Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I DUBAI

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Dubai til De Bedste Priser

  Når du booker en biludlejning i Dubai med Auto Europe, giver du dig selv muligheden for at udforske denne eksotiske ørken by i et tempo, der passer til din personlige rejseplan. Tag dig tid til at udforske det fantastiske Gold Souk marked eller det verdensberømte shoppingsområde, som er fyldt med butikker, der sælger guld, platin og diamanter, som er villige til at prutte om prisen. Naturligvis vil turen til Dubai heller ikke være komplet uden et besøg i verdens højeste bygning nemlig Burj Khalifa.

  Hvis du dermed også er på udkig efter en autentisk ørkenoplevelse, skal du blot køre ud i ørkenområdet, hvor du så også kan få en ekspedition længere ud i ørkenen. Derudover kan man også planlægge at tage til Jumeirah Beach, hvor man kan prøve at surfe og få massere af sol.

  Hvis du gerne vil udforske landet ud over Dubais grænser, vil det være en god ide at køre din udlejningsbil en time sydpå til det, der nu kaldes ”den rigeste by i verden” nemlig Abu Dhabi. Den smukke eksotiske by Abu Dhabi har taget en bevidst raffineret og bevidst tilgang til dens vækst og ekspansion, som giver den en mere rolig stemning end sin nabo Dubai.

  Hvordan er trafikken i Dubai?

  Du kan roligt booke en billeje i Dubai, da vejene i de Forenede Arabiske Emirater møder europæiske standarder for, hvordan veje skal være, så dermed er vejene meget velholdte og grundigt belyste. Der er også trafikskilte overalt, som er nemme at forstå, så man kan sagtens finde rundt. Man skal dog være opmærksom på, at bilisterne i de Forenede Arabiske Emirater kører hurtigt og aggressivt. Landet er også i stor vækst, og dermed er køer i trafikken almindelige, især i byerne på grund af vejarbejde. Som i alle andre lande er der naturligvis nogle færdselsregler, man skal følge, og vi har udvalgt nogle af dem og nogle gode råd, som vi synes er vigtige, når man vil køre i de Forenede Arabiske Emirater, som er følgende:

  • Kør på den højre side af vejen.
  • Det er lovpligtigt at bruge sikkerhedsele.
  • Man må ikke køre og snakke i telefon, hvor en undtagelse er dog, hvis man har et system i bilen, hvor man ikke skal bruge sine hænder til at snakke i telefonen.
  • Man skal have sit kørekort og lejedokumenter med sig, når man kører.
  • Man har ikke brug for et internationalt kørekort for at køre i Dubai.
  • Dubai har mange trafikuheld, så kør venligt forsigtigt.
  • Dubai har en nultolerance politik for kørsel med alkohol i blodet, så kør ikke hvis du planlægger at drikke.
  • Hvis du er med i en ulykke, vil du nok blive alkometertestet.
  • Uhøflig adfærd tolereres ikke, så stødende gestus og sprogbrug mod andre chauffører er forbudt og kan resultere i bøder eller fængsel.
  • Der er almindelige politimænd på vejen, som kan stoppe dig på hvert et tidpunkt, hvis de finder det passende.

  For mere information omkring den generelle færdsel i Dubai, klik her.

  Hvor kan jeg parkere min udlejningsbil i Dubai?

  At finde en parkeringsplads kan være svært i Dubai, men her er nogle råd, som kan gøre det nemmere. Du kan parkere på sidegader for et gebyr pr. time. Når du har parkedet din bil, så find det nærmeste orange parkeringskilt, som indikerer parkeringszonen. Prisen for parkeringen skal betales i dirham mønter eller på din telefon. Parker dog ikke, hvor at kantstenen er farvet sort eller gult. Hvis du gerne vil vide mere om parkering eller om færdselsreglerne, så kan du besøge guide for færdsel i de Forenede Arabiske Emirater, som der er et link til ovenover.

