Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE MED BUDGET

  • 9
  • 9
  • 9.3
  • 9.4
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  January 21
  Udlevering og aflevering sejlede fuldstændig. Ikke styr på en skid. Bemærkningen i...
  December 21
  Medarb. ved udlevering var utrolig serviceminded og kompetent. Alt foregik perfekt. Afleveringen var ligeldes nem og problemfri
  December 05
  God betjening gennem hele forløbet.
  Læs mere

  Biludlejning med Budget – En førende udlejer

  Budget Biludlejning - Auto EuropeBudget Rent a Car blev oprindeligt grundlagt i Los Angeles i 1958 med en relativ beskeden investering på 10.000 $ af en innovativ forretningsmand ved navn Morris Mirkin. Han ville nemlig skabe et brand, som appellerede til den budget bevidste og kvalitetsbevidste kunde.

  Fra en flåde på kun ti biler vorskede firmaet hurtigt og i 1960 begyndte de også at vokse internationalt. I dag tilbyder virksomheden mere end 3.300 afhentnings- og afleveringssteder i over 120 lande verden over. Så dermed kan du nærmest booke en biludlejning med Budget gennem Auto Europe, hvorend du gerne vil.

  Budgets villighed til at gøre tingene på en anderledes måde har øget deres kundetilfredshed gennem årene, og dermed er de kun blevet ved med at vorske. Selve firmaet har dog også ændret sig meget igennem tiden, da de blev først købt af Transamerica Corporation, hvor herefter de så blev solgt til Gibbons, Green and Ameronger Ltd i 1986. Et år senere blev de så børsnoteret, hvor at virksomhedens aktier så blev opkøbt af Avis Group, hvor navnet så blev lavede om til Avis Budget Group. I nyere tid opkøbte virksomheden også Italiens fjerde største biludlejningsfirma nemlig Maggoire Group, så firmaet ændrer sig stadig.

  Selv i disse tider med COVID-19 kan du booke en biludlejning med Budget uden bekymringer på af deres strenge sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.

  Billeje med Budget – Kvalitet og service i top!

  I over 65 år har Auto Europe været en top biludlejningsbroker, hvor vi har fokuseret på at være pålidelige og kunde orienteret. I dag samarbejder vi med alle verdens førende lokale og internationale biludlejere, hvoraf Budget er en af de mest velkendte.

  Auto Europe er også en specialist i at udleje andre typer af biler herunder campingvogne, autocampere og luksus biler såsom Ferrarier og Lamboghinier. Med Auto Europe kan du booke en biludlejning med Budget meget hurtigt ved hjælp af nogle lette trin gennem vores avancerede bookingssystem.

  Avis Budget Group (Budget især) er et fantastisk biludlejningsfirma, hvor mange ikke har nogle problemer overhovedet med deres biludlejninger verden over. Et af Avis Budget Groups styrker er, at virksomheden lytter til deres kunder, og at deres fokus i forhold til at forbedre deres udlejningsproces er på at levere en så personlig biludlejning som muligt.

  Som et globalt anerkendt billeje firma med et ry for ekspertise og kvalitet så er firmaet kun blevet styrket af deres andre afdelinger såsom Budget Truck Rental, som er deres lastbiludlejningsafdeling, som er førende markedet, der dog primært opererer i USA. Dermed bliver virksomheden også ved at innovere og investere, så firmaet kan blive med at gro, som den har gjort i mange år.

  Budgets biludlejningsoplevelse

  Avis Budget Group driver også mange lokalt baseret udlejningsfirmaer i Europa, Sydamerika, Australien og mange andre steder, hvor nogle af disse udlejningsfirmaer er Maggiore, FranceCars, Apex, Payless og Zipcar, som især har været en af virksomhedens store succeshistorier. Zipcar er nemlig et bildelingsfirma, og det betyder, at bilerne holder rundt omkring i byerne, også kan man bare låse dem op med en app. Dette koncept har især været et stort hit i USA.

  Det kunne ikke være lettere at booke en biludlejning med Budget gennem Auto Europe. Du kan nemlig gøre det ved at gå ind på vores hjemmeside og bruge vores bookingssystem, eller så kan du gøre det ved at ringe til en af vores reservationsagenter på tlf. +45 78 75 53 06. Når du ringer ind eller når du booker ved hjælp af vores hjemmeside, så kan du også vælge tilvalg såsom en GPS, hvor du på vores hjemmeside også kan se hvilke forsikringer, der er med i de forskellige priser, og hvor du kan spørge vores reservationsagent om det.

  Det er ligemeget, hvor du gerne vil leje en bil fra, så har Budget nærmest altid et udlejningskontor tæt på. Du kan f.eks. få en bil i kompakt bilkategorien i Morroco eller en bil i bilkategorien SUV i London, det er fuldstændig op til dig. Hermed tilbyder de også overkommelige priser ved alle disse steder, så uanset om du skal på familieferie eller om du skal på en forretningsrejse, så kan man altid finde et godt tilbud med Budget gennem os Auto Europe!