Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I FRANKFURT

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Frankfurt

  Frankfurt am Main er erhvervslivet hovedstad i Tyskland. Byen betragtes dog også som en fredelig og global by, rig på kulturelle tilbud. En autocamper øger muligheden for at besøge Frankfurt og dens omgivelser i eget tempo. Man kan finde fordelagtige tilbud på vores hjemmeside, og vores team af specialister står klar til at hjælpe dig via telefon eller e-mail. Auto Europe har de bedste priser! Shopping fans kan finde mange muligheder for en afslappende shopping dag i byen. Desuden vil kultur og naturelskere ikke få problemer med at finde interessante programmer. Det er muligt at se en blanding af moderne og historiske arkitektur, og ved siden af skyskrabere i "Mainhattan" er der gamle historiske bygninger, en vidnesbyrd om Tysklands historie. Lej autocamper i Frankfurt, og benyt lejligheden til at besøge andre byer som Hamborg, Berlin og München når du alligevel er i Tyskland.

  Campingpladser i og omkring Frankfurt

  Chauffører med autocamper leje i Frankfurt bør planlægge deres rejse på forhånd. Der er flere campingpladser, hvor du kan parkere din lejede autocamper og uden problemer bestille en plads over internettet. Her er tre eksempler til at give en idé om, hvad der venter i Frankfurt.

  Campingplatz Mainkur

  Campingpladsen Camping Mainkur velkommer chauffører. Oplev hvordan campingpladsen, som ligger ved indgangen til Frankfurt, kan være gavnlig og drage fordel af, hvad denne park har at tilbyde. Området byder på en smuk udsigt over landskabet og byen. Dens placering kan være en fordel for dem, der ønsker at besøge byens centrum men også for dem, der blot passerer igennem. Der er en bred vifte af offentlig transport i nærheden (bus, tog og sporvogn), der kan tage dig til Frankfurt. Moderne toiletfaciliteter, en kiosk med en købmand, en stue og en legeplads er blandt de tjenester som er til rådighed i denne park. Den er åben mellem 1. april og 30. September.
  City Camp Frankfurt City Camp Frankfurt - Denne campingplads præsenterer sig selv som det ideelle udgangspunkt for besøg i byen, til udstillinger, koncerter og arrangementer. 24 000 kvadratmeter jord, beliggende mellem Nidda og Urselbach, tilbyder elektrisk strøm til campingvogne (uden telte), en kemisk toilet bortskaffelse station og opvarmede, rene, moderne og sanitære faciliteter, samt en Biergarten. Ved siden af denne campingplads, kan du finde en swimmingpool og en metro station med forbindelse til Frankfurts centrum (kun 12 minutter). Husdyr er tilladt under campisters ophold. Følgende muligheder er tilgængelige for shoppere: Zeil, Fressgass, Goethestrasse, Schweizer Strasse. Du kan også nemt finde supermarkeder til dagligvarer.
  Campingplatz Offenbach Campingplatz Offenbach ligger ikke langt fra Frankfurt. Via en 150 meter lang fodgængerbro, kan du komme til Frankfurt Fechenheim og finde en direkte forbindelse til Frankfurt am Main. Parken byder på mere end 30 parkeringspladser og er beliggende i et landeligt område. Denne plads er helt stille, men har stadig en central beliggenhed og nem adgang til centrum af byen. Du kan finde en restaurant med Biergarten, og en kiosk med drikkevarer og snacks til rådighed.

  Ledige autocampere i Frankfurt

  Her er nogle eksempler på tilgængelige modeller for autocamper leje i Frankfurt. Compact Standard modellen, på 6 meter i længden, kan rumme 4 personer og tilbyder 2 steder at sove. Denne autocamper er udstyret med køkken, badeværelse, bruser, vandbeholder og spildevandstank. Det er også muligt at leje ekstra udstyr såsom cykelstativer og barnestole. A1 California Star kan rumme op til 4 passagerer, og er udstyret med 2 dobbelt senge, køkken, vandtank, spildevandstank og varmelegeme. Vores tredje model, Compact Luxury, tilbyder sovepladser til 4 personer. Modellen er 16,4 meter lang, og har et køkken, vand, vandtank og spildevandstank. Alle modeller er nye og moderne, med mindre end et år gamle. Den sidste model, vi foreslår, er Premium Plus. Dette er den største model, der kan reserveres i Frankfurt. Med over 8 meter i længden, kan du finde 3 dobbeltsenge til 6 personer, som derfor kan sove komfortabelt, køkken, badeværelse, bruser, vandbeholder, spildevandstank, aircondition og varme. På ethvert tidspunkt, er det muligt at leje camping borde og stole i tilfældet af, at denne type udstyr er nødvendig.

  Ønsker du en ferie i det tyske som ligger en smule tættere på den danske grænse, byder Hamborg også på fantastiske oplevelser både kulturelt, musikalsk eller hvis du bare vil shoppe løs.

  Urban Plus A1 California Star

  Urban Plus

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,41 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  A1 Star Camper

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: Pop Top
  Længde: 4,89 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Compact Luxury Premium Plus

  Compact Luxury

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: A-Klasse
  Længde: 6,95 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Premium Plus

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 8,60 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Mere information om Frankfurt

  Frankfurt er et mindre metropol, hvilket giver en mere afslappende atmosfære end de fleste større byer. Omkring 70.000 mennesker bor i centrum og i udkanten af Frankfurt am Main. Kørsel i byen er forholdsvis stressfrit, og det er muligt at krydse centrum på cirka 20 minutter, da dette metropol er dynamisk og hurtigt. På en af de mest kommercielle shopping gader i Tyskland, Zeil Street, kan man opleve et højere tempo, men Frankfurt er for det meste indbydende. Lokalbefolkningen mødes gerne efter arbejde på forskellige pubs spredt over hele byen.

  Metropolet er forskelligartet. Mere end 180 nationaliteter lever sammen i denne by i fred og harmoni. Ca. 1/3 af Frankfurts indbyggere ikke har et tysk pas. Desuden er Frankfurt cool og trendy. I Mainhatten området, kan du tjene penge og miste dem igen. Her danser folk til techno musik og tango, alt afhængig af tendensen. Indbyggerne i Frankfurt er meget yngre end befolkninger i andre byer.

  Ikke langt fra denne tyske metropol, ligger endnu én fantastisk og kulturel by - München. Med en autocamper leje i Frankfurt, vil muligheden for at besøge en by som München være optimal!


  Anmeldelser af autocamper leje

  Anmeldelser af autocamper lejeBent Michael med DRM
   19 Juni 2019
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  "Første oplevelse med autocamper. På alle måder en meget fin oplevelse. Autocamperen var ideel til os 2 personer. Bilen var let at køre og også let at få parkeret i byer. Der var de faciliteter i bilen som vi havde brug for.Havde selv medbragt dyner, bord, 2 stole, køkkenting, dobbelt gasblus. Nød meget at sidde ude under den udspændte overdækning og lave mad på eget gasblus og nyde stederne hvor vi opholdte os. "