  Dubais Lufthavn

  Dubais internationale lufthavn ligger cirka 4.6 kilometer fra Dubai i et distrikt, der hedder Al Garhoud, og er den travleste lufthavn i verden i forhold til internationale passengere, verdens femte travelste lufthavn i forhold til generelle passagerer og den sjette travleste lufthavn i forhold til fragt. På grund af lufthavnens store mængde af trafik bliver den nød til at være af en hvis størrelse, og faktisk er deres terminal 3 den næst største bygning i verden i forhold til gulvplads og den største lufthavnsterminal i verden.

  Opførelsen af lufthavnen begyndte i 1959, og lufthavnen var færdig i 1960, hvor den kun havde en landsbane, som var lavet ud af kompakt sand, og som kun kunne bruges af mindre fly såsom flytypen Douglas DC-3. Derefter er lufthavnen jo kun blevet større og er blevet til den lufthavn, den er i dag, som har mere end 50 millioner passagerer pr. år, som tager til mere end 260 destinationer verden over med 125 forskellige flyselskaber. Dermed man må sige, at den er blevet en smule større end, da de startede med de små fly og den ene landingsbane i 1960.

  Informationer omkring Lufthavnen:
  Dubai Lufthavn (DXB)
  Addresse: Al Twar - Dubai - Forenede Arabiske Emirater
  Hjemmeside: http://www.dubaiairports.ae/
  Telefonnummer: +971 4 224 5555

  Hvad kan jeg fortage mig i Dubai?

  Der er rigtig mange fantastiske og flotte attraktioner og steder, som man skal se, når man er i Dubai, og derfor er det svært at kunne nå alt, når man er der. Attraktioner varier også meget, så dermed vil der være noget for alle. Der er nemlig skyskabere, som man kan komme op i, ørkenen som man kan få ture i og en hel masse andre attraktioner. Vi har lavet liste over nogle af de attraktioner, som vi mener, du ikke må gå glip af, og som din biludlejning i Dubai kan hjælpe dig med at komme til:

  Burj Khalifa
  Skyskraberen, som er 828 meter høj, Burj Khalifa er et must, men også svær at overse, når man kommer til Dubai, da den dominerer Dubais skyline. Det er dog først ,når man komme helt tæt på, før man opdager, hvor storslående en bygning det er, og det bliver kun bedre, når man kommer ind i bygningen. Vi anbefaler meget, at man tager op på observationsdækket på den 124. etage, hvor der er en fantastisk udsigt udover Dubai. Derudover kan man også tage op på etagerne 148, 152, 153 og 154, hvor der er lounges. Vi anbefaler dog også, at man tager ned på etage 122, som dog stadig er højt oppe, hvor der er en restaurant, hvor man kan få noget at spise og bare yde udsigten.

  The Dubai Mall
  The Dubai Mall er et shopping center, som navnet antyder, som ligger tæt på skyskraberen Burj Khalifa. Det er dog meget mere end bare et shopping center, da du kan få en hel dag til at gå her uden at have set det hele. Der er nemlig over 1200 butikker og cirka 150 restauranter, og derudover er der også en forlystelsespark, en skøjtebane, et kæmpe vandfald og et kæmpe akvarium, som hedder Dubai Aquarium and Underwater Zoo.

  Det Berømte Dansende Springvand
  Det berømte springvand i Dubai ligger også lige ved den kæmpe skyskraber Burj Khalifa og dermed også ved det berømte shopping center Dubai Shopping Center, og er det største koreograferet springvandssystem i hele verden. Vandstrålerne kommer helt op i 150 meters højde, når vandshowet er i gang, hvor de hver især er oplyst af forskellige flotte farver, mens musik fra hele verden spiller. Dette show er blevet en af de mest populære shows i Dubai. Showet går i gang to gange om eftermiddag, nemlig ved kl. 13:00 og kl. 13:30, og går i gang om aftenen første gang ved solnedgang og så hver halve time, indtil klokken bliver 23:00.

