Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  BERLIN

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Berlin

  Auto Europe blev grundlagt for mere end 60 år siden. Virksomheden er siden hen blevet en af verdens største biludlejningsformidlere, som ikke kun tilbyder fremragende biludlejning til rimelige priser blandt vores tilbud, men også luksus billeje og autocamper leje.

  Udforsk Berlin til sit fuldeste med et billigt autocamper leje i Berlin. Nyd den hjemmelige komfort og fleksibilitet på en campingtur gennem det vidunderlige landskab i Tyskland, hvor du også har mulighed for at lægge vejen forbi bl.a. Hamborg, Frankurt eller München. Book ubesværet din autocamper online eller kontakt vores specialister inden for autocampere på telefon på 0049 89 412 072 98.

  Campingpladser i og omkring Berlin

  Med en så bred vifte af campingpladser i området egnet til autocampere, er valget ikke let. Vi har håndplukket nogle af de bedste steder, som kunne overvejes, når du vælger din campingplads.

  Marina Wendenschloß Firkanten Marina Wendenschloß ligger cirka 20 kilometer sydøst for centrum, og er en af de mest fordelagtige muligheder i byen. De tilbyder el, toiletter, vandforsyning, brusere og internettjenester. Området omkring campingpladsen er perfekt til cykel- og vandreture.
  Campingpark Sanssouci Denne camping park er beliggende i et roligt område nær Potsdam i bydelen Potsdam-Wald og Havelseen. Campingparken tilbyder værelser og lejligheder, samt mange faciliteter og services. Parken har et lille supermarked, en elegant restaurant, udlejning af cykler, en frisør, en skønhedssalon og der tilbydes guidede ture gennem byen.
  City Camp 1 Campingpladsen ligger kun få kilometer fra lufthavnen Berlin-Tegel. Udover det grundlæggende er der vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Campingpladsens træer giver perfekt dækning om sommeren, når det bliver varmt. Offentlig transport er til at finde inden for ca. 7 minutter.
  Wohnmobil-Oase-Berlin Med over 100 parkeringspladser er Wohnmobil-Oase-Berlin en af byens største muligheder. Brandenburger Tor ligger kun fem kilometer væk fra dette kompleks. Alle konventionelle funktioner såsom elektricitet og vandforsyning er til rådighed.
  Campingplatz Krossinsee 1930 Campingpladsen Kroosinsee 1930 imponerer ved sin maleriske beliggenhed i skoven nær Krossinsees med en idyllisk sandstrand. Her er det også muligt at leje værelser eller bungalows. Den store eventyr legeplads gør dette sted til en favorit for familier med børn.

  Ledige autocampere i Berlin

  Nedenfor kan du finde eksempler på tilgængelige autocampere i Berlin. Den syv meter lange Comfort Standard tilbyder plads til fire passagerer samt to individuelle sovepladser. Køkken, bad og toilet giver komfort på din rejse. Cykler kan monteres på en anhænger bagpå. Valgfrie børnesæder er også en mulighed. C2 Family Cruiser (omkring seks meter lang) kan udstyres med det samme udstyr, men har to dobbeltsenge til i alt fire personer. Seks personer kan rummes i Family Plus (seks og en halv meter lang). Soveafdelingen er inddelt i to dobbelt og to enkeltsenge. Også her kan du nyde din rejse i fuld komfort takket være køkken, toilet og bad. Seks meter modellen Compact Plus er et alternativ til en mindre rejsegruppe. Den tilbyder fire sæder og en dobbeltseng til to passagerer. Toilet, bad og køkken er også til rådighed. Ekstraudstyr såsom campingbord og stole kan føjes til din reservation.

  Comfort Standard Compact Plus

  Comfort Standard

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,41 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Compact Plus

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 5,99 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  C2 Family Cruiser Family Plus

  C2 Family Cruiser

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 5,98 Meter
  Gearkasse: Manuel

  Family Plus

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,51 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Mere information omkring Berlin

  I Tyskland er en autocamper en usædvanlig behagelig transportform, et enkelt og omkostningseffektivt alternativ til hoteller. Få det meste ud af dit besøg i Berlin ved at opleve den tyske kultur og udforske alt hvad denne fantastiske by har at tilbyde. Besøg De Allieredes Museum, som giver et interessant indblik i tiden for de allierede styrker i Berlin. Langs floden ses den længste intakte del af Berlinmuren. Berlin er også kendt for sin imponerende arkitektur som Charlottenburg Palace. Dette palads var engang sommerhuset til konen af Frederik 3. Hvis du leder efter den naturlige side af Berlin, bør du besøge den berømte Berlin Zoo og Lake Wannsee, som også er meget populært blandt lokalbefolkningen. Du sparer ikke kun penge ved autocamper leje i Berlin, du får langt større fleksibilitet til at vælge alle de seværdigheder, du vil besøge.

  Sørg for, at have nok tid til at besøge alle tolv distrikter af Berlin. Hver distrikt har sin egen levende historie. Den bedste måde for en historie elsker at komme til at kende byen på, er ved at besøge et af de mange museer. I Berlin-Dahlem, kan du finde museer såsom Det Jødiske Museum og Museum of Technology. Udover museer, kan du også finde adskillige kunstgallerier samt religiøse steder i området. Rejser man med børn, bør man ikke gå glip af den tidligere nævnte Berlin Zoologiske Have. Berlin Zoo er ikke kun landets ældste zoologiske have, men også den mest artsrige zoologiske have i verden. Hvis du er interesseret i mere af den tyske historie, er München en ideel destination for dig og din autocamper leje.

  Lej autocamper i Berlin og oplev hurtigt fordelene. Du undgår ikke kun den ofte irriterende søgning efter et egnet hotel, du kan også forberede egne måltider i mange af autocamper modellerne, og derved spare penge på mad. I denne storby er et supermarked som Edeka, Rewe eller Lidl aldrig langt væk, og de giver dig muligheden for at forberede et vidunderligt sundt måltid på ingen tid. Hvis du er frisk på en lidt længere tur, ligger Hamborg ikke langt derfra - en by som indeholder attraktive seværdigheder for hele familien.


  Anmeldelser af autocamper leje

  Anmeldelser af autocamper leje Kenn med McRent
  31 Juli 2019
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 4 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  " Alt var top proffesionelt, lækker autocamber og super fin mulighed for at parkere vores private bil hos McRent i låneperioden. Vi kan varmt anbefale hele konceptet, og det er bare nemt. "