Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  MÜNCHEN

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i München

  I Europas hjerte ligger byen, som kan tilbyde sine besøgende en lang række varierende aktiviteter. Uanset om du er til kultur, natur, sightseeing eller udendørs sport, vil du elske München - som i øvrigt ikke ligger mere end én lille køretur fra metropolen Frankfurt, som helt sikkert også er et besøg værd.

  Oplev Münchens omgivelser på tæt hold og individuelt i din lejet autocamper. Det største udvalg på autocampere kan kun findes på Auto Europe. Vi er en berømt biludlejnings leverandør med mere end 60 års erfaring. Vælg autocamper leje i München som en fantastisk start på din ferie i det sydlige Tyskland. München er det perfekte punkt at starte sin udforskning af Alperne, eventyrlige slotte og historiske klostre, som kun befinder sig et stenkast væk fra byen. At kende München på bare én dag er ambitiøst, men ikke umuligt. De fleste af Münchens turistpræget seværdigheder er placeret i nærheden af Marienplatz, i hjertet af byen. Vores tourguide vil give dig et indtryk af, hvad alle besøgende skal se. Når du har fået nok af det fantastiske landskab og historie, bør du søge mod hovedstaden Berlin for endnu en mindeværdig tur.

  Autocamper leje i München

  Lej autocamper i München, men tilrettelæg din tid og tag nok pauser. Der findes talrige campingpladser med faciliteter til din autocamper, som nemt kan bookes online. Vores foreslag giver dig de bedste muligheder for overnatninger. For at få flere oplysninger om campingpladser i andre byer som Berlin, Frankfurt eller Hamborg, besøg venligst de respektive hjemmesider.

  Oktoberfest Camping München

  Munchens største plads tilbyder parkeringspladser til 1500 campere, 800 af dem er med strømforsyning. På 150.000m² kan du nyde dit ophold til en rimelig pris og i en venlig atmosfære. Uanset om du er på udkig efter en autocamper, en minibuss eller en campingvogn, finder du som campingentussiat, alt hvad du behøver for et uforstyrret ophold: moderne sanitære faciliteter, mini-supermarked, souvenirbutik, restaurant og bistro. Alle dette kan findes på Oktoberfest-Camping München-Riem.
  Campingplatz Thalkirchen Denne campingplads tilbyder et uovertruffen antal udflugtsmuligheder på grund af dets unikke beliggenhed. Den berømte Tierpark Hellabrunn ligger i umiddelbar nærhed samt den udendørs swimmingpool "Maria Einsiedel". Campingpladsen er udstyret med en opvarmet pool, og er omgivet af smukt flodlandskab,alt i mens centrum kan nås på kun ti minutter med metro. Campingpladsen er idyllisk og yderst bekvem til transport midt i landskabets beskyttelsesområde i det sydlige Isarauen.
  Campingplatz Obermenzing Da det er et såkaldt transitsted, er der ikke behov for reservation på forhånd. Den konstante "kommer og går", er reglen her. For autocampere og campingvogne kan der være mangel på elektricitet i weekenderne. Overvej et dobbelt stik. Der er et busstoppested lige ved pladsen. Frem til klokken 1 tager bussen dig hvert 20. minut til S-Bahn eller metroen. Byens centrum og Oktoberfest er ca. 8 km væk (20 min).

  Ledige autocampere i München

  Vores samarbejdspartnere store udvalg tilbyder den perfekte autocamper til ethvert behov og enhver type ferie, ikke kun autocamper leje i München, men også i andre tyske byer. Hvis du beslutter dig for at køre lidt længere og besøge Hamborg nordpå, vil du kunne opleve et helt anderledes Tyskland med hensyn til landskab og arkitektur.

  B4 Compact Tourer C2 Family Cruiser

  Compact Tourer

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,37 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Cruiser

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 5,98 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  C5 Family Comfort Family Luxury

  Family Comfort

  Sovepladser: 5 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,63 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Luxury

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 8,86 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Værd at vide om München

  Vores dagsudflugt begynder ved den verdensberømte Marienplatz, det centrale torv i centrum af München. Dette er en førsteklasses beliggenhed for butikker og cafeer, og er domineret af den neo-gotiske facade på det nye rådhus. Det er derfor, at Marienplatz er det ideelle udgangspunkt for din sightseeing tur.

  Et godt fundament er altafgørende for en hel dag på farten. Det gammeldags Weißbräuhaus ligger i gaden Tal 7. Udover mange andre bayerske specialiteter, kan du også få den typiske bayerske Weißwurstbreakfast. Hele dette område er ganske idyllisk og historisk. Du kan se en række dejlige caféer og besøge Viktualienmarkt - byens mest populære marked. Efter morgenmaden, går turen direkte mod Platzl, én af de ældste og mest originale torve i München, med det verdensberømte Hofbraühaus.

  Bagefter vender vi tilbage til Marienplatz. Det velkendte klokke- og figurspil med episoder fra Münchens historie starter rettidigt kl 11. Nu går det højt, over 300 trin fører dig til udsigtsplatformen i tårnet på Peterskirche. Herfra har du en vidunderlig udsigt, ikke blot af Marienplatz, men af hele München og endda af Alperne på smukke dage.

  Tag en kort afstikker til Münchens gågader. Kun omkring 100 meter væk, i Kaufingerstrasse, finder du den berømte Frauenkirche med sine to tårne. Der er mange legender og interessante fakta om denne kirke. Træd ind i et øjebliks stilhed og påskønnelse.Din mave begynder langtsomt at brokke sig, og sulten fører dig direkte til det næste syn: forbi Bymuseet, det jødiske museum, synagogen og Schrannenhalle, når du langt om længe tidligere nævnte Vitualienmarkt.

  Her finder du alverdens delikatesser samt en særlig bayersk tradition: Biergarten Brettzeit. Du kan nu nyde det bayerske liv på en dejlig plads i ølhaven midt på markedet med ost, pølse, brød, pretzels, eddike agurker, frugt og noget koldt at drikke.

  Efter at have spist godt, skal du leje en cykeltaxa direkte fra Marienplatz til Odeonsplatz. Besøg Feldherrnhalle og Theatinerkirche og fortsæt derefter langs Theatinerstraße til Fünf Höfe. Denne prisbelønnede nye arkitekturperle i München gør bygningen langt mere kompleks end et almindeligt indkøbscenter.

  Efter en så begivenhedsrig dag vil du helt sikkert blive sulten om aftenen. Det bayerske køkken er det rigtige valg til den helt store sult. Lige bag Frauenkirche på Sporerstraße er valget mellem tre traditionelle restauranter svært: Andechser i katedralen, Nürnberger Bratwurst Glöckl og Augustiner am Dom.

  Det er bedst at booke et bord i løbet af dagen, da alle restauranter i centrum kan blive ret travle om aftenen.


  Anmeldelser af autocamper leje

  Anmeldelser af autocamper leje Martin med Indie Campers
  05 August 2019
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 4 Stjerner
  "Dialog via e-mail, booking var rigtig fin. Instruktion fra Indie Camper var særdeles god. Gode instruktioner i bog i Camper. Fin afhentningsservice og flexibilitet ved ændring af afleverings dag. Wifi gik ned pga batteri gik dødt. Fint hvis leje af parasol også var muligt. "