Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I FORENEDE EMIRATER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning Forenede Arabiske Emirater

  Auto Europe er en international biludlejningmægler med over 60 års erfaring inden for biludlejning. Takket være vores stærke partnerskaber med store internationale og lokale biludlejnignsfirmaer er vi i stand til, at tilbyde en uovertruffen service og konkurrencedygtige priser på over 24.000 stationer i 180 lande verden over. I De Forenede Arabiske Emirater tilbyder vi billeje i 6 emirater, hvilket inkludere lufthavne. Bestil din biludlejning i De Forenede Arabiske Emirater i dag og drag fordel af vores gode tilbud!

  Få mest ud af din billeje!

  De Forenede Arabiske Emirater er et land i Mellemøsten bestående af 7 emirater. Landet er de seneste år blevet meget populært for turister og der er ingen fare ved at rejse til landet. Der findes stort set ingen kriminalitet, vold eller tyveri. Med en biludlejning fra Auto Europe kan man komme rundt og opleve landet. Start din kør-selv-ferie i hovedstaden Abu Dhabi eller fantastiske Dubai som begge ligger ud til den persiske golf. I Abu Dhabi kan man komme tæt på den arabiske kultur. Det er også her verdens største indendørs temapark "Ferrariworld" ligger. Dubai byder på næsten alt, lige fra indendørs skiresort med delfiner til ørkenrace, kamelfarme og den gamle arabiske kultur. Ørkenbyen er et finanscentrum med mange skyskrabere, men samtidig kan man også nyde den spændende kultur på de gamle markeder og lidt ude for byen. I byen finder man bl.a. verdens højeste bygning, Burj Khalifa (829,8m) og verdens eneste 7-stjernede hotel, Burj Al Arab også kaldet "sejlet". Der er altså nok at tage sig til i De Arabiske Emirater!

  Auto Europe har samlet nogle nyttige oplysninger til din billeje i De Forenede Arabiske Emirater, for at du skal få mest ud af din billeje!

  Kørselsregler og tankstationer

  • De Forenede Arabiske Emirater har nultolerance for spritkørsel. Bliver man taget med alkohol i blodet, så venter der en fængselsstraf, uanset promillens størrelse.
  • Det er ikke lovligt at snakke i håndholdt telefon. "rush hour".
  • Motorvejene er meget store og har helt op til 7 vejbaner (i Dubai). Araberne kører ret voldsomt og man skal holde øje med, at der ikke er nogen der pludselig svinger ind i din bane lige foran dig.
  • Parkering er tilladt, der hvor der er skiltet med det. Der hvor kantstenen er malet gul eller sort er der parkering forbudt.
  • Tankstationer har døgnåbent i storbyer og man behøber ikke tanke selv. I mindre byer er åbningstiden fra om morgenen til omkring 22 om aftenen.

  For mere information om, at køre din lejebil i De Forenede Arabiske Emirater, kan du klikke her.

  Vejafgifter

  De fleste motorveje og andre store veje i De Forenede Arabiske Emirater er betalingsveje.

  Aldersvilkår

  For at leje en bil i De Forenede Arabiske Emirater, skal du være mindst 18 år gammel (aldersbegrænsninger kan variere fra bilkategori), og have haft dit kørekort i mindst et år. Chauffører under 25 år bør være opmærksomme på, at de kan blive påkrævet et ung-chauffør-tillæg.

  Valuta

  Valutaen i De Forenede Arabiske Emirater hedder Dirham (AED) og kan opdeles i 100 Fills. Én Dirham er ca. halvanden dansk krone. Kreditkort som Visa og Mastercard accepteres i langt de fleste butikker og restauranter. Kommer man ud omkring ørkenen, så skal man huske at have lidt Dirham på lommen.

  Tidsforskel

  De Forenede Arabiske Emirater er 3 timer foran dansk tid ved vintertid og 2 timer foran ved sommertid.

  Elektricitet

  I De Forenede Arabiske Emirater benytter man følgende strømkilde: 220/240 volts AC, 50Hz. Stikkene i landet er trebenede.

  Pas og ambassade information

  Hvis man får brug for hjælp under sit ophold i De Forenede Arabiske Emirater kan man kontakte den danske ambassade i Dubai.

  Den danske ambassade i De Forenede Arabiske Emirater
  Umm Suqeim 2, Al Thanya Rd,
  Al Beteel St, Villa 208
  Tlf: +971 2 441 0104
  Email: auhamb@um.dk

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - Dubai International Airport