Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA PERTH LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning fra Perth Lufthavn – Udforsk Western Australia

  Oplev Western Australias livlige hovedstad med en biludlejning fra Perth Lufthavn. Perth ligger ved Swan floden og er berømt for sine unikke sorte svaner og for at være den mest isolerede by i verden. Dog virker den ikke så isolerede, da byen er fyldt med kulturelle og ikoniske seværdigheder, og da cirka 2 millioner mennesker lever der. Dermed er der massere af strande i byens forstæder og mange gode aktiviteter, der er inden for køreafstand med ens lejebil. Tag for eksempel en tur til Ningaloo Reef for at svømme med hvalhajer, besøge vingårde, køre en bil med firehjulstræk på en strand og for at se koalaer i en national park. Denne dejlige by har det hele!

  Auto Europe leverer enestående service og billeje rundt om i verden. Da mange destinationer overalt i Australien ikke ligger inden for offentlig transport eller gåafstand, så er billeje en god mulighed for dem, der ønsker at udforske landet i deres eget tempo. Med et godt udvalg af udlejere i Perth er vi i stand til at tilbyde dig de bedst mulige tilbud, der passer til alle rejser.

  Information om lufthavnen

  Perth Lufthavn er en international lufthavn, der naturligvis betjener byen Perth. Dermed er det den fjerde travleste lufthavn i Australien i forhold til hvor mange passagerer, der bruger lufthavnen. Dette er en af to lufthavne i området, hvor den anden lufthavn hedder Jandakot lufthavn. Perth lufthavn er dog den primære lufthavn, som de fleste bruger, når de enten kommer til byen eller når de skal flyve fra byen. Derudover er det en meget behagelig lufthavn at være i, da der er massere af faciliteter, som man kan nyde godt af. Lufthavnen har endda modtaget priser såsom ”Capital City Airport of the year” prisen i 2016, så dermed er det en lufthavn, man kan stole på. Dog er der ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Danmark, så dermed kommer man til at mellemlande et eller flere steder på vejen.

  Perth Lufthavn (PER)
  Officielle Navn: Perth Airport
  Adresse: Perth Airport WA 6105, Australien.
  Lokation: Lufthavn er cirka 10 km. væk fra byens centrum.
  Flyselskaber der er i Perth Lufthavn: Der er mere end 34 flyselskaber, som flyver til over 50 destinationer, såsom til Sydney og Melbourne. Det er dermed hovedlufthavnen for Alliance Airlines, Cobham, Network Aviation, Qantas, Skippers Aviation og Virgin Australia Regional Airlines.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Perth Lufthavn?

  At begynde ens billeje fra Perth Lufthavn er virkelig nemt. Det er det, da når du kommer ud fra, hvor du får din bagage, så skal du bare gå hen til den udlejer, som du har lejet bilen med. Nogle af disse udlejere som du kan leje med er Avis, Budget, Europcar og Hertz. Dog kan det også være, at du skal med en shuttlebus ud til nogle af udlejerene. Du kan dog se, hvor udlejerene er og hvor shuttlebusserne er på lufthavnens hjemmeside, hvor der er kort over alle terminalerne. Dermed står der også på voucheren om, hvor udlejeren er, og dermed om man skal med en shuttlebus. Dette står også i prisdetaljerne, når man er ved at booke billejen. Hermed hvis du har spørgsmål, vil vores reservationsagenter med glæde hjælpe dig på tlf. +45 78 75 53 06.

  Europcar Biludlejning ved Perth Lufthavn Europcar ved Perth Lufthavn
  Perth Lufthavn,
  Perth, Australien 6105

  +61 8 9237 4330
  Åbningstider:
  Man-Søn - kl. 06:00 - kl. 00:00 og kl. 00:00 - kl. 02:00
  Alamo Biludlejning ved Perth Lufthavn Alamo ved Perth Lufthavn
  Perth Lufthavn,
  Perth, Australien 6105

  +61 8 9237 4330
  Åbningstider:
  Man-Søn - kl. 06:30 - kl. 00:00
  Hertz Biludlejning ved Perth Lufthavn Hertz ved Perth Lufthavn
  Perth Lufthavn,
  Perth, Australien 6105

  +61 8 9237 4330
  Åbningstider:
  Man-Fre - kl. 00:00 - 02:30 og kl. 06:30 - kl. 00:00
  Lør-Søn - kl. 00:00 - kl. 02:30 og kl. 07:00 - kl. 00:00
  Thrifty Biludlejning ved Perth Lufthavn Thrifty ved Perth Lufthavn
  Perth Lufthavn,
  Perth, Australien 6105

