Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I STUTTGART

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Stuttgart – Bedste priser med Auto Europe

  Stuttgart har det hele. En fantastisk beliggenhed i en dal omgivet af bakkede vinmarker, en sund dosis af glamour og penge samt en lang række arrangementer at vælge imellem. Ofte kåret til en af de mest levedygtige byer i Tyskland, er Stuttgart en blanding af by- og landlivet, der uden tvivl tilbyder det bedste fra hver verden. Romantiske parker, søer og slotte; naturskønne bakker ideelle til vandreture, teatre og gallerier for kultur gribbe eller Porsche og Ferrari museer - der er noget for enhver smag! Stuttgart rækker både som et familievenligt sted og en by til forretning og centrum for ingeniørvirksomheder og bilindustrien i Tyskland. Biludlejning i Stuttgart giver dig mulighed for at strejfe hele regionen, om så det viser sig at være Schwarzwald, Bodensøen eller endda München og Bayern med sine storslåede alper. Tjek biludlejning fra Auto Europe for nogle af de bedste priser på biludlejningsmarkedet og drag fordel af dit ophold i Tyskland! Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Stuttgart du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik

  Som i enhver storby kan der til tider opstå trafikpropper eller mangel på parkeringspladser i Stuttgart. Dette er selvfølgelig mere sandsynligt i løbet af myldretiden. Dog er der normalvis ikke noget at være bekymret over. Find mere information om færdselsregler i Tyskland her.

  Parkering

  Parkering på gaden i Stuttgart er begrænset og ikke gratis. Du vil have en række underjordiske parkeringshuse i centrum til rådighed. En anden bekvemmelig mulighed er Park & Ride, hvor du kan parkere din billeje i Stuttgart på en parkeringsplads i nærheden af et stop for offentlig transport. Det giver dig muligheden for at opleve byen uden at skulle bekymre dig om p-pladser pg p-billetter.

  Geografisk information

  Stuttgart er beliggende i en dal omgivet af bakker og vinmarker. Du kan nyde en fantastisk udsigt, hvis du tager ud til nogle af de trappetrin som er spredt rundt om i bakkerne. Disse trin er ret gamle - de fleste af dem blev bygget på det tidspunkt, hvor vinmarkerne stadig dækkede det meste af dalen. Du finder en smuk, naturskøn cykel- og vandresti lige ved siden af floden Neckar, som strømmer gennem byen. Underholdning er endnu et højdepunkt i Stuttgart. Det centrale kvarter Bad Cannstatt har det næststørste spa i Europa, lige efter Budapest. Byen ligger mellem Schwarzwald og Schwäbische Alb. På grund af sin beliggenhed bliver det ofte varmt og fugtigt om sommeren, meget varmere end i det omkringliggende land. De varmeste måneder er juli og august, hvor gennemsnits temperaturer ligger på 20°C og dagtemperaturer endda kan ramme 39°C. Efterårsmånederne er kølige og ofte regnfulde. Vinteren begynder officielt i december, hvor man kan forvente snedækkede dage og minus temperaturer. Julemarkedet, som er meget populært i Stuttgart, finder sted i næsten hele december måned, og lader dig varme op med et krus gløgg i det historiske centrum.

  Stuttgart Lufthavn

  Stuttgart lufthavn er beliggende i Echterdingen, en nærliggende by ca. 14km syd for byen. Lufthavnen fungerer som et knudepunkt til Lufthansas datterselskab Germanwings og Eurowings. Stuttgart er godt forbundet med større europæiske byer, og lufthavnen har også lange ruter til f.eks. Abu Dhabi og Atlanta. Det store internationale messecenter er bekvemt placeret ved siden af lufthavnen.

  Stuttgart Lufthavn (STR)
  Adresse: Flughafenstraße 32, 70629 Stuttgart, Tyskland
  Hjemmeside: www.stuttgart-airport.com
  Telefon: + 49 711 948 0

  Offentlig transport

  Alle bykvarterer i Stuttgart er forbundet med et netværk af S-bahns (tog) og busser, hvis du ikke ønsker at tænke på p-pladser og myldretrafik med din biludlejning i Stuttgart. De opererer dagligt fra 5:00 til 1:00. I weekender og under særlige arrangementer kan du benytte natbusser. Passagerer der kører med sporvogn, kan bestille en taxa efter kl. 20 ved at fortælle sporvognchaufføren deres navn og stoppet hvor de skal af. Kvinders nattaxi er også til rådighed for at sikre kvindernes sikkerhed. Denne taxitjeneste opkræver i henhold til den almindelige, lokale takster. Billetter skal købes på maskiner og valideres forud for din rejse.

  Nyttige links

  Turistinformation i Stuttgart