Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA BEAUVAIS LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Paris Beauvais Lufthavn

  Benyt en Biludlejning fra Paris Beauvais Lufthavn og drag fordel af, at få en hurtig start på rejsen i Frankrig. Denne lille lufthavn betjener primært lavprisselskaber fra Europa. Auto Europe tilbyder nogle af de bedste priser på markedet og tilbyder et stort udvalg fra lufthavnen. Herunder finder du biludlejningsanmeldelser fra Paris, hvor andre kunder beskriver deres indtryk af den service vi og vores leverandører leverer.

  Lufthavnen ligger omkring 85 kilometer nord for Paris. Turen tager ca. 1 time og 15 minutter på A16. Inden ankomst til kærlighedens by, kan man nyde den smukke natur eller besøge de smukke landsbyer som Reims, der er kendt for sin champagne. Ønsker man flere tips og inspiration til rejsen, kan man læse mere på vores road trip side, hvor vi har lavet en guide om Paris og dets omgivelser.

  Lufthavns information

  Paris Beauvais-Tille Lufthavn (BVA)
  Officielt navn: Aéroport de Beauvais-Tillé
  Adresse: 60000 Beauvais, Frankrig
  Tel: +33 892 68 20 66
  Flyselskaber: Air Moldova, Blue Air Mgt, Eurolot, Jetairfly, Ryanair og Wizz Air. Fra Danmark findes der desværre ingen direkte afgange.

  Terminaler

  Paris Beauvais Lufthavn består af to terminaler, som ligger ved siden af hinanden. Der er et par restauranter, snackbarer og butikker tilgængelige.

  Billeje afhentning og aflevering

  Biludlejningsfirmaerne er alle beliggende i ankomsthallen. Udlejningsbilerne holder direkte parkeret på vejen overfor terminalbygningen. Ankommer man til lufthavnen uden for selskabets åbningstid, kan der laves en særlig aftale. Dette betyder, at man mod et ekstra gebyr godt kan få udleveret sin bil. Ved aflevering af bilen uden for selskabets åbningstid, kan man benytte sig af firmaets nøgleboks. Forhør dig hos personalet om de gældende regler. Det er også meget vigtigt, at når du foretager en reservation, at du tjekker vilkår og betingelser på din voucher inden, at man afhenter sin billeje fra Paris Beauvais Lufthavn.

  Firmaernes åbningstider

  Leverandører Åbningstider
  Avis Søndag 08:00 til 15:00 og 17:00 til 23:00
  Mandag til lørdag 08:00 til 23:00
  Enterprise Mandag til fredag 07:45 til 23:00
  Weekend 08:00 til 12:00 og 13:00 til 23:00
  Europcar Søndag til lørdag 08:00 til 23:00
  Hertz Mandag til søndag 07:00 til 23:00
  Sixt Mandag til fredag 08:00 til 23:00
  lørdag til søndag 08:00 til 12:00 og 13:00 til 23:00
  UCAR Mandag til fredag 08:00 til 12:00 og 13:30 til 17:00

  Lufthavns faciliter

  I terminalen vil man finde et turistkontor med et udvalg af restauranter, snackbarer og butikker.

  Transport

  Hvis du er på vej direkte mod Paris efter din ankomst, kan du køre videre til motorvejen A1 mod Lille og tage A16. Alternativt kan man anvende A16, dog tager turen lidt længere tid, da den tager 1 time og 15 minutter. For at lære mere om landets færdselsregler, kan man se mere på vores på vores side omkring kørselsinformation.

  Der er en shuttle bus, som går fra Beauvais Lufthavn til Paris - Porte Maillot. Busserne afgår hvert 20. minut. Igen kan man også tage bussen fra Poorte Maillot, hvis man skal flyve fra selvsamme lufthavn. Rejsetiden hver vej er ca. 1 time og 15 minutter.

  Et andet alternativ er at anvende bybussen nr. 12, der kører fra lufthavnen ind til det historiske centrum af Beauvais. Herfra kan man tage toget fra byen direkte til Paris. Forvent at turen tager omkring 1 time og 15 minutter.

  Parkering tips

  Der er masser af parkeringspladser til rådighed i lufthavnen. Efter sigende skulle der være plads til 4.000 biler. Parkeringsplads et er direkte foran terminalen og er inden for 2 minutters gang til bygningen. Parkeringsplads to er nærmere Terminal 2 og er ideel til kort- og langtidsparkering. Parkeringsplads fire anvendes mest til langtidsparkering og er ca. 10 minutters gang fra terminalbygningen.

  Parkeringsmuligheder i Paris centrum er begrænset på grund af de mange biler, der holder parkeret på byens gader, så man skal altid være opmærksom og tænke sig om, hvis man anvender sin biludlejning fra Paris Beauvais Lufthavn. På gaden kan man parkere, hvis man har byens "Paris Carte", der er tilgængelige fra de fleste kiosk butikker. Kortet er et gyldigt parkeringskort, der skal anvendes til parkometrene. Der er også underjordiske parkeringsanlæg i Paris, hvor man kan forudbestille sin parkeringsplads.

  Nyttige links

  Paris Beauvais Lufthavn hjemmeside