  Palm Jumeirah
  Palm Jumeirah er en menneskeskabt ø, der ligner en palme ovenfra, som navnet indikerer. Øen er en af verdens største menneskeskabte øer, hvor de lokale og turister yder øens mange luksus hoteller, såsom hotellerne Waldorf Astroia, Fairmont, One&Only, Jumeirah Zabeel Saray and måske det mest ikoniske Atlantis, The Palm hotel. Der er et tog, der løber langs øens indre, som hænger sammen med byens metro system, så det er virkeligt nemt at komme derud.

  Bedste dagsture med din biludlejning i Dubai

  Der er mange steder, man kan tage hen med sin billeje i Dubai. Man kan f.eks. tage til nogle af de nærliggende byer, tage til stranden eller tage ud i ørkenen. Her er nogle af vores tips til, hvor du skal tage hen.

  Abu Dhabi
  Abu Dhabi er hovedstaden i de Forenede Arabiske Emirater og er en af verdens rigeste byer. Byen bidrager nemlig med to tredjedele af hele landets 400 milliarder dollar økonomi. Byen ligger cirka en en time og en halv væk fra Dubai og er et fantastisk sted at tage hen for en dag. Der er nemlig massere at se og at gøre i denne rige by, såsom at tage på stranden Corniche, hvor der er massere af restauranter og shopping muligheder eller at tage til den smukke Sheikh Zayed moske.

  Ørken Safarier
  Der er massere af ørken safarier, man kan vælge imellem, hvis man gerne vil derud, hvor det selvfølgelig er forskelligt, hvad de tilbyder. Vi kan dog klart anbefale det, da du bliver taget ud i ørkenen, hvor du får en fantastisk oplevelse normalvist med muligheder for at ride kameler og for at prøve andre sjove aktiviter. Mange af turene tilbyder også, at man får noget at spise på turen, da de godt kan tage op til hele dagen.

  Fujairah
  For dem, der god kan lide at snorkle, vil vi helt klart anbefale at tage til Fujairah, som ligger ud til Omanbugten, da mange mener, at det er det bedste sted at snorkle i hele de Forenede Arabiske Emirater. Byen ligger cirka 2 timer væk fra Dubai, og dog selvom man ikke er meget for at snorkle, vil vi stadig anbefale at tage derhen, hvis man gerne vil ud at køre, da vejen derhen er i et fantastisk landskab med smukke bjerge og hyggelige byer. Der er også mange hoteller og restauranter på vejen, så køreturen føles ikke lang, da der er meget, som man kan tage ind og se.

  Jebel Hafeet
  De Forenede Arabiske Emiraters højeste punkt hedder Jebel Hafeet, og det ligger cirka 2 timer væk fra Dubai. Fra dette punkt har du en fantastisk udsigt udover ørkenen, nabolandet Oman og byen Al Ain. Punktet er 1240 meter højt, og køreturen derop er helt fantastisk, da man f.eks. kører forbi kalksten, som har overlevet i millioner og det andet højeste punkt i de Forenede Arabiske Emirater. Det er dog også fordi, at vejen, med dens tre spor og 60 sving, er lavet så godt, hvor mange faktisk mener, at det er den bedste vej i verden at køre på. Man kører ligeså stille og roligt op mod punktet, så vi anbefaler, at man stiger ud af bilen i løbet af turen for at yde den fantastiske udsigt.

  Geografisk Information og Historie

  Dubai ligger ved den Persiske Golfkyst inden i den arabiske ørken i De Forenede Arabiske Emirater og ligger mellem Abu Dhabi, Sharjahm og Oman. Øst fra Dubai er der en lang linje af fantastiske klitter, og jo længere man kommer øst, jo større bliver de, hvor de begynder at have en rød farve på grund af jernoxidet i sandet. Mod vest ligger Hajarbjergene.

  På grund af Dubais lokation er sommerne virkelig varme, hvor at den gennemsnitlige temperatur næsten er 42 grader, og hvor de laveste temperaturer er 30 grader. Vinteren er dog bedre, da den gennemsnitlige temperatur er 24 grader, hvor temperaturerne ikke kommer under 14 grader. Solen skinner dog nærmest altid i Dubai, da de nemlig kun får cirka 101 mm. regn hvert år. Dermed er det et enestående sted, hvis man gerne vil have noget sol.

  Arealet, hvor Dubai er i dag, blev brugt til at fiske og til at dykke efter perler i tusind år inden, at Dubai blev lavet til en by i 1799 af Bani Yas klanen. Dubai blev derefter lavet til et sheikrige efter at Al Mahtoum dynastien fra Abu Dhabi overtog området i 1833 uden nogen modstand. Dog efter opfindelsen af kunstige perler og den store depression kunne byen ikke overleve, hvis de ikke fandt en anden måde at tjene penge på. Sheiken Saseed fik dermed indiske og iraniske handelsmænd til at komme til byen ved at love dem, at de ikke skulle betale nogle skatter, hvis de flyttede til. Dette gjorde dermed, at byens havn blev til en af verdens største eksporthavne. Dubai har ikke nogle floder eller oaser, men den har en bæk, som hedder Kohr Dubai, som er 14 kilometer lang og løber igennem byen. Denne bæk blev lavet større i 1959, sådan at større både kunne sejle på den, så de kunne opfylde deres handelmål i byen. Dubais økonomi blev dermed igen forstærket i 1966, da olien blev fundet i område, som dermed gør det til den by, den er i dag.

  Hvordan kommer jeg rundt i Dubai?

  Der er mange måder, som du kan komme rundt på i Dubai udover din udlejnningsbil, sådan du kan komme ud og se alle de attraktioner, som du gerne vil i denne fantastiske by. Dermed er det vigtigt at vide, at den måde, man betaler for de offentlige transportmidler, er ved at have et Nol Card, som du kan få ved de fleste metro stationer, som du så sætter penge på, og dermed betaler med i de forskellige transportmidler. Du kan herunder se nogle af de muligheder, som du har for at komme rundt i Dubai, som vi tænker vil være mest relevante:

  Arbaen
  Abraen er en lille færge, som kan have op til 20 passagerer med sig. Denne form for transport er en af de ældste i områder, og den sejler dig fra den ene side af bækken, Khor Dubai, til den anden til en overkommelig pris. Der er 2 ruter, hvor den ene rute bliver kaldet rute 1, som sejler fra klokken 5 om morgenen til midnat. Den anden rute, som bliver kaldet rute 2, sejler 24/7, så der er altid en mulig for at komme med en af disse færger. Ventetiden burde heller ikke være mere end et par minutter, da der cirka er 150 både, der er til rådighed.

  Færgen
  En anden type færge, som også sejler på bækken, er ikke som sådan et transportmiddel, men mere en turist attraktion. Denne færge sejler fire gange hver dag, og hver sejltur tager en time. På denne sejltur kommer man naturligvis forbi mange af de mest fabelagtige attraktioner, hvor der er en guide, der fortæller om dem.

  Busser
  Dubai har over 75 forskellige busruter indeni byen, så det er dermed nemt at komme rundt med dem. Byens busser er komfortable med aircondition og er sikre at bruge. Fronten af bussen er dog reserveret til kvinder og familier.

  Taxier
  Som i nærmest alle storbyer, så er der massere af taxier, som kører rundt, og som kan tage dig med og sætte dig af, hvor end du skal hen. I forhold til priserne, så er de overkommelige, især hvis man sammenligner dem med europæiske priser.

  Metroen
  Metroen i Dubai er et morderne, førerløst system, som er bestående af en rød linje og en grøn linje. Metroen kører både over og under jorden, og de kører fra kl. 5:30 til kl. 23:00 i ugedagene, hvor de så kører til senere i weekenden (Fra torsdag til lørdag). Metroen kører dog ikke fredag morgen, men begynder kl. 13:30.

  Nyttige links

  Turistinformationer

  Infografik: Mærkeligste skisportssteder

  Infografik: Overlev vinteren