Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA STUTTGART LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning fra Stuttgart lufthavn med Auto Europe!

  Stuttgart er den største by i Baden-Wuerttemberg regionen, dermed er det passende at have en international lufthavn, som flyver til USA og store dele af Europa. Byen er stemt til at være en af Tysklands mest livlige byer, hvilket kommer til kende ved de mange attraktioner og seværdigheder. Byen er mest besøgt i november og december på grund af dens julemarked. Markedet tiltrækker folk fra hele Tyskland og Europa. Området omkring Stuttgart byder på en masse vinerier, slotte og søer som udelukkende er at besøg værd. Afhent din billeje fra Stuttgart lusthavn og kom godt fra start. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Stuttgart du kan læse på anmeldingssiden.

  Information om lufthavnen

  Stuttgarts internationale lufthavn er omtrent beliggende 14 km syd for byens centrum. Det tager blot 20 minutter at køre fra lufthavnen til byens centrum, hvilket gør at du har massere af tid til yderligere attraktioner. Stuttgart lufthavn blev etableret i 1939 som erstatning for Böblingen lufthavn. De i alt 4 terminaler betjener årligt omtrent 11 mio. passagerer.

  Stuttgart lufthavn (STR)
  Officielle navn: Flughafen Stuttgart
  Adresse: Flughafenstraße 32, 70629 Stuttgart, Tyskland
  Beliggenhed:: Lufthavnen er beliggende 14 km syd for Stuttgart centrum
  Flyselskaber som opererer fra Stuttgart lufthavn: Der er i alt 57 forskellige selskaber som opererer til og fra lufthavnen. Den største operatør er udelukkende lavprisselskabet Eurowings, som transportere med knap 37% af lufthavnens besøgende. Delta Airlines står for flyvningerne til den eneste amerikanske destination, nemlig Atlanta. SAS og Laudamotion opererer flyvningerne til København.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Stuttgart lufthavn?

  De fleste udlejere har en desk i en af de fire terminaler, hvilket gør det overkommeligt for dig, når du skal afhente din billeje fra Stuttgart lufthavn. Er dit udlejningsfirma beliggende i en anden terminal, kan du let tage shuttlebussen for at komme derhen. Når du kommer af flyet, vil der være skilte, som føre dig hen til udlejningsskranken. Det samme er gældende, når du skal aflevere køretøjet. På hoved- og motorvejene finder du skilte, som leder dig hen mod udlejningsstedet. Det vil derfor aldrig være noget problem at finde. Inden du bevæger dig på ud på tyske veje, bør du have læst landets færdselsregler.

  Sixt billeje i Stuttgart lufthavn Sixt i Stuttgart lufthavn
  Flughafenstraße 43,
  Stuttgart, Tyskland 70629

  +49 89 660 600 60
  Åbningstider:
  Mandag - fredag: 7 - 24. Lørdag og søndag: 7 - 23.
  Enterprise billeje i Stuttgart lufthavn Enterprise i Stuttgart lufthavn
  Flughafenstraße 43,
  Stuttgart, Tyskland 70629

  +49 71 178 240 70
  Åbningstider:
  Mandag - fredag: 7 - 23:30. Lørdag: 7 - 23. Søndag: 8 - 23.
  Budget billeje i Stuttgart lufthavn Budget i Stuttgart lufthavn
  Flughafenstraße 43
  Stuttgart, Tyskland 70629

  +49 69 7104 455 96
  Åbningstider:
  Mandag - lørdag: 7 - 23. Søndag: 8 - 23.
  Avis billeje i Stuttgart lufthavn Avis i Stuttgart lufthavn
  Flughafenstraße 43
  Stuttgart, Tyskland 70629

  +49 71 194 844 51
  Åbningstider:
  Mandag - lørdag: 7 - 23. Søndag: 8 - 23.
  Alamo billeje i Stuttgart lufthavn Alamo i Stuttgart lufthavn
  Flughafenstraße 43
  Stuttgart, Tyskland 70629

  +49 71 178 240 70
  Åbningstider:
  Mandag - fredag: 7 - 23:30. Lørdag: 7 - 23. Søndag: 8 - 23.

  Terminaler

  Den første terminal blev hermed bygget, og det er sidenhen blevet til 3 yderligere. Terminalenerne har ikke fælles check-in faciliteter - du skal derfor gå til den præcise terminal hvor dit fly afgår. Terminalerne er inden for gåafstand fra hinanden. Terminal 1 er hjemsted for Germanwings, som flyver internationale og indenrigsruter fra lufthavnen. Generelt betjener alle terminaler indenrigs og internationale flyvninger. Alle terminaler betjener ligeledes afgange og ankomster. De 4 terminaler gør at lufthavnen aldrig føltes for presset. Du starter derfor ferien med en positiv oplevelse, inden du afhenter din biludlejning fra Stuttgart lufthavn.

  Lufthavnens faciliteter

  Stuttgart lufthavn består af forskellige faciliteter, som gør det interessant for dig at bruge tid i lufthavnen. Over hele lufthavnen har du gratis internet til rådighed, som er en god måde at fordrive tiden på. I hver terminal finder du ligeledes forskellige forretninger, restauranter og barer, som du frit kan benytte. I lufthavnen finder du yderligere forskellige informationsskranker, banker og hæveautomater. Til den religiøse rejsende er der ligeledes bederum tilgængeligt. Er man dårligt gående vil der ligeledes være service til rådighed. Er dette tilfældet, vil lufthavnen sætte pris på at vide dette i forevejen. Er man interesseret i yderligere stilhed, er det muligt at benytte lufthavnens VIP lounge. Det kan benyttes mod et betalende gebyr.

  Hvordan kommer jeg til og fra Stuttgart lufthavn

  Er du i bil kan man køre til og fra lufthavnen via hovedvej B27 elelr motorvej A8. Kører du motorvejen skal du benytte afkørsel 53. Der vil være skiltet hele vejen, og du vil derfor aldrig være i tvivl. Ligesom så mange andre tyske byer, har Stuttgart også et velorganiseret infrastrukturetet transportsystem. Fra byens centrum kan du benytte S2 og S3, som begge er S-bahn tog. Begge togforbindelser holder udenfor lufthavnen, og det vil derfor ikke være nødvendigt at skifte tog. Togturen til lufthavnen tager omtrent 25 minutter. S-togene kører fra Stuttgart hovedbanegård til lufthavnen 4 gange i timen mellem kl. 5 - 1 hver dag. Ønsker du at tage bussen, bedes du gå til SAB (Stuttgart Airport Busterminal). Busterminalen er beliggenden mellem Flughafenstrasse of Terminal 4. Helt præcist finder du den i stueetagen i det nye parkeringshus P14. Den letteste og mest fleksible mulighed er et køretøj fra Auto Europe.

  Parkering tips

  Stuttgart lufthavn tilbyder 7.500 parkeringspladser, og det bør derfor ikke være problematisk at finde en plads til dit køretøj. Lufthavnen råder over adskillige parkeringshuse, hvor prisen er bestemt efter beliggenheden til terminalerne. Parkeringshus P3, P5 og P7 er forbeholdt korttidsparkering. Disse parkeringshuse er ligeledes tættere beliggende på terminalen. På stueetagen i de fleste parkeringshuse finder du handicapparkering. I Stuttgart by kan det dog være mere problematisk at en parkeringsplads, specielt hvis man prøver at finde en plads på gaden. Søger du på de rigtige tidspunkter er det naturligvis muligt at finde en plads til din biludlejning fra Stuttgart lufthavn.

  Nyttige links

  Stuttgarts lufthavns hjemmeside