Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BRUXELLES BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Bruxelles

  Bruxelles er ikke kun den fascinerende hovedstad i Belgien, det er også den administrative hovedstad i hele Den Europæiske Union. Det er et fascinerende sted med fantastisk arkitektur og fascinerende historie pakket i hver gade og gyde. Bruxelles er smuk, historisk og alligevel utroligt hip, fyldt med skjulte arkitektoniske skatte og multikulturelle aktiviteter, der stolt viser byens blandede og levende historie. Bybilledet i sig selv er absolut majestætisk, mens det stadig er i stand til at svinge fra nedslidt til finurlig til magisk i en gade. Byens stemning er svært at sætte fingeren på. Nogle gange virker den meget forretnings- og bureaukratifokuseret, det er trods alt EUs administrationscenter, men på andre tidspunkter føles det afslappet og tager sig ikke for alvorligt: Bruxelles er kendt for at være mange ting på én gang, og at alsidigheden udvides til dens attraktioner. Tissende statuer, parker og bakker med specifikke kulturelle missioner, strålende villaer i jugendstil og art deco og endda Europa i miniature - Bruxelles har det hele. I sin kerne er Bruxelles dog en middelalderby med enestående art nouveau-facader, der fylder gaderne og de store luksuriøse torve og pladser spredt over hele byen.

  Det er denne mangelags atmosfære, der gør Bruxelles til en så fantastisk by at besøge. Den har virkelig noget for enhver smag og tilbyder klassiske europæiske elementer som kunst og arkitektur sammen med mere usædvanlige attraktioner. Besøg ikke Bruxelles, hvis du er på diæt, da pommes frites, muslinger og øl hurtigt vil friste dig over evne. At tilbringe et par dage i byen giver dig mulighed for at se alle de største og mest populære seværdigheder, men hvis du er her i en uge, vil du være i stand til at besøge nogle mere obskure, men lige så fascinerende attraktioner, og tage nogle dagture ud i det spændende område omkring byen, efter at du har hentet din lejebil i Bruxelles lufthavn eller på en af de andre lokationer i byen.

  Auto Europe har haft fantastiske priser og den bedste service siden 1954, og hvis du vælger os til din biludlejning, er du sikker fra start til slut. Vores dygtige medarbejdere er tilgængelige hver dag i ugen via telefon, og du kan altid ringe til dem på +45 78 75 53 06 for at få hjælp. Vi forstår, at det kan være skræmmende at leje en bil i et fremmed land, og vi er her for at lette processen og besvare alle dine spørgsmål. Det er vores gode service, vores lave priser, vores brede sortiment og vores lange erfaring, der gør os til en af de førende biludlejningsagenter på markedet, så se til at booke igennem os, næste gang du lejer en bil. Før du reserverer, kan du dog læse tidligere kunders biludlejningsanmeldelser fra Bruxelles for at se, hvad de har at sige om vores service og service og oplevelse af lejebiler generelt.

  AUTO EUROPE BRUSSELS, BELGIEN Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Brussels: