Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I OMAN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Oman med Auto Europe

  Auto Europe tilbyder billig billeje i Oman. Oman finder man syd for mellem de Forenede Atabiske Emirater på den sydøstlige hjørne af den Arabiske Halvø ved indsejlingen til den Arabiske Golf og Oman Golf. Det Arabiske kongedømme er

  Oman er som touristnatione ungdommelig da landet endnu ikke er opdaget af masseturisterne. For 30 år siden var landet indelukket men åbningen mod en moderne verden, med den gæstfri sultan i spidsen føler man sig en blandig af en ensom turist men umanerlig velkommen af Omanerne.

  I Oman bør man benytte lejligheden til at prøve beduinlejre i ørkene og glem ikke at tage forbi bjerglandsbyerne hvoraf flere er på UNESCO world Heritage liste. Lej en bil i Oman og tag selv på opdagelse. Det er ikke altid at skiltningen er tilstrækkelig men der er stort set altid en hjælpsom lokal omaner i nærheden. Du kan selvfølgelig også vælge at leje din bil i Oman med GPS navigator.

  Oman med en billig billeje

  Oman har også, trods det tørre klima frodige og vilde oase gemt fra det nysgerriges bilk. At lej en bil og tag på opdagelse i Oman er den bedste måde at komme i kontakt med de lokale på og oplevelserne på farten i Oman med en billje er uden sammenligning. Bliver man f.eks. træt af det eveindelig show i Duabi og Abu Dabi er Oman er smukt åndehul lige om hjørne. Man kan også vælge at besøge både de Arabiske Emirater, Dubai og Oman på samme ferie.

  Reserver en billje i Oman

  Auto Europe er specialister på billeje i Oman og over 20000 andre destinationer i hele verden. Bestil en billeje i Oman i dag! De mest fornuftige er at bestille en udlejningsbil i lufthavnen. Omaner for den individuelle rejsende med mod på eventyr. Glem busplaner og kør i din egen lejebil, når du er på ferie i Oman. Med en billeje oplever du en større frihed og kan selv bestemme, hvornår og hvor du vil på tur. Bestil en billig biludlejning i Oman online eller per telefon.

  Auto Europe tilbyder også billeje i Qatar.

  Har du sørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Hvis du ikke finder svar her er du velkommen til at ringe til os på nummer +45 78 75 53 06. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje i Oman hurtigt og effektivt med Auto Europe.

  For information om kørsel af billeje i Oman, klik her.