Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA BRUXELLES LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Bruxelles Lufthavn

  Med en biludlejning fra Bruxelles Lufthavn, kan du være på vej til at udforske hovedstaden i Belgien og landets smukke omgivelser endnu hurtigere. Her hos Auto Europe tilbyder vi kvalitets biludlejning og de bedste priser, der passer til alle rejsendes behov. Med vores fremragende kundeservice og partnerskaber med et stort udvalg af biludlejningsfirmaer over hele verden, kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte bil til din næste ferie i Belgien. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Bruxelles du kan læse på anmeldingssiden.

  Lufthavns information

  Bruxelles Lufthavn (BRU)
  Officielt navn: Brussels Zaventem Airport eller Brussels National.
  Adresse: A201, 1930 Zaventem, Belgien.
  Lokation: Lufthavnen ligger 18 kilometer nordøst for Bruxelles.
  Flyselskaber: Omkring 70 flyselskaber servicerer lufthavnen i Bruxelles. De store flyselskaber inkluderer: Aer Lingus, Air Canada, Air Europa, Air France, Air Transat, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Czech Airlines, Delta Air Lines, easyJet, Emirates, Ethiopian Airlines, Etihad Airways, Finnair, Hainan Airlines, Iberia, Icelandair, Jet Airways, KLM, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Qatar Airways, Ryanair, SAS, Swiss International Air Lines, THAI, Thomas Cook Airlines og United.

  Terminal

  Der er kun en terminal i lufthavnen, så det er relativt enkelt at finde rundt.

  Billeje afhentning og aflevering

  Man finder de fleste biludlejningskontorer i ankomstterminalen, medmindre andet er angivet. Husk at tjekke, hvilken leverandør du har lejet bilen hos. Denne information vil være synlig på ens voucher på første side.

  Leverandører Åbningstider
  Avis 06:30 - 23:30
  Europcar 06:30 - 23:00
  Enterprise 06:30 - 23:00
  Hertz 06:30 - 23:00
  Thrifty 06:30 - 23:00

  Lufthavns faciliteter

  Bruxelles Lufthavn er hjemsted for et stort udvalg af tjenester, for at sikre at man får en sikker og behagelig rejse. Du vil finde et udvalg af caféer, barer og restauranter, hvor der vil være mulighed for en bid mad. WiFi er gratis i en time. I terminalen vil man samtidig finde valutaudveksling, hæveautomater, et apotek, et posthus og butikker. En benzinstation er beliggende nær udgangen af lufthavnen.

  Transport

  Når man afhenter sin billeje fra Bruxelles Lufthavn, er der ikke mere end 18 minutters kørsel til centrum af Bruxelles.

  I tilfælde af, at man vælger af afhente bilen fra et bykontor, vil der være en række offentlige transportmidler, der vil føre dig til centrum af byen. Busser og tog er tilgængelige fra lufthavnen til byens centrum. Det er endda muligt at fange nationale og internationale tog fra lufthavnen. Med en udlejningsbil vil du også være i stand til at udforske de omkringliggende byer i Belgien, såsom Antwerp og Charleroi.

  Parkering tips

  Det kan være svært at finde ledige parkeringspladser i byens centrum. Anvender man en biludlejning fra Bruxelles Lufthavn, anbefaler vi, at man gør brug af de offentlige parkeringspladser. Der findes også ledige parkeringspladser i udkanten af byen, hvor man så kan rejse ind til centrum med offentlig transport. Nogle hoteller vil også tilbyde deres gæster parkeringsplads. Det frarådes at køre i byen i myldretiden, da vejene har tendens til at blive overfyldte.

  Nyttige links

  Bruxelles Lufthavn hjemmeside