Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BELGIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Belgien – Book og spar

  Oplev Belgien på den bedste måde med en biludlejning fra Auto Europe! Vi har 60 års erfaring, hvilket ikke kun betyder vi har de bedste internationale og lokale samarbejdspartnere, vi tilbyder også de billigste priser på market - og ikke mindst en uovertruffen service! Kundeservice har døgnåbent 7 dage om ugen. Kontakt os og vi vil hjælpe med at sammensætte din billeje, så den er skræddersyet til din ferie! I Belgien lejer vi biler fra 17 forskellige byer over hele landet, bl.a. i Bruxelles og Charleroi. Derved er du sikker på at finde det mest oplagte sted, at starte dit ophold i Belgien. Du vil opdage at en udlejningsbil i Belgien kan give dig en mere afslappende ferie, da man undgår afhængigheden af offentlig transport. Man kan let og bekvemt komme omkring til de steder man vil opleve og så i ens helt eget tempo!

  Få mest ud af din billeje!

  Beliggende ved Nordsøen's kyst, er Belgien tilhørende Benelux-landene. Belgien byder på fantastiske muligheder for kultur-elskere med 35 steder fra UNESCO's Verdensarvsliste, men er også et gourmet paradis: 650 forskellige slags øl og 2.000 chokolade butikker!

  Kørselsregler og tankstationer

  Her kan man finde nyttig informationer, som vil hjælpe til, at man kan nyde sin ferie i Belgien uden bekymringer:

  • Sikkerhedsseler er obligatoriske for føreren og alle passagerer, mens børn under 12 år ikke er tilladt at sidde på forsædet.
  • Promillegrænsen i Belgien er som i Danmark 0,5.
  • Det er vigtigt, at man notere sig navnene på de destinationer man skal besøge i alle talte sprog i Belgien, hvis man kører gennem områder, hvor der anvendes forskellige sprog. Dette skyldes, at vejskilte i byerne kun findes i det lokale sprog, undtaget i Bruxelles, som er tosprogedet. Navne på byer kan være meget forskellige mellem de forskellige sprog. Eksempelvis: Mons er fransk og byen hedder Bergen på hollandsk, mens Antwerpen, som kaldes Antwerpen på hollandsk, er Anvers på fransk.
  • Vejskiltning kan i flere landlige områder være modstridende, så det anbefales, at man køber et godt kort eller tilføjer en GPS til sin billeje.
  • Tankstationer er ganske let at finde langs de større veje, men ikke alle har nødvendigvis åbent 24 timer i døgnet, så sørg for at fylde op i god tid, hvis du kører meget sent eller meget tidligt.

  For mere information om, at køre din lejebil i Belgien, kan du klikke her.

  Vejafgifter

  Det er ganske gratis at køre på Belgiens motorveje, men kører man igennem Liefkenshoek tunellen i Antwerpen, så skal man betale afgift. Her kan det betale sig, at betale med kreditkort.

  Aldersvilkår

  Man skal være mindst 18 år for at køre bil i Belgien, men de fleste biludlejningsfirmaer lejer kun biler til dem, der er 23 år og ældre. Derudover vil bilister under 25-årige blive påkrævet et ekstra ung-chauffør gebyr i langt de fleste tilfælde.

  Valuta

  Valutaen i Belgien er euroen. Gængse kreditkort såsom Visa, MasterCard og American Express, kan bruges til betaling i større virksomheder, men for mindre butikker og cafeer er det bedst at have nogle kontanter på hånden. Pengeautomater er hyppigt at finde rundt i byerne, hvor du kan bruge dit bankkort til at hæve penge. Det anbefales, at du informerer din bank eller kortudbyder, at du vil bruge dit kort i udlandet, for at sikre, at din ferie forløber gnidningsfrit.

  Tidsforskel

  Belgien er under samme tidszone som Danmark, Greenwich Mean Time, GMT +1. Sommertid begynder i slutningen af marts og slutter sidst i oktober.

  Ordbog

  Der er tre officielle sprog i Belgien: hollandsk, fransk og tysk, hvor hollandsk og fransk er det mest talte. Hollandsk tales i Flandern regionen, fransk i Vallonien, hvor tysk også tales i den østlige del af regionen, selvom antallet af tysktalende er relativt lille. Bruxelles-regionen er officielt tosproget: både hollandsk og fransk tales.

  Nedenfor kan du finde nogle nyttige sætninger på både fransk og hollandsk:

  Hej - Hollansk: Hallo, French: Salut
  Godmorgen - Hollandsk: Goedemorgen, French: Bonjour
  Tak - Hollandsk: Dank je wel, French: Merci
  Farvel - Hollandsk: Tot ziens, French: Au revoir
  Ensrettet vej - Hollandsk: Eenrichtingsstraat, French: Rue à sens unique
  Ingen parkering - Hollandsk: Verboden te parkeren, French: Stationnement interdit
  Tankstation - Hollandsk: Benzinestation, French: Station-service
  Motorvej - Hollandsk: Snelweg, French: Autoroute
  Kørekort - Hollandsk: Rijbewijs, French: Permis de conduire
  Vejarbejde - Hollandsk: Wegwerkzaamheden, French: Travaux routiers
  Udgang - Hollandsk: Afslag, French: Sortie

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Belgien er 220 til 230V 50Hz. Da man kun kan bruge stik med to ben, så vær opmærksom på, at tage de rigtige stik med, som ikke har jordstik (tredje ben).

  Pas og ambassade information

  Danske statsborgere behøver ikke visum for at komme ind Belgien, men skal have et gyldigt pas med.
  Hvis du har behov for ydelser fra den danske ambassade, så ligger den i Bruxelles og har følgende kontaktoplysningerfor:

  Danske ambassade i Bruxelles
  Rue d'Arlon/Aarlenstraat 73
  B - 1040 Bruxelles
  Tlf: +32 (0)2 233 09 00
  Email: : bruamb@um.dk

  Autocamper leje i Belgien

  Udforsk det forholdsvis lille vesteuropæiske land med en autocamper leje i Belgien. Med en sådanne suveræn beliggenhed kan du let og uden problemer udforske Belgiens nabolande. Kør til storbyerne Paris, Köln og Amsterdam, som er beliggende inden for nærmeste rækkevidde. Udforsk landets hovedstad Bruxelles, som byder på en masse uforglemmelige seværdigheder.

  Nyttige links

  Turistinformation Bruxelles

  Infografik: Luksus på din rejse