Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I OMAN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Oman

  Når man nævner Oman, er det første man tænker på arabisk kultur, beduiner, særlig natur og smukke strande. Oman byder både på autentiske kulturoplevelser, storslået luksus samt eksotiske kystlandskaber. Landet på den Arabiske Halvø grænser til de Forende Arabiske Emirater, Saudi Arabien og Yemen - hvilket giver en enestående mulighed for at opleve flere lande i Mellemøsten end blot Oman. Dette kan bl.a. lade sig gøre ved hjælp af en biludlejning - og er du i tvivl om hvilken bil du skal vælge, så læs videre i den kommende guide.

  Hvorfor leje en minibil i Oman?

  Lej bil i miniklassenMinikategorien er primært rettet mod rejsende på et lille budget. Disse er faktisk de billigste køretøjer at leje, men samtidig også de mindste. Du vil være i stand til nemt at styre disse biler og f.eks. finde parkering i byen. Størrelsen på denne kategoris modeller betyder også, at det anbefales man kun er 2 personer inkl. lidt bagage.
  Populære modeller i miniklassen: Mazda 2, Toyota Yaris og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Oman?

  Lej bil i økonomiklassenAt vælge et køretøj i økonomikategorien er som navnet antyder, et valg af den mest fordelagtige kategori økonomisk set. Du kan nemt sætte en lille kuffert i bagagerummet og køre afsted 2-4 personer. Det er bedre at leje et køretøj i denne kategori, hvis du kun planlægger at lave korte ture i enten byerne eller til stranden.
  Populære modeller i økonomiklassen: Suzuki Desire eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Oman?

  Lej bil i kompaktklassenFor at få det maksimale ud af dit ophold i Oman, kan du vælge en kompakt biludlejning, som giver dig mulighed for også at medbringe en stor kuffert og carry-on. Hvis du rejser med din lille familie til strandene, kan en model af denne kategori være nok, det er vigtigt at ikke lave lange rejser på én gang, da rummeligheden er begrænset, hvilket naturligvis påvirker komforten.
  Populære modeller i kompaktklassen: Nissan Sunny eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Oman?

  Lej bil i mellemklassenHvis du er bange for at mangle en smule plads i de foregående kategorier, kan du vælge blandt bilerne i mellemklassen. Mere plads og komfort til fem personer tilbydes i på disse modeller og priserne er altid meget overkommelige. Bilerne er foruden også økonomisk fordelagtige takket være samtlige modellers brændstofseffektivitet.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Toyota Corolla eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Oman?

  Lej bil i familieklassenFamiliekategorien er også kendt som standardkategorien. Du får nok plads til at sidde 5 passagerer i bilen samt opbevare en stor kuffert og to stykker bagage. Modellerne i familiekategorien er perfekte, hvis du vil udforske Oman med dine venner eller familie. Oplev hovedstaden Muscat, omkringliggende moskeer, smuk natur eller ørkenen Sharqiya.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Mazda 6, Toyota Camry og andre.

  Hvorfor leje en SUV i Oman?

  Lej en SUVOmans veje er ikke nødvendigvis kendt for deres fremragende tilstande i udkantsområder, og derfor kan en SUV-udlejning være meget nyttig. Takket være en SUV-udlejning med Auto Europe vil du være i stand til at forundre naturen, kulturen og de betagende ørkenområder, der tilbydes af Oman. SUV'er er kendt for deres robusthed og stabilitet på vejen, perfekt til alle typer veje.
  Populære modeller i SUV klassen: Toyota RAV 4, Honda CRV, Suzuki Vitara og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.