Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ADELAIDE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Adelaide - Garanti for de bedste priser

  Går turen til Australien og skal du bruge en udlejningsbil i Adelaide? Så kan Auto Europe hjælpe. Auto Europe tilbyder god og billig billeje i Adelaide og mere end 7.000 andre spændende destinationer i hele Verdenen. Hos Auto Europe finder du altid de bedste priser. Med en udlejningsbil i Adelaide oplever du større fleksibilitet og frihed på din rejse, du bestemmer selv hvor turen skal gå hen og hvornår.

  Adelaide er hovedstad i den australske delstat South Australia, hvor der bor ca. 1.2 mio indbyggere. Adelaide ligger i det sydlige af Australien ud til kysten, og er en by med mange spændende attraktioner. Med din lejebil i Adelaide kan du f.eks køre en tur til Adelaide Hills og besøge national parken, eller tag en tur langs vestkysten til stranden. Ca. en times kørsel fra Adelaide findes de berømte vinområder Barossa Valley og McLaren Vale. Melbourne ligger heller ikke langt fra Adelaide, hvor man f.eks kan opleve det årlige verdens kendte hesteløb i November. Med en udlejningsbil i Adelaide har du masser af mulighedere for mange spændende oplevelser.

  Oplev Adelaide med en udlejningsbil

  Med bare få klik kan du nu online bestille en lejebil i Adelaide, eller du kan ringe og bestille telefonisk. Hos Auto Europe bestræber vi os altid på at yde den bedste service til vores kunder, derfor inkluderer din billeje hos Auto Europe altid følgende:

  • Prisgaranti
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Intet afbestillingsgebyr intil 48 timer før afhentning af lejebilen
  • Kundesupport 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage

  Billig billeje i Adelaide med Auto Europe

  Din billeje i Adelaide kan du allerede bestille i dag, og derved spare penge! Book online eller ring til os på følgende telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Har du sørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje på Adelaide hurtigt og effektivt med Auto Europe.

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - Adelaide Airport