Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I AUSTRALIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Australien

  Start dit næste eventyr med den perfekte biludlejning i Australien! Auto Europes omfattende flåde tilbyder dig en bred vifte af attraktive muligheder. Hvad end du rejser rundt på The Gold Coast eller søger ind i den vilde australske outback, sikrer Auto Europe sine kunder de bedste biludlejningspriser i Australien. Tjek vores liste over tilgængelige køretøjer og book online din foretrukne bil ved hjælp af vores sikre bookingsystem.

  Hvorfor leje en økonomibil i Australien

  Lej bil i økonomiklassenHvis du er på et stramt budget eller ikke har behov en specielt stor bil, vil du sætte pris på den ekstraordinære brændstoføkonomi og frihedsfølelse, som kun en økonomibil i Australien vil kunne give dig. Kør gennem Sydney, Melbourne, Brisbane eller Perth i en dejlig lille bil, der vil hjælpe dig med at spare penge.
  Populære modeller i økonomiklassen: Hyundai i20 (2 døre), Holden Barina (2 døre), Holden Barina (4 døre).

  Hvorfor leje en kompaktbil i Australien

  Lej bil i kompaktklassenLeje af en kompaktbil giver lidt mere plads end økonomikategorien. Typisk vil en 4-dørs sedan passe perfekt til 2 eller 3 personers bagage, den kompakte kategori giver mere kvalitet og komfort til din tur.
  Populære modeller i kompaktklassen: Hyundai i20 (2 døre), Hyundai i20 (4 døre).

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Australien

  Lej bil i mellemklassenSmå familier eller forretningsfolk som søger mere plads, vil nyde komforten af en biludlejning i mellemklasse i Australien. Med et stort udvalg af modeller (inklusiv den store Mercedes klasse A med GPS inkluderet) er du garanteret at værdsætte en biludlejning i mellemklassen.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Hyundai Accent, VW Golf, Renault Megane Cabrio, Mercedes A-Klasse med GPS inkluderet, Hyundai i30.

  Hvorfor leje en familiebil i Australien

  Lej bil i familieklassenHar du brug for plads, men ikke ønsker at betale mere ved at leje en SUV eller en van? En familiebil tilbyder masser af bagage plads. Føreren og passagererne vil nyde godt af den ekstra benplads, der bringer ekstra komfort til din rejse gennem Australien.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Holden Cruze, Toyota Camry, Subaru Liberty, Ford Falcon, Ford Territory (Wagon), Mercedes C-Klasse med GPS inkluderet, Suzuki Kizashi.

  Hvorfor leje en luksusbil i Australien

  Lej en luksusbilEn luksusbil i Australien vil give dig en uforglemmelig oplevelse og en problemfri rejse med ekstra benplads samt utallige funktioner designet til at gøre din rejse så behageligt som muligt. td>
  Populære biler i luksusklassen: Renault Megane Cabrio (Automatisk), Mercedes E-Klasse med GPS inkluderet.

  Hvorfor leje en SUV eller en van i Australien

  Lej en SUV eller van/minibusAuto Europe tilbyder et stort udvalg af attraktive SUV'er og vans i Australien. Uanset om du rejser sammen med din familie eller med venner, kan du bestille en van eller en stor SUV, da dette vil give tilstrækkelig opbevaringsplads, rigelig plads til alle passagerer og en behagelig tur på enhver form for terræn.
  Populære modeller i SUV og van klassen: Mitsubishi ASX, Nissan X Trail, Renault Koleos med GPS inkluderet, Toyota Kluger 4x2 (7 Passagerer), Mitsubishi Pajero 4x4, Kia Carnival (8 Passagerer), Toyota Commuter (12 Passagerer).
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.