Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  HAMBORG

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Hamborg

  Tilbring din ferie på en helt anden måde. Gå efter autocamper leje i Hamborg, som vil åbne op for nye muligheder i din rejseplan. Tag dig tid til at opdage alt det Hansestadt har at tilbyde. Efter at have tilbragt en eller flere nætter på en af de mange campingpladser i området, kan du spontant beslutte at besøge andre byer som Berlin eller Frankfurt. Tjek det enorme udvalg af tilgængelige autocampere, som vi tilbyder hos Auto Europe. Ligesom vores billeje, er det til de bedste priser. Vælg din drømme model for en god start på din ferie i Hamborg! Du kan bestille din autocamper enten online på vores hjemmeside eller ved at ringe +49 (0) 89 412 072 98. Vores kompetente medarbejdere rådgiver dig om lejebetingelser, og besvarer alle dine spørgsmål vedrørende autocampere.

  Campingpladser i og omkring Hamborg

  Lej autocamper i Hamborg, for regionen byder på masser af campingpladser, hvor du kan tilbringe natten. Nogle af dem er i en ideel beliggenhed, hvis du ønsker at nå byen uden større besvær. Se vores forslag, der er udarbejdet i tabellen nedenfor.

  Camping Buchholz Hamburg City En meget central plads, ideel for udforskning af byen. Blot syv km fra centrum, tilbyder komplekset 30 pladser med strømforsyning, dog uden vand tilslutning. Tierpark Hagenbeck er inden for ti minutters gang fra pladsen.
  Camping Land an der Elbe Den maleriske beliggenhed på Stover strand sætter dig straks ind i feriestemning. Omkring 30 kilometer fra byens centrum, kan du nyde naturen. Der er el og vand, og du bruger internettet gratis via WLAN-netværk. Fås også: vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.
  Campingplatz Großensee Dette sted imponerer med sin maleriske beliggenhed ved søen Großensee, en smuk og ren sø til at svømme i. Campingpladsen tilbyder naturlige grønne områder. Gebyret inkluderer gratis adgang til den nærliggende udendørs swimmingpool og gratis trådløs internetadgang. Trafik forbindelsen er optimal, da du kun behøver 35 minutter før ankomst i Hamborg.
  KNAUS Campingpark Hamburg Denne facilitet ligger heller ikke langt fra Hamborg. På kun 14 km rammer du byens centrum. Alle steder har en strømtilslutning og trådløs internetadgang. Takket være en fodboldbane og legeplads, finder de yngste rejsende også pladsen tiltrækkende.
  Campingplatz Elbecamp Med 40 minutters kørsel, er campingpladsen, Elbecamp lidt længere væk end ovenstående forslag, men placeringen på Falkensteiner Ufer er overbevisende. Pladsen tilbyder rummelige standpladser og stranden, hvor du kan slappe af i solen og se skibene sejle forbi.

  Ledige autocampere i Hamborg

  Takket være det enorme udvalg af tilgængelige autocampere hos Auto Europe, er du sikker på at finde det passende køretøj til din rejse. Modellerne som her præsenteres, er kun et par eksempler fra vores tilbud. Hvis du rejser alene, kunne B4 Compact Tourer være det rigtige valg for dig. Det 6,36 meter lange køretøj er udstyret med to enkeltsenge, et køkken, bad og toilet. Hvis du har brug for mere plads, skal du vælge Comfort Standard modellen, som har de samme funktioner, men med 6,95 meter er en lille smule længere end B4 Compact Tourer. Hvis din gruppe består af fire rejsende, vil du finde plads nok i A1 California Star. Fire sæder og fire senge, opdelt i to dobbeltsenge, samt et køkken til rådighed. Længden er 4,9 meter. Er I seks passagerer, vil den 6,51 meter lange Family Plus autocamper være ideel. Ud over to enkelt og to dobbeltsenge, kan du nyde fordelene ved et køkken, bad og toilet.

  B4 Compact Tourer Comfort Standard

  Compact Tourer

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 6,36 Meter
  Transmission: Manual
  Brændstof: Diesel

  Comfort Standard

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,41 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  A1 California Star Family Plus

  A1 Star Camper

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: Pop Top
  Længde: 4,89 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Plus

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,51 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Værd at vide om Hamborg

  Hamborg er rangeret som den anden største by i Tyskland, og med mere end 1,86 millioner mennesker og er den kun overskygget af hovedstaden, Berlin. Takket være Hamborg havn og den internationale lufthavn, er dette én af de vigtigste logistik centraler i Tyskland. Byen spiller en væsentlig rolle som musikalsk mødested. Mange kendte musicals, såsom The Lion King eller Rocky, kan kun ses her. Men det er ikke de eneste grunde til, at byen tiltrækker millioner af turister hvert år. De kulturelle tilbud i byen er overvældende - over 60 museer og teatre, forskellige koncertsale og mere end 100 musikklubber afventer besøg. Derudover er der en række imponerende bygninger og broer, du ikke bør gå glip af. Kirken St. Michaelis, rådhuset i Hamborg og Elbphilharmonie bør absolut være på din liste. Ikke mindre interessant er Børsen i Hamborg, ruinerne af Nikolaikirche Tower og Speicherstadt, det største historisk vigtige lager kompleks i verden. Hamborg er også hjemsted for verdens største model jernbane-system. Miniatur Wunderland præsenterer højdepunkterne i flere lande på 1490 kvadratmeter, herunder Tyskland, USA og Italien. En rigtig fest, ikke kun for modelbyggere. Et besøg i den berømte Altonaer Fischmarkt eller Reeperbahn under et ophold i Hamborg, må man ikke gå glip af. Den 930-meter lang gade er beliggende i bydelen St. Pauli, og kaldes også "den syndige mil af verden" på grund af den overflod af natklubber, diskoteker og barer. På den anden side, byder byen også på mange muligheder for at nyde naturen. Uanset om det er byparken, Elbstrand, Alter Botanischer Garten eller Hagenbeck Zoo, alle disse parker (og mange andre) er det dejligt at slappe af i det grønne. Når du beslutter at forlade byen, påbegyndes et nyt eventyr. Med autocamper leje i Hamborg, kan du gøre dig klar til at besøge andre byer i Tyskland. På kun fem timer, vil du ankomme med din autocamper til Frankfurt via A7.

  Er du frisk på en lidt længere køretur, så sæt farten mod alperne og sving forbi den fantastisk smukke by München, som er beriget med muligheder for shopping, kultur og historie. Rejs gennem landet i Tyskland i dit eget tempo og stop ved én af de mange campingpladser. I byerne kan du dække forsyninger til at forberede friske måltider for dig og dine medrejsende. De næste dage er åbne for din fantasi til at tilbringe din ferie, som du altid har drømt om.


  Anmeldelser af autocamper leje

  Anmeldelser af autocamper lejeSøren med DRM
  11 November 2021
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 4 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 4 Stjerner
  "Der var uoverensstemmelse imellem afhentningstid på dokumenter. Vi fik besked om mellem 10 og 11.00 DRM forventede mellem 9 og 10.00. Det var ikke en god start på turen. Håber I kan rettet dette fremadrettet."
  Anmeldelser af autocamper leje Søren med McRent
  31 Juli 2019
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 4 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  " Vi fandt desværre først ud af at man også kunne leje ude borde og stole da vi kom hjem med vognen Var ellers meget tilfreds med den. "
  Anmeldelser af autocamper leje Jacob med McRent
  17 Juli 2019
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  "Lækker ny camper, venligt personale og god kommunikation på mail. Fem stjerner herfra Skanderborg i Danmark."