bil der. Med en bil er det nemlig bare meget nemmere og endda nogle gange billigere at komme rundt i forhold til andre transportmuligheder. Du kan nemlig bare tage ud i udlejningsbilen, hvis du gerne vil et sted hen, som du jo ikke kan med de offentlige transportmidler for eksempel. Når du gerne vil ud og se noget, så kunne du tage til nogle af de mange enestående attraktioner, der er i byen. Der er for eksempel adskillige parker, hvor en af dem endda har pingviner, en zoo og meget andet. Dermed når du nu har en bil, og du er i Australien, så kan du lige derhen, hvor du gerne vil hen. Australien er nemlig et kæmpe land, hvor der er massere at opleve, som burde opleves mindst en gang i livet.

  Auto Europe tilbyder god og billig billeje i Perth i Australien. Skal du bruge en udlejningsbil i Perth, finder du den hos Auto Europe. I mere end 50 år har Auto Europe haft erfaring med billeje i både ind- og udland, og tilbyder billeje fra mere end 7.000 spændende destinationer i hele verden. Vi formidler billeje i flere forskellige størrelser og prisklasser, og du kan være sikker på altid at finde de bedste priser hos Auto Europe. Du kan enten vælge nemt og hurtigt, at afhente din billeje i Perth direkte fra lufthavnen eller fra et af vores kontorer i byen.

  Hvordan er trafikken i Perth?

  Perth er naturligvis en storby, og dermed er der tider med meget traffik. Dette er selvfølgelig i myldretiderne, altså om aften og om morgen, hvor folk skal til og fra arbejde. Dog kan der også være trafik uden for disse tider, da det er byen, hvor flest bruger biler i forhold til transport i Australien. Dog kan man stadig komme rundt, hvis man bare har lidt tålmodighed, og hvis man kører forsigtigt. Dermed kan man også se på internettet, hvor der er meget trafik, så man måske kan tage en anden vej, der er hurtigere. Vejene er helt op til Europæiske standarder, så de er gode at køre på. Dermed er der også massere af belysning på vejene, når det er mørkt, så man skal ikke bekymre sig om det heller. Vi vil derfor ikke sige, at trafikken skal være grunden til, at man ikke vil leje en bil. Hvis du gerne vil lære mere om at køre i Australien, så burde du læse vores færdselsguide for Australien.

  Hvor kan jeg parkere min udlejningsbil i Perth?

  Når du har booket en biludlejning i Perth, så er der massere af parkeringsmuligheder, man kan bruge. Der er nemlig parkeringshuse, parkeringskældre og gadeparkering. Når man parkerer, er der dog nogle ting, man skal huske på. Især når man parkerer udenpå vejen, så skal man huske at kigge rundt på skiltene, da der kan være regler gældende for hvor lang tid, man må holde der, for om man skal betale for at holde der og mange andre regler. Hvis man dermed ikke overholder disse regler, så kan man få bøder, og man kan endda også få sin bil kørt væk, så det er vigtigt, at man kigger sig omkring. Disse er nogle af grundene til, at det er bedre og nemmere at holde i en parkeringskældre eller hus, selvom det kan være lidt dyrere. Dermed kan det også være lidt mere sikkert at holde bilen der. Det er det, da biltyve tit går efter udlejningsbiler, så når den holder i en parkeringskældre eller i et parkeringshus med kameraer, så er det sværere for dem.

  Perth Lufthavn

  Perth Lufthavn er den fjerde travleste lufthavn i Australien, og den ligger 20 kilometer øst for den centrale del af Perth. Dermed er der ikke særlig langt til de forskellige steder rundt om i Perth fra lufthavnen, da lufthavnen ligger indeni byen. Lufthavnen har dermed fået priser for at være en rigtig god lufthavn. En af disse er for eksempel ”Capiltal City of the year” prisen, så man har ikke noget at bekymre sig om. Det er dog ikke den eneste lufthavn, der ligger i Perth, men det er den primære. Man kan nemlig også ankomme til Jandakot Lufthavn, som ligger i den sydlige del af Perth. Der er dog intet flyselskab, der flyver direkte fra Danmark til nogle af disse lufthavne, så der kommer nok til at være en mellemlanding eller to.

  Perth Lufthavn (PER)
  Officielle navn: Perth Airport
  Adresse: Perth Airport WA 6105, Australien
  Tlf.: +61 8 9478 8888
  Flyselskaber som opererer fra Los Angeles: Emirates, Qatar Airways, Air New Zealand, Thai Airways osv.
  Lufthavnens Hjemmeside: http://www.perthairport.com.au/

  Hvad kan jeg foretage mig i Perth?

