Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  PARIS

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Paris

  Vidste du, at Paris havde 15,6 millioner besøgende i 2014? Det er ikke overraskende, da byen er et af de mest populære turistmål i verden. Uanset om du er på udkig efter kunst, kultur eller historie, vil en autocamper leje i Paris bringe dig tættere på byens største attraktioner, museer, kunstgallerier og udflugtsfaciliteter. Byen har talrige kunstgallerier, der præsenterer nogle af verdens bedste mesterværker, fra forhistorie til renæssance, moderne og klassisk. Et af de mest berømte kunstgallerier er Louvre Museum, som er hjemsted for den ikoniske Mona Lisa. Denne historiske bygning går tilbage til det 12. århundrede og var oprindeligt en fæstning, før den blev et palads i det 16. århundrede og et museum i 1793. Den ikoniske glaspyramide på gården er verdensberømt og kan ikke overses.

  Vores specialister hos Auto Europe vil med glæde rådgive dig på telefon på +4989 - 412 072 98 og via e-mail omkring din udlejning af autocampere i Paris. Andre byer i Frankrig kan også være fremragende destinationer for en fantastisk ferie med autocampere. Hvad med en campervan i Nice eller Montpellier for en god tur langs kysten?

  Campingpladser i og omkring Paris

  I de følgende eksempler, som vi har samlet for dig, har vi kun begrænset os til campingpladser i regionen. I hele Frankrig finder du mange andre faciliteter, som kan planlægges til længere ture. Den bedste måde at organisere din rute på er i etaper, så du kan altid overnatte på en campingplads og hvile før du fortsætter din rejse næste dag. Mangler du lidt info om færdselsreglerne i Frankrig, så læs mere her. Nedenfor finder du et kort overblik over de steder, hvor du kan parkere din camper i Paris.

  Campings Indigo

  Indigo er et naturligt grønt paradis, der ligger direkte ved bredden af Seinen. Campingpladsen tilbyder fuldstændig renoverede lejligheder med lyse og moderne fællesarealer, herunder adgang til den vidunderlige terrasse, en ny legeplads og fuldstændig renoverede sanitære faciliteter. Den firestjernede Camping Indigo byder dig velkommen hele året rundt i en 7 hektar naturpark med ideel beliggenhed for at erobre Paris.
  Paris Est Camping Village Campingpladsen ligger direkte ved bredden af Marne, i et naturreservat med en smuk gågade, traditionelle tavernaer og roklubber. Med direkte fodgængeradgang til Tremblay-parken finder man kun få hundrede meter væk 75 hektar af grønne områder, afslapnings- og sportsfaciliteter med sportsbaner, fitness, tennis, golf og et stort antal af andre aktiviteter!

  Contipark Parking Wurtz Voitures

  Denne mulighed er for dem, der ikke foretrækker en campingplads, men mere en ordentlig parkeringsplads.

  Camping de Paris - Bois de Boulogne

  Denne betalte parkeringsplads kan have ca. 300 autocampere. Campingpladsen findes i den vestlige udkant lige ved Seinen. Pladserne er på græs eller grus og adskilles fra offentligheden af en barriere. Pladsen forbliver lukket fra 02:00-06:00. Receptionen er åben fra kl. 07.00 til 22.00. Pladsen er endda åben hele året.

  Tilgængelige autocampere i Paris

  Lej autocamper i Paris og oplev et stort udvalg af autocampere med mange faciliteter. For eksempel tilbyder MiniVan med sine 20 fod sovepladser til 2 personer. Ud over et køkken, brusebad og toilet, vand og spildevand kommer køretøjet med et fremragende varmesystem. Sporty er bedst til 4 personer. Den er nem at betjene og utrolig funktionel og der er mulighed for at installere børnesæder. Vores tredje model er Family Plus-modellen. FamilyPlus rummer seks personer og er 21 fod lang. De sovende steder er opdelt i to dobbeltsenge og to enkeltsenge. Her kan du nyde din tur fuldt ud takket være køkken, toilet og bruser. Udstyret til D1-camperen er egnet til 6 personer og den har et køkken, brusebad, toilet, vandtank og spildevand samt opvarmning og et bakkamera.

  Comfort Standard Sporty

  Comfort Standard

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,41 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Sporty Camper

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 4,97 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Family Plus Classic 6 Pax

  Family Plus

  Sovepladser: 5 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,51 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Classic 6 Pax

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,99 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Værd at vide omkring Paris

  Når du har valgt og afhentet dit midlertidige feriehus på hjul, bør du parkere din autocamper leje i Paris på en af de mange campingpladser og derved undgå dyre hoteller i byen. Lav en fremadrettet plan, da der er rigtig mange steder at besøge.

  Musée d'Orsay er et must-see direkte ved Seinen. Beaux Arts arkitektur gør det til en af de mest imponerende bygninger i Paris, for ikke at nævne den førsteklasses kunst indeni. Hvis du er lidt mere moderne, er Centre Pompidou et andet strålende kunstgalleri med et stort udvalg af moderne kunst lige fra cubisme til fauvisme og alt der er imellem.

  Hvis du leder efter ikoniske "foto muligheder", finder du mange monumenter og seværdigheder i byen. Triumfbuen er nok et af de mest fotograferede landemærker i Paris. Tag op til udkigstårnet for et spektakulært panorama over Paris og besøg den ubekendte soldats grav under, der samtidig viser sammenklædte mønstre og graveringer, der danner buernes søjler. Pantheon er et andet stort historisk monument at besøge ud over graven. Montparnasse-tårnet, der er Paris eneste skyskraber, betragtes som det mest moderne monument, hvis du vil have en uforlignelig udsigt over byen og Eiffeltårnet.

  Det kan være langt, men det vil helt sikkert være en spændende tur, hvis du beslutter dig for at køre længere mod syd og besøge Nice og andre berømte byer ved kysten!