Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA NICE LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Nice Lufthavn til de bedste priser

  Auto Europe har været repræsenteret indenfor biludlejnings markedet i over 60 år. I løbet af årene har virksomheden etableret sig som en anerkendt biludlejnings virksomhed, med adskillige partnere over hele verden. Vi bringer dig udlejningsbiler af højeste kvalitet, fra kvalitetsorienterede biludlejere i mere end 180 lande. I Frankrig tilbyder Auto Europe et bredt udvalg af landsdækkende afhentningssteder, især i de turistpræget områder, såsom cote d’Azur eller Paris. Book din biludlejning fra Nice Lufthavn, for nemt at udforske det sydlige Frankrig. Få endnu mere inspiration med vores franske Riviera road trip guide!

  Kør din udlejet bil fra lufthavnen ned langs den velkendte Promenade des Anglais. Promenaden er en 4 Km lang strækning, der ligger direkte ned til vandet. Nyd udsigten og turen langs den palmerede vej, der muligvis bliver udvalgt på den næste UNESCO- verdensliste i Nice. Selvom Nice bestemt har et stort udvalg af seværdigheder at opleve, så ville en speciel oplevelse helt sikkert være, at køre fra lufthavnen og til St. Tropez langs kysten. Sørg for at leje en cabriolet, for at kunne nyde udsigten grundigt, da dette er en af de smukkeste køreoplevelser i det sydlige Frankrig! Mens du kører i byen, så vær særligt opmærksom på de ensrettet veje, cykelister og biltyve. Chauffører advares ofte om at låse passagerdørene, da der rapportes om røverier ved trafiklys under rødt lys.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Nice.

  Information om Lufthavnen

  Den internationale lufthavn i Nice ligger cirka 6. Km sydvest for byens centrum. Selvom Nice er en forholdsvist lille by, er lufthavnen den tredje travleste i hele landet! Takket være, at Nice er blevet en ekstremt populær turistdestination, administrerer lufthavnen indlandske og internationale fly året rundt. Lufthavnen fungerer også som lufthavn for fyrstedømmet Monaco. Få din ferie sparket godt i gang, med et billeje fra Nice Lufthavn.

  Nice Cote d’Azur Lufthavn (NCE)
  Officielt Navn: Nice Cote d’Azur Airport
  Adresse: Rue Costes et Bellonte, 06206 Nice, France
  Lokalisation: Lufthavnen ligger ca. 8 Km sydvest fra byens centrum. Det er i Alpes-maritimes del af Frankrig.
  Address: Keflavíkurflugvöllur, 235 Keflavík, Iceland
  Flyselskaber, der operer i Nice Lufthavn: Et stort antal af flyselskaber forbinder Nice med andre destinationer rundt i hele verden. Luftfartsselskaberne, der flyver fra Storbritannien til Nice, indkluderer yderligere British Airways, EasyJet, Brussels Airlines, Germanwings, Swiss og SAS.
  Telefonnummer: +33 820 42 33 33

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Nice Lufthavn

  At leje en bil direkte i lufthavnen er en fremragende måde, at få din ferie godt i gang på. Leverandørerens skriveborde er bekvemt placeret i begge terminaler. I terminal 1 finder du dem i nærheden af gate A1 og A2 fra informationskontoret. I terminal 2 er skrivebordene placeret imellem gate A2 og A3. Der er også mulighed for biludlejning i en zone placeret bag parkeringspladsen P5 ved terminal 2, hvor du også har mulighed for, at hente og aflevere dit køretøj. De fleste af skrivebordene er altid åbne til 22.00. Du skal dog huske, at informere dig om åbningstiderne inden hver afhentning, især inden udlejning begynder, eller afsluttes i weekenderne. Hvis du har brug for at leje en bil efter kl 22.00, bedes du henvende dig til biludlejnings centeret i terminal 2. En gratis rute bus kører hvert 6-10 minut, fra gate A0 i ankomsthallen til biludlejnings centeret. Nedenfor er en oversigt over valgte leverandører, og deres åbningstider. Skulle du vælge en biludlejning fra Nice Lufthavn, så anbefaler vi dig kraftigt, at læse dit lejebevis omhyggeligt igennem inden køreturen går i gang. Ud over åbningstiderne, indeholder den også vigtige oplysninger om dit kommende leje, og de obligatoriske dokumenter.

  Avis billeje i Stuttgart lufthavn Avis i Nice Lufthavn
  Rue Costes et Bellonte,
  Nice, Frankring 06206

  +45 334 8998 5098
  Åbningstider:
  Mandag - Søndag: 06.30 - 00.00.
  Dollar billeje i Nice Lufthavn Dollar i Nice Lufthavn
  Rue Costes et Bellonte,
  Nice, Frankrig 06206

  +45 33 0821 230 388
  Åbningstider:
  Mandag - Søndag: 06.30 - 00.00.
  Europcar billeje i Nice Lufthavn Europcar i Nice Lufthavn
  Rue Costes et Bellonte
  Nice, Frankrig 06206

  +45 33 977 403 253
  Åbningstider:
  Mandag - Søndag: 06.30 - 00.00.
  Hertz billeje i Nice Lufthavn Hertz i Nice Lufthavn
  Rue Costes et Bellonte
  Nice, Frankrig 06206

  +45 33 8 25 34 23 43
  Åbningstider:
  Mandag - Søndag: 06.30 - 00.00.
  Sixt billeje i Nice Lufthavn Sixt i Nice Lufthavn
  Rue Costes et Bellonte
  Nice, Frankrig 06206

  +45 33 820 007 498
  Åbningstider:
  Mandag - Søndag: 07.30 - 00.00.

