Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  DÜSSELDORF BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Düsseldorf

  Dusseldorf ligger ved bredden af floden Rhinen, der løber fra de schweiziske alper og ud i Nordsøen, og er en kosmopolitisk, moderne by med aktiviteter som kan underholde selv de mest travle rejsende. Byen blænder med sin enestående infrastruktur og moderne arkitektur, dyrker sine traditioner og skaber en kosmopolitisk følelse med sine kulturelle indslag. Düsseldorf byen for mode, shopping, kultur og livsstil. De store internationale designere er alle præsenteret på Königsallee, et af de mest luksuriøse shoppingparadis i Europa. Eksklusive butikker og store modehuse ligger side om side med elegante gadecaféer. Individuelle distrikter som Flingern eller Unterbilk tilbyder ligeledes et innovativt og unikt udvalg af små butikker og designerbutikker, hvoraf flere kun findes i Düsseldorf.

  Kun få skridt væk fra Königsallee ligger den historiske Altstadt, den gamle bydel. Det er bedst kendt for sine mere end 260 pubber og restauranter og dets fantastiske 'Altbier'. Den gamle bys brostensbelagte gyder med barer, pubber og vandhuller kaldes også ”den længste bar i verden”, og imødekommer enhver smag, da du ikke kun finder tysk øl, men øl fra Irland og mange andre dele af verden. De fleste museer finder du i eller i udkanten af Altstadt. Talrige kunstgallerier, kunstnerstudier og antikvitetsbutikker ligger i Altstadt. Rheinuferpromenaden, der grænser op til Altstadt langs Rhinen, er et af Düsseldorfs mest populære mødesteder. Folk nyder solskinnet i en af de mange bistroer og restauranter eller går ombord på en båd for at tage en tur på Rhinen. Düsseldorf er også kendt som en pioner inden for kunstdesign og moderne arkitektur. Dette er en by, der er levende og fyldt med kultur.

  Med over 60 års erfaring med international biludlejning kan Auto Europe tilbyde sine kunder fantastiske priser og den bedste service på over 24.000 lokationer i 180 lande. Det gælder ikke kun personbiler, men også luksusbiler og autocampere. Nedenstående biludlejningsanmeldelser fra Düsseldorf er skrevet af andre kunder og kan give dig et indtryk af hvad du skal forvente af at leje af bil gennem os. Via vores samarbejde med lokale, nationale og internationale biludlejningsleverandører kan vi tilbyde en stor flåde af køretøjer på bekvemme afhentningssteder i hele landet, inklusive Düsseldorf lufthavn, Düsseldorf togstation, og flere steder i selve byen. Kontakt vores reservationsteam i dag for at diskutere din næste billeje.

  AUTO EUROPE DUSSELDORF, TYSKLAND Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Dusseldorf: