Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA DÜSSELDORF LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Düsseldorf lufthavn - book og spar

  Når du afhenter din udlejningsbil, er hele Rhine-Ruhr området indenfor køreafstand. Düsseldorf lufthavn betjener primært Düsseldorf by, hvor den er den største by i den tyske region Nordrhein-Westfalen. Byen er blot beliggende 19km fra de andre storbyer Duisburg og Wuppertal i samme region. Düsseldorf lufthavn er rangeret som tysklands tredje største lufthavn, kun overgået af Frankfurt og München. Med attraktive priser og en imponerende flåde af biler, er du med biludlejning fra Düsseldorf lufthavn via Auto Europe sikret den bedst mulige start på ferien. På vores dedikerede side om biludlejningsanmeldelser fra Düsseldorf finder du anmeldelser der er skrevet af andre kunder og kan give dig et indtryk af hvad du skal forvente af at leje af bil gennem os.

  Information om lufthavnen

  Düsseldorf lufthavn (DUS)
  Officielt navn: Düsseldorf Airport, Tysk: Flughafen Düsseldorf
  Adresse: Flughafenstraße 120, 40474 Düsseldorf
  Placering: Lufthavnen er placeret 6,9km nord for Düsseldorf og omtrent 19km fra Essen.
  Flyselskaber som opererer fra Düsseldorf lufthavn: Lufthavnen er hjemsted for Germanwings, hvor den ligeledes dagligt betjener flyvninger for næsten alle store internationale flyselskaber, heriblandt British Airways.

  Terminaler

  Der er tre terminale i Düsseldorf lufthavn. Lufthavnen er opbygget således at terminalerne er bygget ud fra lufthavnens centrum. Terminal A er primært forbeholdt Germanwings og dens samarbejdspartnere. Terminal B opererer primært flyvninger indenfor Tyskland og Europa, og flyselskaberne som er medlem af OneWorld såsom British Airways. Den mindste terminal, nemlig terminal C, opererer ikke-Schengen lande og langdistanceflyvninger.

  Ankomster finder sted i lufthavnens stueetage, hvor der også er at finde utallige bånd med bagageudlevering, placeret tæt ved securityområdet. Afgangene finder sted på lufthavnens førsteetage, sammen med check-in skranke. Det er i Düsseldorf lufthavn muligt at tjekke ind via selvbetjeningsmaskiner og naturligvis fysisk personale. Der er informationsskranke i både lufthavnens ankomst- og afgangsområde.

  Afhentning og aflevering af billeje

  De fleste biludlejningsfirmaer er at finde i ankomsthallen, tæt ved lufthavnens hovedområde. Når du skal aflevere bilen igen, skal du køre mod lufthavnens centrum. Når du kører på motorvejen, skal du blot følge skiltene mod 'abflug'/afgange, du vil efterfølgende begynde at se skilte med 'Mietwagen'/billeje, som du naturligvis skal følge. Der er en tankstation knyttet til lufthavnen, som er at finde mellem parkeringsplads P5 og biludlejningsskrankene. Her vil du altid have mulighed for at fylde bilen op, lige inden aflevering og eventuelt efter afhentning (tjek dit biludlejningsfirmas brændstofpolitik i form af deres vilkår og betingelser). Med billeje fra Düsseldorf lufthavn kan du selv bestemme tempoet på din ferie.

  Virksomheder Åbningstider
  Hertz og Thrifty Mandag-Fredag og Søndag kl. 6:30 til 23:30. Lørdag kl. 7:00 til 23:00.
  Interrent Mandag-Fredag kl. 7:30 til 18:30. Lørdag kl. 9:00 til 24:00. Lukket om søndagen.
  Avis og Budget Mandag-Fredag kl. 6:15 til 23:30. Lørdag -Søndag kl. 6:30 til 23:00.
  Buchbinder Mandag-Søndag kl. 6:00 til 23:00.
  Enterprise Mandag-Søndag kl. 6:00 til 23:00.
  Europcar Mandag-Søndag kl. 6:15 til 23:30.
  Firefly Mandag-Søndag kl. 6:30 til 23:00.
  Global Drive Mandag-Søndag kl. 6:00 til 23:00.
  Sixt Mandag-Søndag kl. 6:15 til 23:30.

  Lufthavnens faciliteter

  Der er rig med mulighed for at spendere euros, takket være faciliteterne i Düsseldorf lufthavn. Valutaveksling finder sted på førsteetage ved securityområdet, og i stueetagen ved ankomsthallen. Det er også muligt at finde en bank ved de nævnte steder. Yderligere er der at finde to hæveautomater på hver etage. Er du arbejdende, eller ønsker du bare at få tiden til at gå, vil der være mulighed for at benytte lufthavnens internet, som er tilkoblet i alle terminaler. Du kan også nyde lufthavnens restaurationsfaciliteter, hvor der er at finde 8 caffeer, to bagerier, 13 bistroer og barer og 7 restaurenter. I forlængselse til dette er der ialt 60 forretninger tilknyttet lufthavnen. De fleste barer, restauranter, forretninger m.m. er fordelt rundt i terminalerne efter securityområdet.

  Transport / Hvordan kommer jeg til lufthavnen?

  Hele Rhine-Ruhr området er forbundet med utallige motorveje, som gør det let for dig at komme til og fra lufthavnen. Dette gør det ligeledes også overkommeligt at køre rundt til de fascinerende byer i området. For at køre til centrum i Düsseldorf skal du køre på Danziger Str., som vil lede dig direkte til byens centrum på bare 10 - 15 minutter. På bare en halv time kan du være i Essen, hvis du tager motorvej A52. Köln er blot en lille times kørsel væk via motorvej A3. Du kan finde flere tips om kørsel i Tyskland her.

  Ønsker du ikke at afhente din biludlejning fra Düsseldorf lufthavn, men fra byens centrum i stedet, kan du let komme hertil med tog. Der er to togstationer i lufthavnsområdet. En af disse stationer er forbeholdt togstrækninger til forstæderne (linje S11 kører ligeledes fra denne station). Denne station er at finde under lufthavnsbygningen. Den anden togstation er primært forbeholdt til længere togstrækninger. Stationen er beliggende 2,5 km væk fra lufthavnen, hvor du let kan komme hertil med tog. Der er ligeledes busruter som jævnligt er i drift mellem Düsseldorf centrum og lufthavn.

  Parkering Tips

  Parkering på gaden i Düsseldorf er gebyrlagt fra mandag - fredag mellem kl. 8 - 18, og lørdag fra kl. 8. - 16. Der er i Düsseldorf by tilknyttet 41 parkeringsområder, hvor det er overkommeligt at finde gratis parkeringsmuligheder. Vær opmærksom på elektroniske 112 parkeringsskilte, som vil angive antal ledige parkeringspladser. Skiltene vil ligeledes guide dig til nærmeste parkeringsplads. Ønsker du at udforske den gamle by i Düsseldorf, kan du eksempelvis efterlade bilen på parkeringspladserne ved Am Ratinger Tor eller Kunsthalle. Alternativt tilbyder byen Park&Ride faciliteter et stykke væk fra centrum, som der frit kan benyttes. Hvis du kører mod Düsseldorf by, er der P&R muligheder ved S-bahn stationen Rath, hvor du kan komme til og fra byen på 10min. via Theodorstrasse.

  Nyttige link

  Düsseldorf lufthavns hjemmeside