Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE SIXT

  • 9
  • 9
  • 9.4
  • 9.7
  • Samlet vurdering
  • Effektiviteten ved skranken
  • Køretøjets tilstand
  • Håndtering ved aflevering
  October 27
  Meget venlig og kompetent medarbejdere ved skranken
  September 01
  Fin
  August 29
  Meget tilfreds
  Læs mere

  Biludlejning med Sixt: Alt du har brug for at vide om Sixt

  Sixt biludlejning - Auto EuropeSixt er en af verdens mest indflydelsesrige internationale biludlejningsfirmaer. Virksomhedens ry gør at de har en af branchens bedste omdømme. Med over 2.200 afhentningssteder er Sixt dermed tilgængelig i mere end hundrede lande. Virksomheden var en af de første udlejningsfirmaer som havde hjemmeside, såvel de første som accepterede mobilreservationer. En biludlejning med Sixt er den bedste måde at holde ferie på. Sixt er tilstede i alle større byer, som sker i form af lufthavne, bykontorer, havne og nær turistdestinationer.

  Virksomheden blev grundlagt i 1912 hvor den dengang kun havde tre tilgængelige køretøjer. Sixt var dermed Tysklands allerførste biludlejningsfirma. Under første verdens blev firmaets flåde af biler konfiskeret, og brugt af den tyske hær. Forretningen genopstod efter at krigen var slut. Det samme skete under 2. verdenskrig. Igen fortsatte driften af firmaet efter krigen. Kort efter 2. verdenskrig etablerede virksomheden en taxatjeneste for amerikanske soldater, som var udstationeret i Tyskland. De etablerede ligeledes landets første radiotaxivirksomhed i den sydtyske by München. Det udlejningsfirma som vi kender i dag blev lanceret i 1951 under navnet Auto Sixt. Virksomheden vækstede blandt andet indtil 80´erne, hvor der blev åbnet filialer i de største europæiske lufthavn.

  Læs om de ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger Sixt tager under Covid-19 krisen for alles sikkerhed.

  Billeje med Sixt: Gode priser fra en førende udlejer

  Med over 100 års erfaring i biludlejningsbranchen står Sixt bestemt ved sit motto ''Drive First Class, Pay Economy'', ved at tilbyde kvalitetsfyldte køretøjer til forholdsvis lave priser. Virksomhedne har i dag en flåde bestående af 222.000 køretøjer. Flåden tæller nogle af de bedste bilmærker såsom BMW, Mercedes-Benz, Audi og mange flere. Sixt´s køretøjer udskiftes regelmæssigt, så kunderne kan føle sig godt kørende i moderne biler. Vælg blandt andet mellem økonomibiler, luksus, cabrioleter, minivans, SUV´er m.m. Leje eventuelt luksusbiler ved populære destinationer, hvor køretøjerne blandt andet tæller Audi SQ7, BMW 6-serie Gran Turismo, Mercedes AMG CLA 45 osv. I eksempelvis Florida og Las Vegas kan man leje klassiske amerikanske muskelbiler såsom Shelby Mustang, som er en af verdens mest ikoniske high-performance-biler.

  I næsten 70 år har Auto Europe opbygget solide forretningsforbindelser med verdens største udlejningsfirmaer. Sixt rangerer som en af verdens absolut største udlejningsfirmaer, hvor vi er stolt af at have en godt samarbejde med samtlige af deres afhentningssteder. Udover vores konkurrencedygtige priser hvor man altid er garanteret pirsgaranti, specialiserer vi os også i autocamper udlejning og leje af luksusbiler. Vores prisvindende servic kan kontaktes alle ugens dage på følgende telefonnummer +45 78 75 53 06. Ring endelig hvis du skulel sidde inde med eventuelle spørgsmål.

  Den unikke Sixt billeje oplevelse

  Det populære familiedrevne brand findes i alle verdens afkroge. Virksomheden er stadig 60% familieejet, som ligeledes står for den fulde administration. Sixt er dermed det største og ældste biludlejningsfirma i Tyskland. Lej bil i USA, Schweiz, Brasilien, Australien og afrikanske lande som Bolivia og Sydafrika. Biludlejning med Sixt er den ultimative oplevelse. De bestræber sig altid på at give kunden den bedste oplevelse. Har man styr på de overordnede regler inden afrejse, forløber udlejningen altid problemfrit.

  Vi bestræber os altid på at give kunden den bedste oplevelse. Derfor råder virksomheden altid over kvalitetsfyldte køretøjer, som kunden tilhver en tid kan benytte. Føl dig derfor altid godt kørende når du reservere med Sixt. Derudover kan du alle ugens dage kontakte vores prisvindende reservationsspecialister.