  Der er mange ting, man kan se og lave, imens man er i denne fantastiske by. Variationen på disse seværdigheder er også stor, så der er noget for alle. Der er for eksempel parker, en zoo, et gammelt fængsel og meget andet, der er interessant for både voksne og børn. Ved at booke en billeje i Perth giver du dermed dig selv den bedste måde at komme rundt til alle disse seværdigheder, så du kan se så mange af dem som overhovedet muligt. Herunder er der vores anbefalinger for, hvilke man burde tage hen og se:

  • Parken Kings Park:
   Parken Kings Park er et fantastisk sted at tage hen og gå en tur. Her har man nemlig en fremragende udsigt udover byen, hvor man kan se den smukke Perth skyline. Udover skylinen har parken dog også en masse andet at byde på. Parken er nemlig 400 hektar stor og er den største park syd for ækvator. Den er endda større end Central Park i New York. I Parken er der en gang bro, en botanisk have, store græsarealer og meget mere. Hvis man børn med, så er der også adskillige legepladser, så der er noget for alle. Dermed hvis du får lyst til noget, så er der en kiosk, hvor man kan købe mad og drikke ved.

  • Elizabeth Quay:
   Elziabeth Quay er en strandpromenade midt i Perth midtby, som man også helt klart burde tage til. Dette er en af de nyere dele af byen, hvor der er massere at lave. Her er der nemlig barer og restauranter med en fantastisk udsigt udover floden Swan River. Derudover er der også en gangbro over en del af floden, minigolf, monumenter, en vandpark, der hedder BHP Billiton Water Par, og meget mere. Dermed ligger det også lige ved siden af havnen for færger, så derfra kan man komme ud på en færgetur. Du kommer i hvert fald ikke til at kede dig, hvis du tager hertil!

  • Havnen Fremantle
   Hvis man godt kan lide historie, så må man ikke gå glip af havnen Fremantle. Her er der nemlig massere af historiske bygninger, et museum og endda et gammelt fængsel, man bare skal opleve. For at få et overblik over, hvor alt er, så kan man tage sporvognen i byen. Herefter ved man nemlig, hvor alle tingene er, så man kan gå efter det, man gerne vil se. Alle seværdighederne ligger nemlig ikke særlig langt fra byens centrum, så man kan gå hen til det hele. I byens er der et fantastisk eksempel på en af havnens enestående bygninger nemlig det italiensk inspireret rådhus. En tur i Fremantle Fængsel må man heller ikke gå glip af, som er det eneste sted i hele Western Australia regionen, der er på UNESCO's verdenarvslisten.

  Bedste dagsture med en biludlejning i Perth

  Når du har booket en biludlejning i Perth er det oplagt, at man også kommer ud og ser hvad Australien ellers har at byde på. Dermed er der en masse seværdigheder omkring Perth, som man bare ikke gå glip af, når man har en bil. Australien er naturligvis et kæmpe stort land, så der er massere at se, hvis man kører en del længere væk, men herunder er der kun, hvad man kan se, hvis man er i området omkring Perth:

  Øen Rottnest Island:
  En fantastisk dagstur eller endda weekendtur kunne være til øen Rottnest Island. På øen er de bedste strande i hele området, og der er ingen biler, så de kan ikke forstyre jer. Dermed er der også historiske attraktioner og fascinerende dyr for dem, der gerne vil ud og se noget. En af disse dyr, øen er kendt for, er Qukkaerne. Øens navn stammer endda fra en misforståelse om disse Quokkaer. Da den hollandske udforsker Willem de Vlamigh kom til øen første gang, troede han nemlig, at de var rotter. Dermed gav han øen navnet Rotte Nest, som oversat fra hollandsk til dansk betyder rotte rede. Færger går fra havnen Fremantle hvert 25. minut, fra havnen Hillarys Boat Harbour hvert 45. minut og fra havnen Barrack Street Jetty hvert 90. minut, så er der er massere af måder at komme derud på.

  Byen Margaret River:
  Byen Margaret River er et fantastisk sted, hvor man kan komme væk fra byen, hvis man er blevet lidt træt af det. Her er der nemlig enestående strande og et utal af muligheder for at surfe, restauranter og gallerier. Dermed kan man også fiske her, sejle i kajak, tage på en tur, hvor man kan se hvaler og en helt masse andet. Dermed selvom det er en lille by, så er der en helt masse at lave. Byen ligger dog cirka tre timers kørsel væk, men turen virker ikke så lang. Man kører nemlig lige ved havet, så man har altid noget at se på. Dermed kommer man også igennem det australske landskab, så det er også en oplevelse i sig selv. Når man også har en bil, så kan man stoppe op lige, når man har lyst, så hvis man ser noget interessant, så kan man altid komme tættere på. Overvej derfor kraftigt at tage til denne skønne by, når du alligevel har en bil, og når du måske er lidt træt af storbyen.

  Parken Caversham Wildlife Park
  Parken Caversham Wildlife Park er et andet skønt sted at tage hen, når man har en bil i Perth. Parken ligger cirka 30 minutter væk fra Perth og er stedet for, hvis man gerne vil se nogle af Australiens enestående dyr. Her kan du f.eks. se kænguruer, koalaer, wombats og mange andre spændende dyr. For dem der vil gerne vil tættere på dyrene, så kan man håndfodre nogle af dyrene såsom kænguruerne. Derudover får man også et indsigt ind i den australske kultur, da der er opvisninger med for eksempel ”Whipcraking”, som går ud på, at man får en pisk til at give en smækkenede lyd. Dermed er det også bare et fantastisk sted at gå en tur, så der er noget for alle.

