Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MÆRKELIGSTE SKISPORTSSTEDER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  De mærkeligste steder at stå på ski!

  Har du allerede fundet ud af, hvor turen skal gå hen i år? For europæerne går skiferien normalt til populære skisportsområder i lande som Østrig, Schweiz eller Frankrig. Der findes også mindre kendte skiområder i Europa, som f.eks. Andorra, Tyskland, Italien, Norge og Sverige. Disse destinationer forbinder man ofte med vinter og skiløb, men hvorfor ikke prøve noget nyt og tag på skiferie til varmere destinationer, som Cypern eller Silcilien. Vi har samlet nogle destinationer, hvor du garanteret ikke troede det var muligt at stå på ski og som man normalt aldrig vil forbinde med sne og kulde.

  Skisæsonen nærmer sig med hastige skridt! Er du villig til at prøve noget nyt og anderledes, fra hvor du normalt står på ski? - Så vil dette helt sikkert have din interesse!

  1. Troodosbjergene, Cypern

  Troodosbjergene på Mount Olympus er hvert år dækket af sne fra jul til påske, hvilket gør det muligt både at stå på alpine pister og langrendsløjper. Er du nybegynder, kan du starte med nogle lektioner på den lokale skiskole!

  2. Etna, Italien

  Vil du prale af, at have stået på ski på Europas mest aktive vulkan? Det er muligt på både nord- og sydsiden af Etna. Rapporter viser, at den største fare ikke er laviner og vulkanens udbrud, men derimod lyn og torden, som skabes af den turbulente luft over vulkanen. Tør du?

  3. Mount Buller, Australien

  Mount Buller er et af flere skisportssteder i Australien. 250 km nordøst for Melbourne findes det største skiresort på 300 ha med 25 lifter og gode lange pister. Takket være moderne snemaskiner er man garanteret sne i månederne juli, august og september.

  4. Dubai

  Mellemøstens første indendørs skisportssted, på ikke mindre end 22.500 kvadratmeter, er beliggende i et af verdens største shoppingcentre, midt i ørkenen i Dubai. Resortet er også hjemsted for en flok pingviner, som flere gange dagligt kommer ud for at lege med gæsterne!

  5. Nord og Sydafrika

  Selvom der er få skiområder i Afrika, så er det stadig muligt i både nord og syd af kontinentet. Marokko byder på 15 km piste fordelt på 20 løjper, gemt væk i Atlasbjergene.
  Derudover kan man i Sydafrika prale af en snowpark og sne 10 ud af årets 12 måneder!

  6. Himalaya, Indien

  I Gulmarg i Indien kan du stå på ski i Himalaya-bjergene, som er kendt for at være en af de mest snefyldte områder på jorden! En af verdens højest placerede gondollifte tager dig til toppen (4000m), hvorfra det går nedad i ikke-præpareret terræn. OBS: Pas på aberne!

  Auto Europe står klar til at hjælpe med din næste biludlejning. Om turen går til skidestinationer i Østrig eller på Sicilien, så står vi klar til at stræddersy din billeje efter dine behov. Brug vores online søgemaskine eller ring og tag en snak med en af vores reserveringsmedarbejdere på vores gratisnummer +45 78 75 53 06.

  Infografik: Mærkelige steder at stå på ski