  Terminaler

  Nices internationale Lufthavn er den tredjestørste i Frankrig, lige efter de to lufthavne i Paris. Lufthavnen i Nice består af to terminaler, forbundet med en rutebus takket være lufthavnen. Den gratis rutebus kører 04.30 indtil midnat, og stopper ved 10 forskellige stop undervejs turen. Dette er lufthavnsbusstoppesteder, biludlejnings bygninger og parkeringspladser. Terminal 1 huserer internationale flyvninger, mens Terminal 2 er beregnet til indenrigs- og europæiske flyvninger. Terminal 1 henvender sig til forretningsrejsende, der har et forretningscenter til rådighed, der tilbyder kopiering og faxtjenester samt internetadgang. Mødefaciliteterne består af otte mødelokaler, og et stort konferencelokale med plads til 250 personer. Terminal 2 er lidt større, og huserer omkring 9 millioner passagerer om året. Lufthavnen har 29 boarding gate, og et stort udvalg af serviceydelser og faciliteter, for at gøre dit ophold behageligt. Hent din billeje fra Nice Lufthavn, ved biludlejnings centeret i Terminal 2.

  Lufthavns faciliteter

  Som en moderne og stor lufthavn har den internationale Lufthavn i Nice en omfattende liste over serviceydelser og faciliteter, der gør dit ophold og tid behagelig. Lufthavnen i Nice er en stor og moderne lufthavn, der tilbyder et stort antal af faciliteter til passagerer for, at gøre ventetiden kortere og mere behagelig. Udover standarttilbuddet, der inkluderer restauranter med traditionelt fransk køkken og toldfri butikker af forskellige slags, overrasker lufthavnen dig med et spa-center, hvor du kan slappe af inden din flyvning. Du kan få forfriskninger på et af de mange spisesteder, og få en til croissant og en sidste fremragende kop kaffe, før din rejse begynder.

  Hvordan kommer jeg til og fra Nice Lufthavn

  Den internationale Lufthavn i Nice ligger kun 5 Km væk fra byens centrum. Tag din biludlejning ud på en kort, men dejlig tur fra lufthavnen og til Boulevard Rene Cassin. Tag Voire Pierre Mathias hele vejen til centrum af Nice. For en mere naturpræget tur, kør langs Promenade des Anglais og drej til venstre ved en af sidegaderne, der forbinder dig med byens centrum. Lufthavnen er godt forbundet med en lang række nabodestinationer med bus- og togforbindelse. Billetter til bus- og togforbindelse kan købes på billetkontorer i lufthavnen. I Terminal 1 skal du køre ud gennem dørene A0, også finder du busstoppesteder på din venstre hånd. I Terminal 2 skal du ud af hovedbygningen ved hjælp af afkørsel A3, og følge skiltene til busstoppet lige på den anden side af vejen. Busforbindelse er regelmæssigt, og du kommer nemt til byens centrum på cirka 30-40 minutter med bus. Togstationen Nice Saint-Augustin ligger cirka 10 minutter væk fra terminal 1. Når du afslutter ved ankomsterne (Gate1), skal du krydse gågaden under Promenade des Anglais-broen. Kryds over Lindbergh Avenue, og drej til venstre. Drej til venstre i lyskrydset, drej til venstre under SNCF-broen, og drej til højre mod Avenue Edouard Grinda. Hvis du vil ankomme til en af de nærtliggende destinationer i stor stil, kan du vælge en helikopteroverførsel dertil Cannes eller Monaco.

  Parkerings tips

  Den internationale lufthavn i Nice har ti parkeringspladser. Nogle af dem tilbyder kortvarig parkering, mens andre er ideelle til møde og hilsen. Det vil sige til hurtig afhentning og aflevering af passagerer. I terminal 1 er der også en motorcykel parkeringsplads. I byen Nice er der ca. 19.000 parkeringspladser, og nogle af dem er gratis i de første 60 minutter. Parkering på gaden i Nice er underlagt gebyrer, og den maksimale varighed er på kun to timer. Det er temmelig besværligt, at finde en gratis parkeringsplads på gaden. Ubegrænset og sikker parkering til din billeje i Nice er derimod tilgængelig på byens mange parkeringspladser, beliggende i centrum eller spredt ud over hele byen.

  Brugbare links

  Nice Lufthavn hjemmeside


  Yderligere information om Nice Lufthavn

  Nice Lufthavn
  Rue Costes et Bellonte
  Nice, Frankrig, 06206

  IATA code: NCE
  ICAO code: LFMN
  Wikipedia
  Breddegrader: 43.6652
  Længdegrader: 7.21482

  Generel Information: Nice Lufthavn er en international lufthavn med beliggenhed cirka 6km sydvest for Nice. Lufthavnen er den tredje travleste i Frankrig, men med sin biludlejning er Nice Lufthavn stadig let tilgængelig.