Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LUKSUS PÅ DIN REJSE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Kør med stil på motorvejen

  Auto Europe's luksus biludlejning opfylder dine drømme på vejen! Før at du afhenter din drømme bil, så tag et kig på vores infografik nedenfor. Den vil vise dig specifikke modeller til rådighed i forskellige europæiske lande samt de lokale færdselsregler.

  For at bestille en luksus biludlejning, besøg venligst vores luksus søgemaskine, der vil vise tilgængelighed og priser.

  Tyskland

  Drømmer du om en Porsche 911 Carrera S - Motorydelse: 294 kW 400 hk, tophastighed: 303 km/t. Blandt det store udvalg af luksusbiler, som du kan leje i Tyskland, vil du finde følgende mærker: Mercedes, Porsche, Audi, BMW, Maserati og mange flere. De tyske motorveje har ingen vejafgifter samtidig med, at de fleste strækninger er uden fartgrænse, hvilket glæder de mange fartglade bilister!

  Bemærk: Vinterudstyr er obligatorisk i hele landet. Biler lejet i vinterperioden er udstyret med vinterdæk.

  Østrig

  Det er ingen overraskelse at du gerne vil køre en Mercedes GLK med en motorydelse på 225 kW - 302 hk og en tophastighed på 209 km/t under dit ophold i Østrig! Men vær opmærksom på, at fartgrænsen på de østrigske motorveje er 130 km/t og brugen af radar kontrol er hyppig. Ved hastighedsovertrædelse skal bøden betales på stedet. Den maksimale tilladte alkoholpromille er 0,5 (0,1 for bilister, der har haft kørekort i under to år). Pas på denne grænse! Bemærk at biler på motorvejene skal fremvise en vignette og være udstyret med vinterdæk i vinterhalvåret.

  Belgien

  Vil du køre en Audi A5 Sportback på din næste tur til Belgien - Motorydelse: 200kW - 272 hk, tophastighed 249 km/t. Fartgrænsen på de belgiske motorveje er 120 km/t. Motorvejene meget tydeligt ses, da de alle er belyst om natten, undtagen (for at spare energi) fra 00:30 til 05:30. Der er ingen afgifter på belgiske motorveje. Bemærk at den maksimale tilladte alkoholpromille er 0,5. Overskrides denne grænse skal bøden betales kontant under straf for bilen imobilliseres.

  Frankrig

  Hvordan tror du det ville være at køre en Ferrari F12 Berlinetta med en motorydelse 545 kW - 741 hk og en tophastighed på 340 km/t. I sådan en kræftig bil med et vidunderligt design er oplevelsen unik! I Frankrig kan man også leje følgende biler: Mercedes, Jaguar, BMW, Audi, Maserati, Porsche, Lamborghini, Rolls Royce og mere. Franske motorveje har som bekendt vejafgift med undtagelse af nogle områder og fartgrænsen ligger mellem 110-130 km/t. Det er forbudt at køre med en alkoholpromille på mere end 0,5.

  Storbritannien

  Alles øjne vil følge dig, når du kører en elegant Aston Martin gennem London's gader! Med en motorydelse på 380 kW - 517 hk og en tophastighed på 295 km/t er Aston Martin med i toppen af luksuskøretøjer. Bemærk, at fartgrænsen på motorveje og tosporede veje er 112 km/t (70mph). Der er ingen vejafgifter med undtagelse for et par områder. En afgift for trafikbelastning er obligatorisk for alle køretøjer i Congestion Charge zonen i London. Promillegrænsen ligger på 0,5.

  Portugal

  Tag til Faro og nyd ferien med et strejf af prestige! Når du kører en BMW M5 Serie med en motorydelse på 225 kW - 306 hk og en tophastighed på 249 km/t vil du være i stand til at nyde en enestående komfort, banebrydende teknologi og et moderne design! Bemærk: Portugisiske motorveje er meget dyre og fartgrænsen er 120 km/t. Elekstriske vejafgifter er angivet ved skiltning med "Electronic toll only". Promillegrænsen er 0,5.

  Infografik: Luksus på motorvejen