Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I OMAN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Oman

  Belliggende i den sydlige del af mellemøsten har Oman et væld af gode muligheder at tilbyde. I den nordlige del er landet især præget af bjerge og ørken, mens den sydvendte kyst byder på fantastiske badestrande og turistresorter. Langs med kysten findes også et utal af gamle borge og fæstninger, hver især præget af den tid de blev bygget i, og hvem der styrede landet på daværende tidspunkt. Et andet levn fra ældre tider er Sultan Qaboos moskeen, der stadig den dag i dag er blandt verdens største. Med billeje i dette mægtige land har du mulighed for at komme rundt og opleve landet, kulturen og indbyggerne på egen hånd.

  Generel information

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år kan risikere at skulle betale et ekstra gebyr lokalt. Ved nogle udlejere er maksimumalderen for billeje 70 år. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Oman er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 80-90 km/t
  • Motorvej: 120 km/t

  Vejregler
  I Oman kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om. Det er forbudt at snakke i mobiltelefon mens man kører, medmindre denne er tilsluttet et håndfrit system.

  Tankstationer
  I de fleste byer og langs de større veje findes tankstationer, og disse har som regel åbent fra 08.00 - 20.00.

  Afgifter
  Mange nyere store veje i Oman er betalingsveje. Disse er oftest i god stand.

  Parkering
  Parkering kan være et problem i specielt storbyerne. Der er væsentligt flere biler end der er parkeringspladser, hvilket ofte betyder at folk parkerer, hvor det passer dem. Det anbefales dog at parkere i forbindelse med hoteller eller lign. da disse ofte har overvågede parkeringspladser.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Ved billeje i Oman er forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Auto Europe har specielle lejeprogrammer for kørsel ind I Østeuropa. Herved kan et ekstra gebyr forekomme. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er tilladt i Oman, oftest med gebyr. Internationale envejslejer er ikke tilgængelige.