Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA MÜNCHEN LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Billeje i München Lufthavn med Auto Europe

  Auto Europe's stærke relationer med alle førende biludlejningsfirmaer over hele verden, giver os mulighed for at give vores kunder de bedste tilbud i mere end 135 lande. Vi stræber på, at give vores kunder den bedste service, hvilket betyder lave priser og service. Gennem vores samarbejdspartnere er vi i stand til at tilbyde et stort udvalg af moderne biler i alle de vigtigste lufthavne i Europa, herunder biludlejning i München Lufthavn. Besøg de mest fascinerende steder med vores road trip guide omkring Den tyske alpevej eller prøv en Romantisk road trip.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser fra München.

  Lufthavn information

  Munich Airport (MUC)
  Officielt navn: Munich Airport. German: München Flughafen. Også kendt som Franz Josef Strauss Airport.
  Addresse: Nordallee 25, 85356 München-Flughafen, Tyskland.
  IATA Code: MUC
  Lokation: Placeret tæt på Freising, ca. 30 kilometer udenfor München.
  Flyselskaber, som betjener München Lufthavn: Der er mere end 50 flyselskaber i München lufthavn. Nogle af de vigtigste er Lufthansa, Air Berlin, Air France, British Airways og EasyJet.
  Tel: +49 89 97500

  Biludlejningsselskabers åbningstid

  Avis: fra 07:00 til 23:00
  Budget fra 06:30 - 23:30
  Enterprise fra 06:30 - 23:30
  Europcar: fra 06:30 til 23.59
  Hertz fra 07:00 - midnat
  Sixt fra 06:00 - midnat
  Buchbinder fra 06:00 - 23:00
  Thrifty fra 07:00 - midnat

  Terminaler

  Der er to terminaler i München Lufthavn. Terminal 1 håndterer fly fra alle flyselskaber undtagen Star Alliance medlemmer. Terminal 2 håndtere Lufthansa og Star Alliance selskaber.

  Terminal 1 er opdelt i moduler fra A til E. Hver modul (undtagen E) kan håndtere både ankomst og afgange. I praksis fungere hver modul som sin egen lille terminal. Modul E håndterer kun ankomster. Terminal 2 er ikke opdelt i moduler.

  Billeje afhentning og aflevering

  For at afhente sin biludlejning i München Lufthavn, skal man gå hen til leverandørens skranke, der er placeret i det centrale område lige uden for Terminal 1. Det eneste er derfor, at finde skranken, som er listet på din voucher, hvorefter firmaet vil beskæftige sig med alt papirarbejde og give dig bilnøglerne.

  De vil yderligere instruere dig om, hvordan du returnerer dit køretøj. Når man returnere bilen, vil der være besætning inde i parken, der vil kontrollere bilen med dig. Du kan derefter forlade nøglerne og papirarbejdet inde i køretøjet.

  München ligger utrolig tæt på den hyggelige by Freising, hvor verdens ældste øl stammer fra. Tag et smut forbi og start din Biergarten road trip.

  Lufthavns faciliteter

  München Lufthavn byder på masser af muligheder for toldfri shopping og restauranter. Ved det centrale område uden for terminalerne, kan man endda nyde en god tysk øl i en ægte Biergarden! Udover butikker og restauranter, så har terminalbygningerne også flere hæveautomater og vekselkontorer. Der er endda en biograf, hvor rejsende kan se temafilm gratis.

  Transportering / Hvordan kommer man til lufthavnen

  Lufthavnen er placeret lige uden for München og kørsel til og fra byen kan ikke være nemmere. Det eneste man skal gøre er, at anvende A92 München-Deggendorf motorvejen og tage Flughafen München exit. Du vil komme til at opleve en ægte tysk motorvej, så snart du kommer til landet! Rejsen mellem lufthavnen og München tager ca. 30 minutter. Ønsker du mere information omkring kørsel i Tyskland, så kan du læse mere her.

  Parkering tips

  Parkeringspladserne i lufthavnen har LED skærme, der angiver antallet af frie pladser. Parkeringspladserne er i øvrigt farvekodet, hvilket gør det meget nemmere at finde ønskepladsen. Der er betalingsautomater alle steder og de acceptere kontanter, kreditkort og tyske EC-kort. I stedet for at tage en billet, når du ankommer til parkeringspladsen og derefter at skulle betale på en maskine, når du afslutter, kan du i stedet bruge dit kreditkort til at få adgang til parken og det samme, når man forlader parken. Alle parkeringspladser har tilhørende bagagevogne.

  Parkering i selve München kan være en udfordring, specielt i byens centrum. Der er parkeringspladser i hele byen, der angives med et blå firkantet skilt med et P. Disse pladser er et godt alternativ til parkering på gaden, som er en mangelvare og ofte har en begrænset tidsfrist. Den billigste løsning vil dog være at anvende Park & Ride i udkanten af München og derefter anvende offentlig transport til byens centrum.

  Gade parkeringspladser er angivet med blå linjer på jorden og den maksimale parkeringstid er to timer.

  Parkeringsbøderne er relative lave, men biler, som er parkeret forkert vil hindre at trafikken køre optimalt og vil samtidig være til fare for offentligheden. Glæd dig til en tur til det sydlige Tyskland, der er nemlig utrolig meget at opleve!

  Nyttige links

  Turistinformation München

  München Lufthavns hjemmeside