  Geografisk Information og Historie

  Perth er hovedstaden i den australske delstat Western Australia. Byen er dermed den fjerde største by i Australien med sine 1.6 mio. indbyggere. Den nærmeste storby er Adelaide, som ligger 2.700 km væk, der gør Perth til en af de mest isolerede byer i verden. Som andre australske byer er Perth inddelt i 30 områder, der styrer nogle regler for dem selv, der hedder ”local government areas”. I Perth finder man dermed nogle af de bedste strande i landet, eftersom byen ligger ud til det indiske ocean. Vejret er dermed også godt nærmest hele året, da byen ligger i den sydvestlige del af Australien. Dermed kombinationen af varmt vejr og fantastiske strande gør byen til et eftertragtet rejsemål for mange.

  Perth blev grundlagt af den britiske admiral James Stirling i 1829, hvor den blev centrummet i Swan River kolonien. Derefter blev den så til en by 1856, som kun bestod af den centrale del af Perth i dag. Dengang hed byen dog ikke Perth. Byen fik nemlig først navnet i 1900-tallet på grund af den stærke påvirkning af byen af den skotske soldat og politiker George Murray. Navnet Perth kommer dermed fra den skotske by Perth. Befolkningsantallet steg derefter markant, da der blev fundet guld i regionen Western Autstralia. Byen spillede også en rolle i anden verdenskrig, da havnen Fremantle var en base for ubåde, der var med i Stillehavskrigen, og havnen Matilda Bay var en base for amerikanske vandflyvere. Efter krigen steg befolkningsantallet igen, da der kom mange immigranter til landet fra for eksempel Storbritannien, Italien og Grækenland. Derefter helt indtil i dag har der stærk vækst i minedriften i byen, som har givet meget vækst i byen, som gør byen til den, den er i dag.

  Hvordan kommer jeg rundt i Perth?

  Hvis man ikke vil leje en bil, eller hvis man har lejet bilen i den centrale del af Perth, så er der også offentlige transportmidler, man kan gøre brug af. Der er dermed tre transportmidler, som de fleste gør brug af. Disse er toge, busser og taxier. I forhold til billeter så kan du købe billeterne indeni busserne og ved togstationerne. Hermed er der også noget der hedder en ”Free Transit Zone”, som direkte oversat til dansk betyder gratis transitzone. Det der menes med dette er, at det er en zone, hvor at du kan tage transportmidlerne uden at skulle betale noget. Dog skal du forblive indeni zonen for ikke at skulle betale noget. Herunder kan du finde flere informationer om de forskellige transportmidler:

  Toge
  Der er seks toge, der kører fra den centrale del af Perth ud til en stor del af byens omegn. To af disse går mod nord, og fire af dem går med syd. Dog går disse toge ikke i nøjagtig samme retning syd på og og nord på. I forhold til de tog der går nord på, gå et af togene nemlig mod nordvest, og det andet tager mod nordøst. Alle disse toge er opereret af staten Western Australia under navnet Transperth. Dermed er mange af togstationerne også tæt på busstoppestederne, så det er nemt at gå fra et tog til en bus.

  Busser
  Der er også en masse busser i Perth, der kører til nærmest alle steder i hele byen. Dermed hvis du bor lidt udenfor den centrale del af byen, og vil derind med offentligt transport, så kommer du nok til at skulle med en bus. Dermed hvis du skal fra lufthavnen ind til centrum, så skal du helt klart med en bus, da det er det eneste transport middel derude fra udover taxaer og en biludlejning naturligvis. Du kan finde ud af, hvordan du kommer fra A til B ved enten at gå ind på Transperths hjemmeside eller ved at downloade deres app.

  Taxaer
  Som i alle andre storbyer rundt om i verden så er der naturligvis også taxier i Perth. Selvom det er den mest behagelige måde at komme rundt, så er det også den dyreste måde. Der kan dermed også være lidt langt mellem de forskellige seværdigheder, så dermed kan det især blive dyrt. Hvis man dog vælger at tage en taxi, så anbefaler vi, at man benytter sig af de større taxifirmaer såsom Black & White Cabs og Swan Taxis, så man får den bedste og billigste pris.

  Kan jeg leje en autocamper i Perth?

  Australien er et fantastisk land at udforske i bil, men for at få mest muligt ud af landets strande, storbyer, nationalparker og andre attraktioner er en autocamper fra Perth med Auto Europe den ideelle løsning. Vores autocampere er meget komfortable og økonomiske, så hvorfor ikke vælge din farvorit og opleve outbacken fra komforten af dit hjem på fire hjul.

  Nyttige Links

  Turist Informationer