  +61 8 9237 4330
  Åbningstider:
  Man-Søn - kl. 00:00 - kl. 01:00 og kl. 06:00 - kl. 00:00

  Terminaler

  Perth Lufthavn består af i alt fire terminaler. Disse terminaler hedder T1, T2, T3 og T4, hvor at T1 og T2 ligger et lille styk væk fra T3 og T4. Man skal nemlig køre i cirka 15 minutter for at komme imellem terminalerne. Dermed er det forskelligt, hvor man kan flyve hen og hvilke flyselskaber, der er i de forskellige terminaler. I terminal 1, altså T1, er de fleste internationale flyafgange og landinger, dermed hvis man skal flyve til eller hvis man ankommer fra et andet land, så er det nok her, man lander. Dermed er der dog også nogle indenlandske flyafgange og landinger. I terminal 2, altså T2, er der kun indenlandske flyafgange og landinger. I terminal 3 og 4 er der både internationale og indenlandske flyafgange og landinger, dog er det for det meste indenlandske. Man kan dermed se, hvor de forskellige flyselskaber er på lufthavnens hjemmeside. Derudover hvis man er tvivl om hvilken terminal, som man kommer til at lande i eller lette fra, så kan man altid kontakte ens flyselskab, som vil være i stand til at informere en.

  Lufthavnens Faciliteter

  I lufthavnen er der massere af faciliteter, som man kan gøre brug af, mens man venter på, at man skal med ens fly. Der er nemlig butikker, restauranter, cafeer, lounges og en hel masse andet, som man kan få tiden til at gå med. I forhold til butikker er der naturligvis souvenir butikker, hvor man kan købe de sidste souvenirs, hvis man glemte noget. Derudover er også duty free butikker, tøj-butikker, en solbrille butik og andre former for butikker, som man også kan købe en masse i. Restauranter og cafeer er der også massere af, hvor der også er mange forskellige former for disse. Hvis man nemlig bare gerne vil have en kaffe eller en kop te, mens man venter, så er der cafeer såsom 6000 Acres. Dermed hvis man hurtigt gerne vil have noget at spise, så er restauranter såsom Subway eller Hungry Jack’s. Derudover er der også andre faciliteter såsom gratis WiFi, en platfrom, hvor man kan se fly lette og lande, hæveautomater og en helt masse andet. Dermed kommer man ikke til at kede sig i lufthavnen.

  Hvordan kommer jeg til og fra Perth Lufthavn?

  Når man har booket en biludlejning fra Perth Lufthavn, så er det nemt at komme fra og til byen. Man skal nemlig blot tage på 94 motorvejen, hvor man så kommer til midtbyen fra lufthavnen på cirka 20 minutter. Dog hvis man ikke har lejet en bil, så kan man også komme derud med offentlig transport. Der er nemlig busser såsom shuttlebusser, som kører direkte derud. Dog tager det væsentlig længere tid at komme derud med offentlig transport, end det gør med en udlejningsbil. Dermed vil vi klart anbefale, at man lejer en bil i byen og helst med os, så man kan være sikker på at få det bedste tilbud. Derudover hvis man gerne vil lære mere om at køre i Perth og Australien generelt, så burde man læse vores australiske færdselsguide.

  Parkeringstips

  Når man skal til at parkere ens bil i Perth, når man har booket en billeje fra Perth Lufthavn, så har man rigeligt af muligheder for at gøre netop dette. Der er nemlig en del parkeringshuse, parkeringskældre og gadeparkering, som man kan gøre brug af. Dog skal man være opmærksom på nogle ting, når man gerne vil parkere ude på gaden. Der er nemlig en masse regler, som står på skilte, der skal overholdes. Dermed er det vigtigt, at man kigger på disse skiltene, når man parkerer. Hvis man ikke overholder disse regler, så kan man få en bøde og i værste fald, så kan ens bil blive trukket væk. Dog er alt dette meget nemmere, når man holder i en parkeringskældre eller parkeringshus, da man blot skal betale for den tid, som man gerne ville holde der. Dermed er det også en sikrere måde at parkere ens bil. Det er det, da udlejningsbiler er tit, hvad biltyve går efter, så hermed når den er i en parkeringskældre eller parkeringshus, så er det sværere for dem.

  Nyttige links

  Lufthavnens officielle hjemmeside