Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA ORLY LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Paris Orly Lufthavn

  Afhent din biludlejning fra Paris Orly Lufthavn og drag fordel af en problemfri billeje i Frankrig! Vi tilbyder vores kunder verdensklasse kundeservice og prisgaranti. Takket være partnerskaber med mange biludlejningsfirmaer over hele verden, er vi også i stand til at tilbyde vores kunder et stort udvalg, så du kan finde det perfekte køretøj til rejsen. Book online i dag med Auto Europe og spar på billejen. For lidt ekstra inspiration til din rejse i Paris og omegn, så læs vores road trip side, der er fyldt med tips og ideer. Herunder finder du biludlejningsanmeldelser fra Paris, hvor andre kunder beskriver deres indtryk af den service vi og vores leverandører leverer.

  Lufthavns information

  Paris - Orly Lufthavn (ORY)
  Officielt navn: Paris Orly Lufthavn
  Adresse: 94390 Orly, Frankrig
  Flyselskaber: Over 20 flyselskaber varetager indenlandske og internationale afgange. Københavns Lufthavn tilbyder direkte afgange til Orly af selskaberne SAS, Norwegian, KLM, Airfrance, British Airways, Vueling, easyJet og Saudia.

  Terminaler

  Orly Lufthavn består af to terminaler: Terminal Vest og Terminal Syd. Terminal Syd bruges til langdistanceflyvninger, primært de internationale. Terminalen er forbundet via VAl shuttle, så man kan nå den pågældende terminal uden problemer.

  Billeje afhentning og aflevering

  Biludlejningskontorerne er placeret på grundetagen i hver terminal. Inden du afhenter din billeje fra Paris Orly Lufthavn, skal du inspicere køretøjet for eventuelle eksisterende skader og markere dem på rapporten. Vær også opmærksom på brændstofpolitikken.

  Selskaberens åbningstider

  Leverandører Åbningstider
  Avis 06:00 til 23:59
  Budget 06:00 til 23:59
  Europcar 06:00 til 23:59
  Firefly Man - tor 09:00 til 13:00 og 14:00 til 20:00
  Fre 09:00 til 22:00
  Lør 08:00 til 13:00 og 14:00 til 17:00
  Søn 11:00 til 16:00 og 17:00 til 20:00
  Hertz 06:00 til 23:59
  National Man - fre 06:00 til 23:59
  Interrent Man - fre 08:00 til 13:00 og 14:00 til 19:00
  Lør 08:00 til 18:00
  Søn 14:00 til 20:00
  Thrifty Man - lør 04:00 til 23:59

  Lufthavns faciliteter

  Rejsende kan slappe af og nyde de bekvemmeligheder, der nu findes i lufthavnen. Man kan for eksempel nyde et godt måltid mad på en af de mange restauranter og cafeer, der er placeret overalt i lufthavnen. Toldfri shopping er til rådighed inden i terminalen. Pengeautomater og valutaveksling findes også i begge terminaler.

  Transport

  Udover en biludlejning fra Paris Orly Lufthavn, så er offentlig transport den nemmeste måde at komme fra Orly til Paris. Der findes også busser og toge, der tilbyder passagererne at komme til og fra lufthavnen. Taxaerne holder alle parkeret uden for terminalbygningen, men de er dog et dyrere alternativ at anvende.

  Orly Lufthavn kan nås via A106 eller A86, hvis du rejser fra Paris. Fra syd kan lufthavnen nås via N7.

  Parkering tips

  Flere parkeringspladser er til rådighed. Der findes både kort- og langtidsparkeringspladser. Dette varierer alt efter, hvor tæt man er på terminalbygningen.

  Kører man i Paris kan man vælge gadeparkering, der dog ofte er en umulig opgave at finde. Det bedste og sikreste valg vil være at anvende byens offentlige parkeringshuse. Hvis du vælger parkering på gaden, skal gebyret betales fra 09:00 til 19:00 mandag til fredag. Priserne er afhængig af den pågældende zone. Jo tættere man er på centrum, desto dyrere er det også at holde parkeret. Byens parkometre accepterer kun et specielt parkeringskort, der hedder "Paris Carte." Det kan købes ved de fleste kiosker. Gadeparkering er ofte tidsbegrænset til maks to timer.

  Nyttige links

  Luftavnens hjemmeside