Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I FORENEDE ARABISKE EMIRATER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Forenede Arabiske Emirater

  Generel information
  De Forenede Arabiske Emirater består af 7 mindre lande der er sammensat til et land, og er beliggende i mellemøsten. Landet er meget rigt pga. olierigdomme, hvilket især ses på mange af de nye byggerier der finder sted.
  Med billeje i De Forenede Arabiske Emirater er det nemt at komme rundt og opleve landet. Besøg f.eks. hovedstaden Abu Dhabi, og oplev en moderne by fyldt med skyskrabere, placeret tæt på fantastiske strande. Derudover er Sheik Zayeds palads helt klar også et besøg værd. Derfra kan man køre videre til den fantastiske by Dubai. Byen er især kendt for sin overflod med fantastiske konstruktioner, utrolige strande, gode shoppingmuligheder samt et væld af interessante attraktioner.

  Krav
  For at booke Forenede Arabiske Emirater skal man minimum være 25 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Derudover er et internationalt kørekort krævet. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i De Forenede Arabiske Emirater er som følger:

  • By: 50-60 km/t
  • Motorvej: 100-140 km/t

  Vejregler
  I De Forenede Arabiske Emirater kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om. Det er kun tilladt at snakke i telefon, hvis dette er tilkoblet håndfrit udstyr, mens man kører bil. En god idé er ikke at køre for stærkt. Teknologiske kameraer fanger alle der kører for stærkt.

  Tankstationer
  Tankstationer i De Forenede Arabiske Emirater har som regel åben fra 08 - 22. Mange tankstationer i storbyerne og langs med motorvejen er døgnåbne.

  Afgifter
  De fleste motorveje og andre store veje i De Forenede Arabiske Emirater er betalingsveje. Dette blev indført i 2007, for at reducere mængden af trafik.

  Parkering
  De fleste steder, hvor parkering er tilladt, er der skiltet med det. De steder hvor kantstenen er malet gul eller sort er parkering ikke tilladt.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder.Gebyrer samt minimumslængde af leje kan forekomme. Internationale envejslejer er ikke tilladt.