Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I FORENEDE ARABISKE EMIRATER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Forenede Arabiske Emirater

  Har du planer om at besøge De Forenede Arabiske Emirater snart? Forkæl dig selv med biludlejning af høj kvalitet til lave priser med Auto Europe. Dette sand-fejet hjørne af verden er berømt for sin glitter, state-of-the-art skyskrabere, luksus og meget mere. Besøg Dubai og kør rundt i området i en udlejningsbil for at se den virkelige hverdag i dette unikke arabiske land. Besøg alle seks emirater i en biludlejning fra Auto Europe! Dragende i mange henseender, vil De Forenede Arabiske Emirater imponere dig med sin overdådige livsstil, men også arv og rodfæstede traditioner. Afhængigt af dine personlige behov og budget, kan vi anbefale dig flere biludlejningskategorier. Få mere at vide om deres funktioner nedenfor.

  Hvorfor leje en minibil i De Forenede Arabiske Emirater?

  Lej bil i miniklassenMinibiler anbefales stærkt til solo rejsende og par på budget i en stor og travl by som Dubai. På grund af deres lille størrelse er de ikke egnet til mere end fire passagerer. Hvis du rejser i en gruppe på fire, skal du huske på, at du nærmest ikke kan proppe noget bagage i en minibil. Hvis I rejser to sammen, vil der være tilstrækkelig med plads til to mindre tasker og en større kuffert.
  Populære modeller i miniklassen:  Toyota Yaris, Chevrolet Spark, Kia Picanto, Ford KA og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i De Forenede Arabiske Emirater?

  Lej bil i økonomiklassenDu kan ikke gå galt i byen med en økonomibil, hvis dit budget er begrænset, og kun har brug for bilen til kortere ture i f.eks. byen. Som en kategori et trin over minikategorien, er økonomibiler også velegnet til op til fire passagerer med meget lidt bagage. Vælg et økonomikøretøj til kørsel i storbyer som Abu Dhabi for at spare dig selv for besværet med en stor bil, mens du leder efter ledig parkeringsplads.
  Populære modeller i økonomiklassen: Suzuki Swift, Hyundai Accent, Ford Figo, Chevy Aveo, Opel Corsa, Mitsubishi Attrage eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i De Forenede Arabiske Emirater?

  Lej bil i kompaktklassenStadig inden for en lavere prisklasse er denne bilkategori populær blandt små familier med højst fire eller fem passagerer, alt efter model. Større end de to foregående bilklasser giver en kompaktbil plads til en stor og en lille kuffert. Alle biler kommer som firedørs modeller med automatgear. Det er naturligvis muligt at få vores reservationsagenter til at kontrollere, om det er muligt at bestille en med manuelgear.
  Populære modeller i kompaktklassen: Renault Duster, Toyota Corolla, Ford Focus, Hyundai Accent, Toyota Yaris eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i De Forenede Arabiske Emirater?

  Lej bil i mellemklassenVores biler i mellemklassen er et niveau tættere på større biler, hvilket ikke kun gør dem mere rummelige, men også velegnet til fire passagerer, der rejser sammen i FAE. Modellerne i mellemklassen er velegnede til bykørsel samt kortere roadtrips. Langt den mest populære mulighed blandt billejere! Kategorien giver stor værdi for pengene med hensyn til hvad du får. Med et stilfuldt design og bedre stabilitet på vejen, indeholder en bil i mellemklassen meget mere rummelighed og benplads. Vi anbefaler disse køretøjer, hvis du ønsker at køre længere væk på grund af dets brændstofforbrug kontra komfortforhold.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Ford Eco Sport, Hyundai Elantra, Chevy Cruze, Chevy Trax, Honda Civic, Ford Mondeo, Ford Escape eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i De Forenede Arabiske Emirater?

  Lej bil i familieklassenKør afsted i en komfortabel familiebil i De Forenede Arabiske Emirater. Hvis en road trip over hele landet lyder som noget for dig, så tøv ikke med at vove dig ud over de ofte besøgte byer. En familiebil er et godt transportmiddel til sådanne bestræbelser. En typisk model rummer uden problemer to store kufferter, en mindre taske samt fem passagerer.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Honda Accord, Mazda 6, Chevy Malibu, Nissan Altima, Kia Sportage, Toyota Previa og andre.

  Hvorfor leje en luksusbil i De Forenede Arabiske Emirater?

  Lej en luksusbilDe Forenede Arabiske Emirater er kendt som et ikonisk sted for luksus og glitter. Nyd den glamourøse livsstil under dit besøg med en førsteklasses biludlejning. Mærk et strejf af luksus i Emiraterne og slap af i en af vores førsteklasses køretøjer udstyret med fremragende faciliteter inkluderet. Tag et kig på de luksusbiler, der tilbydes.
  Populære biler i luksusklassen: Ford Taurus, Infiniti Q50, Lexus IS250, Lincoln MKZ, Cadillac CT6, BMW 5 Series, Lexus E350, Dodge Challenger, Audi A8, Lexus LS 460L samt en masse andre.

  Hvorfor leje en SUV i De Forenede Arabiske Emirater?

  Lej en SUVNyd komforten i en SUV, mens du kører rundt i De Forenede Arabiske Emirater. Størrelsen og komforten på en typisk SUV er grund nok til at vælge denne lejeklasse, især hvis du har brug for ekstra plads til bagage eller sportsudstyr. Disse kraftfulde biler tilbyder plads til fem personer og nok opbevaringsrum til tre store kufferter og to mindre tasker.
  Populære modeller i SUV klassen: Honda Accord, Mazda 6, Chevy Malibu, Nissan Altima, Kia Sportage, Toyota Previa og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i De Forenede Arabiske Emirater?

  Lej en van/minibusAuto Europe anbefaler leje af en van/minibus i FAE for op til otte personer, der gerne vil bo sammen under deres besøg i landet. Stærkt anbefalet til grupper af fagfolk, der deltager i forretningsmøder, er denne type køretøj mere overkommelig end flere biludlejninger. Afhængigt af modellen tilbyder disse moderne køretøjer plads til mellem seks og otte personer. Vores tip - book en van/minibus hvis du er en gruppe på fem med mere end fem stykker bagage, da vans/minibusser vil tilbyde dig lidt ekstra plads til at rumme alle dine ejendele.
  Populære modeller i van/minibus klassen: Toyota Innova, Hyundai H1, Kia Carnival, Toyota Previa og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.