Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BRUXELLES

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Bruxelles – Find din perfekte leje

  Auto Europe tilbyder exceptionel kundeservice. Med en leje i Bruxelles har du muligheden for at besøge nye steder i dit eget tempo og få det meste ud af din rejse. Vores prisgaranti sørger for det bedste tilbud og den højeste servicekvalitet på din biludlejning i Bruxelles. Reserver en billig billeje i Bruxelles online allerede i dag. At leje bil i Bruxelles lufthavn er hurtigt og enkelt og vi kan også tilbyde afhentning på de mange bykontore. Belgien og Bruxelles er enkelt og økonomisk med Auto Europe. Nyd friheden ved at have egen transport. Vi tilbyder biludlejning ved alle store destinationer samt en stor bilpark, så få det meste ud af din rejse med en billeje fra Auto Europe.

  Bruxelles er Belgiens hovedstad og er sæde for NATO og mange EU-institioner. Med en biludlejning i Bruxelles har man mulighed for at opleve alle byens seværdigheder. Specielt kan vi anbefale: Grand Place, rådhuset i det gamle centrum, det kongelige palads og Mannequin Pis, der er et springvand i bronze og et stort symbol for byen. Vi kan også anbefale en dagstur til Charleroi Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Bruxelles du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik og parkering

  At køre i Bruxelles adskiller sig ikke fra mange andre storbyer i Europa. Der er enkelte smalle gader, der sommetider er overbelastet, men så snart man når ud af byen vil man have god plads og frihed på vejene. For nyttige tips om kørsel i Belgien, så klik her.

  Parkering

  I myldretiden kan det være udfordrende at finde en parkeringsplads i centrum. Der er mange parkeringshuse, hvor man betaler på timebasis. Det er specielt i myldretiden et godt valg, at anvende denne mulighed. Man kan også forlade bilen i udkanten af byen og rejse til centrum med metro eller shuttle-bus. Der findes i øjeblikket 8 gratis shuttle-busser, der kan tage dig til centrum fra en parkering ude for byen.

  Geografisk information

  Byen kaldes Bruxelles på fransk og Brussel på hollandsk. Bruxelles ligger få km nord fra det fransktalende område og syd for det hollandske område. Fransk er hovedsproget, men byen er blevet særdeles international og efterhånden bliver der talt mange sprog. Bruxelles har 19 kommuner, der er ansvarlige for deres egen skoler og veje. Vejret minder i mange træk om Danmark. Byen er attraktiv at besøge hele året rundt med alle sine seværdigheder. Specielt om vinteren, hvor der er en masse julemarkeder har byen også mange besøgende.

  Bruxelles lufthavn

  Lufthavnen ligger ikke mere end 11 km nordøst for byen og tilbyder offentlig transport fra lufthavnen og til centrum.

  Bruxelles Airport (BRU)
  Adresse: A201, 1930 Zaventem, Belgien
  Hjemmeside: www.brusselsairport.be
  Telefon: +32 2753 7753

  Offentlig transport

  Det offentlige transportsystem i Belgien og ikke mindst i Bruxelles er meget godt. Der er både metro, tog, busser og sporvogne tilgængelig og kører regelmæssigt over hele byen. Byen er forbundet med London, Amsterdam og Paris med højhastighedstog.

  Nyttige links

  Turistinformation Bruxelles