Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I BELGIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Belgien

  Tag en tur i Europa i total komfort med en rummelig Belgien ! Belgien er det ideelle udgangspunkt for den perfekte roadtrip i Europa, da landet grænser op til Frankrig, Tyskland, Luxembourg og Holland. Lej en komfortabel bil og tag din dine venner med eller forkæl dig selv med en fabelagtig sportsbiludlejning i Belgien. Gennemse vores omfattende flåde nedenfor og bestil din yndlingsbil via vores booking formular.

  Hvorfor leje en minibil Belgien

  Lej bil i miniklassenFå mest ud af dine rejser i Belgien med en minibil, som er perfekt til byudflugter. Oplev Bruxelles med en lille bil som er designet til bykørsel. Bilerne er økonomiske med brændstof, og passer ind på små parkeringspladser, hvor større biler ikke kan parkere. Spænd sikkerhedsselen og nyd turen!
  Populære modeller i miniklassen: Volkswagen Up, Ford Ka, Opel Adam, Ford Fiesta.

  Hvorfor leje en økonomibil i Belgien

  Lej bil i økonomiklassenDer er flere grunde til at leje en økonomibil i Belgien, ikke kun på grund af de reducerede omkostninger med brændstof, men også på grund af det ubegrænsede antal kilometer og det indre rum der passer til et par. Når du lejer en økonomibil i Belgien, kan du vælge mellem to køretøjsmuligheder med 2 eller 4 døre. Uanset hvad planen for din ferie er, kan den perfekte økonomibil vente på dig, så snart du ankommer til Bruxelles.
  Populære modeller i økonomiklassen: Ford KA, Opel Corsa, Peugeot 208, Volkswagen Polo, Renault Clio og meget mere*

  Hvorfor leje en kompaktbil i Belgien

  Lej bil i kompaktklassenLeje af en kompaktbil i Belgien vil give dig mere plads til både din bagage og dine ben, i forhold til en økonomibil, uden at skulle ofre mange penge på brændstofforbrug. Hvis du planlægger at bo i Bruxelles , udforske det øvrige Belgien eller tage på en roadtrip gennem Europa, er leje af en kompaktbil langt den mest alsidige mulighed med en overflod af muligheder at vælge imellem i vores omfattende flåde.
  Populære modeller i kompaktklassen: Opel Astra, Volkswagen Golf, Renault Megane, Ford Focus, Mercedes Benz A-Klasse og mange andre muligheder*

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Belgien

  Lej bil i mellemklassenNår du vælger en mellemklasse bil i Belgien, oplever du straks fordelene ved rummeligheden, det store bagagerum og forskellen i styringskvalitet. Hvad end du har brug for en VW Passat Stationcar til at rejse med hele familien eller bare lidt mere benplads på længere rejser, tilbyder Auto Europe super lejebiler at vælge imellem indenfor denne bilkategori.
  Populære modeller i mellemklassen: Citroen C4 Picasso, Ford C-Max, Opel Insignia, VW Passat Stationcar, Renault Scenic og mange andre muligheder*

  Hvorfor leje en familiebil i Belgien

  Lej bil i familieklassenPerfekt for familier som elsker at rejse, da det at leje en familiebil i Belgien tilbyder et væld af komfort og faciliteter, som ikke findes i mindre biler, herunder mere komfortabel interiør, mere bagageplads og mere kraft til kunne krydse de belgiske bjerge.
  Populære biler i luksusklassen: Mercedes C-Klasse, Audi A4 (stationcar eller coupe), BMW 3 Series og en række andre top udlejningsbiler*

  Hvorfor leje en luksusbil i Belgien

  Lej en luksusbilHvis du hellere vil køre en bil med kraftig motorbrøl, lædersæder og interiør af høj kvalitet frem for de mere praktiske funktioner i mindre biler, vil du være glad for at vide, at Auto Europe samarbejder med nogle af de førende leverandører, som kan tilbyde en bred række luksusbiler i Belgien, fra Mercedes Benz til BMW og meget mere.
  Populære modeller i luksusklassen: Mercedes E-Klasse, Audi A6, Jaguar XJ, BMW 5 Series (stationcar eller coupe), Porsche 911*

  Hvorfor leje en SUV eller en van i Belgien

  Leje en SUV eller en van/minibusFor autentiske europæiske eventyr er et mere robust køretøj nødvendigt. Lej en van i Belgien eller en SUV'er, og drag fordel af øget bagage kapacitet, vinterdæk og komfort for mindst 5 passagerer. Hvad end du vil leje en van til udendørs tur gennem bjergene, eller en luksuriøs BMW X5 SUV til at køre komfortabelt rundt om i landet, har Auto Europe det, du ønsker.
  Populære modeller i SUV og van klassen: Ford Galaxy, Volkswagen T5, Opel Vivaro, Volvo XC90, Nissan Qashqai, BMW X5.
   
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.
  *Præcise bilmærker og modeller kan ikke garanteres i alle tilfælde. Specifikke køretøjer kan variere afhængigt af tilgængelighed.