Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA KØBENHAVN LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra København Lufthavn - Book og spar

  Den danske hovedstad, København byder på et væld af aktiviteter og attraktioner til rejsende. En biludlejning fra København Lufthavn vil sikre, at alle de skjulte seværdigheder i denne by vil blive opdaget. Anvend din billeje til at køre til Langelinie Havn og hyld Københavns berømte Lille Havfrue, som blev præsenteret for byen i 1913. Det siges, at de gamle sejlere bad til havfruen, for at opbygge en forebyggende tilgivelser for de synder, de måtte begå, mens de var i havnen. København er også kendt for sin middelalderlige arkitektur, museer, parker, og cafeer. En billeje fra Auto Europe vil sikre, at alle højdepunkter bliver opdaget i denne vidunderlige by. Lave priser, praktiske afhentningssteder og venlig kundeservice er Auto Europe's kendetegn. Bestil din udlejningsbil til København i dag ved hjælp af vores nemme 3-trins proces, eller ring til os på +45 78 75 53 06. Hvis du ikke tidligere har lejet bil hos os, kan biludlejningsanmeldelser fra København være et godt værktøj til at læse om andres holdning til os efter endt lejemål

  Lufthavn information

  Copenhagen Airport (CPH)
  Officielt navn: Copenhagen Airport (CPH)
  Adresse: Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup, Danmark
  Placering: Beliggende kun 8 kilometer syd for København, så er CPH den største lufthavn for København, Danmark og Sverige og er vært for næsten alle store nationale og internationale luftfartsselskaber.
  Flyselskaber, som betjener Københavns Lufthavn: CPH tilbyder fly til over 130 destinationer i hele verden og er åben 24 timer i døgnet. Som et bemærkelsesværdig knudepunkt i Europa, flyver næsten 23 millioner passagerer gennem CPH hvert år.

  Terminaler

  Der er 3 store terminaler i lufthavnen. Internationale fly ankommer i Terminal 2 og 3, hvor de deler told og bagageområdet. Terminal 1 anvendes til alle indenrigsflyvninger. En fjerde mindre terminal, der hedder CPH Go, varetager alle budget selskaber.

  Billeje afhentning og aflevering

  Biludlejningsfirmaer i Københavns Lufthavn er placeret i Terminal 1 og 3. For oplysninger om din leverandør, skal du sørge for at gennemgå dine vilkår og betingelser. Følgende leverandører tilbyder biludlejning i CPH:

  Terminal 1

  Leverandører Åbningstider
  Sixt 07:00 - 20:00
  Hertz 07:00 - 23:30
  Europcar 07:00 - 00:00, lukket lør & søn
  Avis 07:00 - 22:00, søn 07:00-23:00

  Terminal 3

  Leverandører Åbningstider
  Sixt 07:00 - 23:00
  Hertz 07:00 - 23:00
  Europcar 07:00 - 22:00
  Avis 07:00 - 23:00

  Lufthavns faciliteter

  København Lufthavn (CPH) anses for at være en af de fineste europæiske lufthavne i dag på grund af de fine faciliteter, der tilbydes til rejsende. Uanset om du holder af at spise, shoppe, eller bare slappe af, så tilbyder CPH de bekvemmeligheder du ville forvente fra en førsteklasses lufthavn. Ud over et omfattende udvalg af caféer, barer og restauranter, vil lufthavnens faciliteter omfatte et stort udvalg af toldfri shopping, herunder butikker fra nogle af de fineste designervarer til mænd, kvinder og børn, såsom Burberry, Gucci og Hermes. Foretrækker du i stedet at slappe af mellem flyvningerne, kan du prøve CPH Apartment Lounge, hvilket er en moderne lounge, der giver rejsende mulighed for at slippe for stress og jag. Loungen er dekoreret med klassiske svenske møbler og indeholder et køkken, stue, og studie-område. Ud over dette får man yderligere:

  • Gratis Wi-Fi
  • Varme og kolde drikke
  • Vin og spiritus
  • Frisk frugt og snacks
  • Lette måltider
  • Internationale aviser og magasiner
  • Computere
  • Ladestationer til dine elektroniske enheder
  • Printere

  Ud over loungen, kan trætte rejsende fordelagtigt bruge lufthavnens brusere eller sauna. For forretningsrejsende tilbyder CPH omfattende konferencefaciliteter, herunder mødelokaler, et VIP mødelokale samt mindre mødelokaler. Desuden tilbyder Danske Bank et stort udvalg af bankydelser til rejsende med to filialer i lufthavnen (Terminal 2 og Transit Hall). Nordea tilbyder counter exchange services og selvfølgelig vil du finde hæveautomater i alle terminalerne. For at hjælpe med mange spørgsmål har lufthavnen opsat flere serviceborde. Tranfer-centeret er placeret i Terminal 3 og håndtere genbestillinger, manglende fly og aflysninger.

  Transportering / Hvordan kommer man til lufthavnen

  Bil
  Københavns Lufthavn (CPH) blev bygget på Amager i Kastrup, cirka 8 kilometer syd for København. Kunne du tænke dig at udforske Danmark med en biludlejning fra København Lufthavn uden for Københavns områder, så kan vi klart anbefale legendariske Legoland i smukke Billund, som er en gammel by beliggende kun 2,5 time væk. Kunne du tænke at vide mere om hvilke biler man kan leje i Danmark, så akan du kigge vores biloversigt og se hvilke biler der er i vores leverandørers flåde. Husk at vi ikke kan garanterer mærke og model.

  Bus
  Du vil finde flere busselskaber, som kører frem og tilbage til Københavns Lufthavn. Busserne levere passagererne til forskellige områder i byen samt forstæderne. Gråhundbus tilbyder: Bus # 12 fra Islev og Viemosevej; Bus # 30 fra Vesterportgade; 96N fra Farumgade og Slangerup Rutebilstation; 250S fra Buddingegade og 888 fra Århus. Der er også en gratis shuttle bus (# 38), der afgår hver 10. minut fra 6:00 til 23:30 og forbinder lufthavnen med centrum i København.

  Taxi
  Ønsker du at ankomme til byen med taxa, kan du sikre en taxa på holdepladsen lige udefor Terminal 3. Taxaerne kan levere passagerer til alle terminalerne.

  Tog
  CPH har en togstation uden for Terminal 3. Du kan købe en billet tæt placeret på stationen. Hvis du ankommer til Terminal 1 eller 2, kan du tage en gratis shuttle til Terminal 3.

  Metro
  Den moderne metrostation er placeret lige uden for terminal 3 og kører typisk hvert 4. til 6. minut i løbet af dagen. Om aftenen kører toget mindre hyppigt. Rejsetiden fra lufthavnen til Københavns centrum er ikke mere end 15 minutter i alt.

  Parkering tips

  Parkering er generelt meget dyrt i København. Byen har tre forskellige parkeringszoner, der er opdelt i rød, grøn og blå. Hver zone har sin egen prisklasse. Som man kunne forvente er parkering i centrum selvfølgelig dyrest. I disse zoner skal man betale for at parkere fra mandag 08:00 til lørdag 05:00. Hvis du foretrækker at undgå parkering på gaden, er der mange parkeringshuse til rådighed i hele byen. Kig efter retningsbestemte skilte langs de større veje.

  Nyttige links

  Københavns Lufthavns hjemmeside