Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LYON BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Lyon

  Lyon er nærmest et stort verdensarvsted med en stor gammel bydel fra renæssancen, romerske ruiner og historiske industrielle distrikter. Rundt om i byen kan du finde et romersk amfiteater, middelalderlig og renæssancearkitektur i Vieux Lyon og det moderne, ombyggede Confluence-distrikt på Presqu'île-halvøen mellem de to floder, der løber gennem byen. Byen blev grundlagt for 2000 år siden der hvor Rhône- og Saône-floderne løber sammen, og byggede sin formue på silkehandlen. Denne industri forsynede den med smuk renæssancesarkitektur i Vieux Lyon, hvor halv skjulte passager kaldet Traboules forbinder gårde med Saône. Lyon var historisk kendt som et vigtigt område til produktion og vævning af silke og har i moderne tid udviklet et ry som hovedstad for gastronomi i Frankrig. Det har en vigtig rolle i filmhistorien på grund af Auguste og Louis Lumière, der opfandt filmkameraet og autochromemetoden, og dermed de første farvefotografier, i Lyon. Byen er også kendt for sin berømte lysfestival 'Fete des Lumières', der finder sted hver 8. december og varer i fire dage. Du kan ikke tale om Lyon uden at nævne maden, da madentusiaster er enige om, at Lyon er verdens kulinariske hovedstad. Det er kokken Paul Bocuse, som eranset som en gud indenfor det franske køkkens by.

  Når du har brugt et par dage i Lyon på at se seværdighederne, kan du begynde at tænke på alle de fantastiske steder som er inden for rækkevidde, som Annecy, den alpine by der er elsket for sin maleriske kombination af smukke kanaler og gammel bykarakter. Eller Wien, der engang var en stor regional hovedstad under romerne, og som stadig har flere romerske ruiner, som besøgende kan se der i dag.

  Selvom mange af dagsture omkring Lyon kan udføres med offentlig transport, bør du overveje at leje en bil for at få mere fleksibilitet og uafhængighed. Dine egne fire hjul giver dig mulighed for at kontrollere din tid og tidsplan, og afhængigt af hvor mange mennesker der er i din gruppe, kan det være billigere at leje en bil end at bruge andre transportformer. Du kan sammenligne tilbud på biludlejning og finde de billigste priser i vores søgemaskine ovenfor.

  Auto Europe har haft fantastiske priser og den bedste service siden 1954, og hvis du vælger os til din biludlejning, er du sikker fra start til slut. Vores dygtige medarbejdere er tilgængelige hver dag i ugen via telefon, og du kan altid ringe til dem på +45 78 75 53 06 for at få hjælp. Vi tilbyder billeje på over 24.000 steder i over 180 lande verden over, deriblandt Lyon lufthavn, på Lyon’s togstatiner, og flere steder inde i byen. Det er vores gode service, vores lave priser, vores brede sortiment og vores lange erfaring, der gør os til en af de førende biludlejningsagenter på markedet, så se til at booke igennem os, næste gang du lejer en bil. Før du reserverer, kan du dog læse tidligere kunders biludlejningsanmeldelser fra Lyon for at se, hvad de har at sige om vores service og service og oplevelse af lejebiler generelt.

  AUTO EUROPE LYON, FRANKRIG Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Lyon: