Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  NICE

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Nice

  Siden 1954 har Auto Europe ydet den bedste service med de bedste priser og det største udvalg af lejebiler luksusudlejning og autocampere. Gennem vores bookingmotor er du kun få skridt væk fra at reservere dit perfekte køretøj. Ved at vælge en autocamper leje i Nice, er du garanteret frihed og fleksibilitet til at udforske en af verdens mest luksuriøse, dyre og sofistikerede regioner - Côte d'Azur. Hvis du vælger den rigtige autocamper til din ferie, er det garanteret at give dig en uforglemmelig oplevelse. Du kan benytte lejligheden til at besøge Monaco, som er kun 10 km væk eller endda Cannes, hjemsted for den årlige filmfestival. Men lad os ikke glemme Marseille eller St. Tropez, den legendariske by af rigdom, som alle nemt nås med en lejet autocamper. Fra Nice kan man køre imod Italien, som kun er 28 km væk. På vej mod nord finder man kærlighedens by, Paris, hvilket også kunne være en spændende mulighed. Din camper vil give maksimal komfort under din rejse. Med Auto Europe kan du være sikker på, at din reservation er i sikre hænder, så hvorfor ikke kontakte en af vores reservationsagenter for at afklare eventuelle spørgsmål du måtte have.

  Campingpladser i og omkring Nice

  Inden for Nice selv og dets omkringliggende landskab finder du mange tilgængelige campingpladser. Alt du skal gøre er at lukke øjnene og forestille dig, hvilken type af ferie, der vil være rigtigt for dig. Nedenfor har vi valgt fem af de bedste lokale campingpladser, som du kan vælge imellem. Enhver af disse kan være den perfekte mulighed for at bruge et par nætter med din venner eller familie. Lej autocamper i Nice og oplev, hvor uafhængig og fleksibel man kan være på sin ferie.

  Camping La Pinède Beliggende blot 10 km fra St. Tropez og 100 km fra Nice lufthavn. Denne campingplads tilbyder fremragende faciliteter. En spa, swimmingpool med rutsjebane, bordtennis, cykeludlejning, restaurant og adgang til gratis trådløs internetadgang. Dette er blot nogle af de mange fordele, der tilbydes. Campingpladsen har også regelmæssig planlagte underholdningsprogrammer og sportsaktiviteter for at holde gæsterne i gang.
  Camping Holiday Green I det middelalderlige distrikt Fréjus i Côte d'Azur vil du opdage en fabelagtig campingplads beliggende i en behagelig middelhavskov. Med en swimmingpool, spa og sammen med en stor terrasse og en lokal strand er denne campingplads ideel. Byerne Cannes og St. Tropez er også tætte på og et besøg værd.
  Camping Prairies de la Mer Kunne du tænke dig på ferie i Sydfrankrig, nyde Middelhavet og spadsere langs kystlinjen samt opleve lidt sport, men alligevel opleve nattelivet? Så har denne campingplads alt dette og meget mere. Med fremragende faciliteter, herunder restauranter, barer og sportsområder for gæsterne bliver man hurtigt imponeret.
  Camping La Bastiane Denne campingplads er centralt beliggende i et smukt naturreservat. Med strandene i Fréjus kun omkring 10 km væk. Her vil man være i stand til at slappe af og nyde solen. Stedet har en familieatmosfære og er ideel til både børn og voksne.
  Camping Domaine des Naïades Denne firestjernede campingplads har alt hvad du behøver for et behageligt ophold. Stedet har endda en lille ekstra bonus, da St. Tropez kun ligger få minutter væk. Stedet har en swimmingpool, som er meget stor, sammen med et kæmpe udvalg af tilgængelige faciliteter. Dette betyder at selv den mest krævende gæst vil opleve noget ud over det sædvanlige. Campingpladsens middelhavsrestaurant er også det perfekte sted at spise ude.

  Autocampere tilgængelige i Nice

  Nedenfor er et udvalg af fire modeller autocampere, der er tilgængelige via Auto Europe i Nice. De fleste er nyere diesel modeller med manuel transmission. Med Class-B A4-modellen får du ubegrænset kilometer og nok plads ombord til en familie med to børn. Den har en dobbeltseng og to enkeltsenge. Til parkering er denne autocamper også udstyret med et parkeringskamera og sensorer. Den større D1-model kan rumme op til seks personer. Denne 23 fods (7 meter) lange camper er udstyret med tre dobbeltsenge, et køkken og et badeværelse - inklusive et parkeringskamera og sensorer som standard. For tre personer vil A2-modellen være en bedre mulighed. Men hvis du rejser som et par, så kan Minivan være en bedre løsning for dig.

  Explorer Comfort 4 pax

  Explorer

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,37 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Comfort

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,46 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Active S Classic 6 pax Bunk Bed

  Active S

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 4,97 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Classic 6

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,99 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Find ud af mere omkring Nice

  Det er meget nemt at anvende en camper i Frankrig. Ved at gøre det giver det dig også mulighed for at rejse frit i hele landet og udforske områder man ellers ikke ville besøge. Byen Nice anses for at være en af de smukkeste byer i Côte d'Azur. Denne havneby, der ligger mod sydøst i Frankrig, er en del af Alpes Côte d'Azur-provinsen og har omkring 350.000 indbyggere.

  Nice er hele året rundt et vidunderligt rejsemål. I vintermånederne finder man milde temperaturer, som specielt var meget eftertragtede af både de britiske og russiske familier i det 19. århundrede. I denne periode oplevede mange forskellige familier byen, hvoraf Czar's familie var en af dem. Temperaturerne er også perfekte i maj måned til september / oktober. Vi vil dog anbefale at undgå byen i hele sommermånederne, især hvis du har tendens til ikke at kunne lide meget varme. Byen har spektakulære haver, der tiltrækker både lokale og turister. Byen inkluderer store hoteller, der giver en smag af fortiden, men alligevel omfatter nutiden. Denne region på grund af sit milde klima ideel og berømt for at producere god vin. Med hensyn til landbrug har Nice meget at tilbyde. Den gamle by er værd at besøge og omfatter den barokke stil, paladser og herregårde, der alt er med til at tiltrække turister. Vi anbefaler at du besøger Musée Matisse, Musée Marc Chagall eller Musée dArt Moderne et d'Art Contemporain (MAMAC) for at værdsætte kunstværket af Christo Jeanne-Claude eller Andy Warhol.

  Hvis du har en autocamper leje fra Nice og er beliggende i det sydlige Frankrig, vil du snart begynde at stille spørgsmålstegn ved hvorfor du ikke lejede en campervan før. Der er ikke længere behov for at søge hotelværelser, hvilket sparer tid og penge. Sammen med dette kommer mange autocamper modeller med et integreret køkken, hvilket betyder at du kan spare penge ved at købe ind via de lokale supermarkeder og forberede dine daglige måltider i camperen. Prøv også en lækker fransk pate eller ostebaguette sammen med den behagelige duft af havet, solens følelse på ansigtet og det fantastiske, skiftende franske landskab. Vi lover, at man bliver fortryllet af denne oplevelse.