Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  OVERLEV VINTEREN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Overlev vinteren med Auto Europe

  Sommeren er fortid og endnu en vinter venter lige om hjørnet. Selvom der er mennesker blandt os som ikke kan vente på at denne årstid skal begynde, er der også dem som ikke kan bære tanken om at skulle igennem endnu en kold vinter. Kulden, de nøgne træer og mangel på dagslys får folk til at løbe hjem og skrue op for varmen, mens de tæller ned til foråret. Men der er håb! Der er steder i verden som bader i sollys og varme. Denne infografik informere om, hvor du kan slippe for vinteren!

  Auto Europe tilbyder biludlejning verden over. Dette betyder du kan vælge mellem mere end 24.000 afhentningssteder i over 180 lande. Ønsker du at tilbringe din vinter i luksus? Så vælg vores eksklusive, luksusbiludlejning. Book via vores hjemmeside eller kontakt vores reservations team.

  1. Florida - gennemsnitlig vandtemperatur 24°C

  Der er en grund til denne amerikanske stat bliver kaldt "Solskinsstaten". Tempuraturerne sidst på året er mere end behagelige og risikoen for regn eller orkaner er lavere end om sommeren. Lej en bil så du kan tage til Everglades, Miami og Orlando.

  2. Dubai - gennemsnitlig vandtemperatur 23°C

  Tag til Dubai og få den optimale følelse af sommer. Om sommeren er temperaturerne uudholdelige, mens det om vinteren er helt tilpas. Oplev Jumeirah moskéen, gå på shopping i en af de mange basarer eller beundrer udsigten fra verdens højeste bygning, Burj Khalifa.

  3. ABC-øerne - gennemsnitlig vandtemperatur 25°

  Slip væk fra vinteren i Caribien! Tag til Arikok National Park i Aruba med en SUV fra Auto Europe. Udforsk verdenen under havoverfladen ved at dykke i Bonaire eller oplev Willemstad bycentrum i Curaçao, som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

  4. Mexico - gennemsnitlig vandtemperatur 26°C

  Mayerne plejede at leve på Yucatan Peninsula, som er kendt for at have Mexicos varmeste temperaturer. Nord på øen finder du Chichen Itza, som er et af verdens syv nye vidundere. Du kan også nyde en gåtur langs sandstrandene i Cancun, som er beliggende på den østlige side af Yucatan Peninsula.

  5. Egypten - gennemsnitlig vandtemperatur 22°C

  Da temperaturen nordpå kan falde til under 20°C i løbet af vinteren, vil det være mest optimalt at opholde sig tæt på Det Røde Hav. Vejret i Hurghada er fantastisk og der er gode muligheder for at prøve kræfter med vandaktiviteter som dykning og snorkling.

  6. De Kanariske Øer - gennemsnitlig vandtemperatur 19°C

  Hovedstaden på Gran Canaria, Las Palmas, er en populær vinterdestination grundet de konstant behagelige temperaturer. Besøg ildbjergene i Timanfaya National Park på Lanzerote eller den grønne krater-sø i El Golfo. Er du til wind- og kitesurfing? Så skulle du tage til Carralejo på Fuerteventura, da vindforholdene er perfekte  til dette formål! 

  Infografik: Overlev vinteren